Магазин

CIALIS DEPOXTETINE
юни 18, 2017
Fildena Soft 10 капсули
юни 19, 2017
Show all
Sale!

Fildena – Sildenafil 120 mg

49.90лв. 29.90лв.


Sildenafil 120 mg. е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена.

Fildena – Sildenafil 120 mg – 10 таблетки в опаковка 

В тази си разновидност е под формата на таблетки с феноменалните 120 мг. силденафил, който Ви гарантира че около 40-45 минути след приема на таблетката ще усетите прилива на кръв в пениса си и ще се почувствате като супермен в леглото.

Описание

Fildena – Sildenafil 120 mg

sildenafil 120 mg

Описание на продукта:

Fildena – Sildenafil 120 mg. е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. В тази си разновидност е под формата на таблетки с феноменалните 120 мг. силденафил, който Ви гарантира че около 40-45 минути след приема на таблетката ще усетите прилива на кръв в пениса си и ще се почувствате като супермен в леглото.

Fildena – Sildenafil 120 mg vбезопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт. Fildena Strong действа ефективно и трае около 4-6 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта.

силденафил

sildenafil

Fildena – Sildenafil 120 mg се орално 30 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашия пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

силденафил 120 мг

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Fildena – Sildenafil 120 mg съдържа съставката силденафил. Силденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна Fildena Strong задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Fildena Strong да бъде ефективна.

fildena

филдена

Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка Fildena Strong на 24 часа. Бъдете сигурни, че Вашия лекар е наясно с медицинското ви минало особено за алергии, състояние на пениса, анемия, проблеми с очите, ракови заболявания и високо или ниско кръвно налягане. Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция за да избегнете световъртеж.

Избягвайте алкохолa. По-възрастните хора /над 65 години/ може да са по-чувствителни към страничните ефекти. Fildena Strong съдържа силданафил цитрат.

fildena strong 120 mg sildenafil

Fildena – Sildenafil 120 mg ако искате се насладите на един страхотен секс и да скъсате вашата партньорка от секс използвайте Fildena – Sildenafil 120 mg

Ревюта (0)

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Fildena – Sildenafil 120 mg”

Може също да харесате…