Магазин

Fildena – Sildenafil 120 mg
юни 19, 2017
Sextreme – Sildenafil
юни 19, 2017
Show all
Sale!

Fildena Soft 10 капсули

54.90лв. 34.90лв.


Sildenafil Soft 100 mg е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. Sildenafil Soft 100 mg тази си разновидност е под формата на меки капсули, което прави много бързото и усвояване възможно, само за 15 минути след приема на меката капсула ще усетите прилива на кръв в пениса си и ще се почувствате като супермен в леглото. Sildenafil Soft 100 mg е един от най-предпочитаните sex stimulanti.

Описание

Fildena Soft 10 капсули

Fildena Super Active Softgels (Sildenafil Citrate) – 10 меки капс. x 100 mg.

sildenafil

Описание на продукта:

Sildenafil  е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. В тази си разновидност е под формата на меки капсули, което прави много бързото и усвояване възможно, само за 15 минути след приема на меката капсула ще усетите прилива на кръв в пениса си и ще се почувствате като супермен в леглото.

sildenafil

Напълно безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт. Fildena Super Active Softgels действа ефективно и трае около 4-6 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта.

Приема се орално 30 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашия пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена.

fildena-soft-gel

Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

viagra-sildenafil

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Fildena Super Active Softgels съдържа съставката силденафил. Силденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна Fildena Super Active Softgels задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Fildena Super Active Softgels да бъде ефективна. Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка Fildena Super Active Softgels на 24 часа. Бъдете сигурни, че Вашия лекар е наясно с медицинското ви минало особено за алергии, състояние на пениса, анемия, проблеми с очите, ракови заболявания и високо или ниско кръвно налягане. Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция за да избегнете световъртеж. Избягвайте алкохолa.

 

Ревюта (0)

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Fildena Soft 10 капсули”

Може също да харесате…