АВАНАФИЛ 200

129.80лв. 79.90лв.


Аванафил

Много мощен секс стимулант за мъже:

 • много яка ерекция
 • много продължителна ерекция
 • забавя изпразването
 • продължавате след като свършите
 • действа до 2 дена
 • повишава либидото
 • действа след 30 минути

Аванафил определено ще ви помогне да получите добра ерекция за няколко минути. Знаем, че ни е нужно понякога помощ да възвърнем потентността ни и да имаме нормален живот. Налага ни се понякога да използваме секс стимуланти и да направим ерекцията да работи за нас.

Аванафил е даказан секс стимуланти, който гарантирано ще има ефект във ваша полза. Само една таблетка от 200 мг аванафил около 30 минути преди полова активност. Това е напълно достатъчно да имате нормален полов акт.

В една опаковка се съдържат 10 таблетки по 200 мг аванфил.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  АВАНАФИЛ

  Аванафил 200 мг е един сравнително нов медикамент, който спада към групатан на инхибиторите. Нов много мощен секс стимулант, който е специално разработен да въздейства върху вашата потентност и увеличи сексуалните възможности на максимална степен. Аванафил доказано действа.

  Когато става въпрос за закупуване на секс стимуланти разбираме, че хората не са наясно или са дезинформирани по различни теми, като например, койт секс стимулант да закупят. Първо трябва да се запознят с информацията за определен секс стимуланти, като техните ефектит на самите лекарства, както и друга информация относно тяхната продажба и покупка.

  Стендра или по точно аванафил е един от най-новите медикаменти за успешно лечение на еректилна дисфукция. Този лекарствен медикамент се предписват на пациенти с цел лечение на еректилна дисфункция.

  Секс стимуланти, като аванафил, циалис, левитра или виагра често се предписват на пациенти които имат някакви проблеми с ерекцията или по-точно потентността.  Аванафил трябва да се приема точно както е препоръчан от производителя или от лекуващия лекар. Тук ще разясним за секс стимуланти, които са от групата на инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5). Тези специфични лекарства обикновено се използват за лечение на еректилна дисфункция. Еректилната дисфункция засяга милиони мъже по целия свят, поради което подобни лекарства са изключително популярни сред тези онлайн.

  Сравнение на Виагра и Стендра (Аванафил):

  И двата секс стимуланти аванафил и виагра спадат към групата на  PDE5 инхибитори. PDE са ензими, които разграждат фосфодиестерните връзки. Фосфодиестерните връзки са това, което свързва нуклеотидите заедно в молекулата на ДНК. Тъй като този конкретен ензим, PDE5, се намира главно в тъканите, отговорни за ерекцията при мъжете, блокирането му би предотвратило разграждането на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP).

  В резултат на стимули, азотната киселина (NO), освободена от най-вътрешната повърхност на кръвоносните съдове, наречени съдови ендотелни клетки, дифундира в заобикалящите ги гладки мускулни тъкани. NO се свързва и активира ензима гуанилил циклаза, който превръща гуанозин трифосфат (GTP) в cGMP. Този нуклеотид действа като „2-ри пратеник“, който чрез серия от молекулярни процеси позволява релаксация на гладката мускулатура, което впоследствие води до разширяване на кръвоносните съдове, наречено вазодилатация.

  силденафил действа
  • Използването на Виага или Аванафил ще попречи на ензима PDE5 да разгради cGMP и по този начин ще удължи ефекта му.
  • Повишената вазодилатация лекува еректилна дисфункция, като позволява на гладката мускулна тъкан да се отпусне и да се увеличи притока на кръв, като по този начин позволява на мъжете с това медицинско състояние да постигнат ерекция.

  Каква е разликата между Виагра и Стендра?

  Действай и не чакай някой друг да те замести. Въпреки че обикновено се предписват от лекарите за лечение на едно и също заболяване, има някои малки разлики. Съставът на лекарствата се различава леко. Тази разлика в състава е отговорна за относително бързото начало на Stendra. Според проучване, направено от експерти от Самфордския университет и Палм Бийч Атлантическия университет през 2013 г., ⅔ от потребителите са имали ефект в рамките на 30 минути.

  Виаграта обаче обикновено изисква 30 или повече минути, за да може тялото да изпита ефекта си. Въпреки това, въпреки че ефектите му може да не се забелязват толкова бързо, доказано е, че Виагра продължава по-дълго, тъй като проучванията показват ефекта й до 2 часа след приема. Ефектите на Аванафил, от друга страна, обикновено достигат своя пик за около половин час до 35 минути след приложението му.