Испанска муха 1 капсула 12 лв.

24.00лв. 12.00лв.


Испанска муха за жени е най добрия афродизиак за тях.

С една разтворен капсула жените ще се възбудят на момента и ще получат страхотен оргазъм. Ще се влюбят веднага във вас. Вземете една капсула испанска муха, отворете я и я изсипете във вода, питие и разбъркайте. След малко няма да има вкус, мирис и цвят, а след като я опита нежната полинка ще започне да се възбужда и то само след 10 минути.

Подобни секс стимуланти са:  Камагра гел за жени, Ред чери.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  ИСПАНСКА МУХА

  Испанска муха е афродизиак, който предразполага жените към  секс. Spanish fly действа не само на жени, но и на мъже, но е създаден за възбуда на жени. Няколко минути след употреба има резултат и действие върху партньора ви в секса. Сексуалния стимулант Spanish Fly Gold (Испанска муха) възбъжда сетивата за секс.

  испанска муха
  испанска муха за жени, оргазъм и възбуда за жени

  Искали ли сте да правите секс със някоя жена, и да знаете че и тя иска да прави секс със вас, но се притеснява. Ако вие имате притеснения да направите първата крачка към секса, или вашата партньорка, ИСПАНСКАТА ЗЛАТНА МУХА ще свърши това вместо вас.

  Ще накара вашата партньорка да й се иска да прави секс на момента, и да е готова на всичко за да го получи!

  Spanish “Gold Fly” е силен афродизиак, отпускащ и предразполагащ към секс. Продуктът има ефективно действие както към мъже, така и към жени, но е специално създаден за жени. Само 5 минути след употребата му вие ще забележите уникалното му действие. Най-добър ефект има при употребата със слабо-алкохолни питиета или безалкохолно (но не газирано).

  Начин на употреба и дозировка:

  Вземете капсулата и я отворете, след това изсипете състава и във вода, сок или течност, разбъркайте и сле сексунди няма да има мириз, вкус и цвят ю) или направо в устата. При употреба след около 10 минути  се постига желания ефект от голяма възбуда.

  Няма цвят ли мирис и се много бързо се усвоява от организма.

  Ефект на Испанска муха, Spanish Fly Gold

  Ефекта е бърза и трайна възбуда, чувство на незадоволеност, изпотяване, силна възбуда. Голямо желание за секс.След употребата му ще започнете да се чувствате по непринудено. Възможна е силна ерекция при мъжете и леко зачервяване и изпотяване при жените – признак на сексуална възбуда. Ще ви се прииска да правите секс.

  Една опаковка съдържа 10 капсуло испанска муха, но се и предлагат на бройка.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “Испанска муха 1 капсула 12 лв.”