Камагра голд и феромонен душ гел 49.90 лв.

119.90лв. 49.90лв.


Как работи камагра

Sildenafil Citrate осигурява ефекта на подобряване на ерекцията чрез способността си да разширява кръвоносните съдове в каверната на пениса и да допринася за повишено кръвообращение в този орган.

 Това е възможно поради повишеното освобождаване на азотен оксид в кавернозните тела по време на сексуална стимулация, което се дължи на действието на това вещество, което принадлежи към инхибиторите на PDE-5. Ефектът на азотния оксид се засилва чрез инхибиране на ензима фосфодиестераза тип 5 от Силденафил.

По този начин Kamagra Gold е стимулант на естествените механизми на ерекция, действащ при сексуална стимулация или наличие на сексуална възбуда и ефективно помага на мъжете да се отърват от проблеми с потентността, причинени както от физиологични, така и от психологически причини.

Лекарството трябва да се приема около час преди полов акт. Действа 30-60 минути след поглъщане и ефектът продължава от пет до седем часа. 

При различните пациенти този показател варира, влияе се от параметри като теглото на мъжа, наскоро приетата храна (колкото повече е и колкото е по-дебела, толкова по-бавно започва да действа Kamagra и толкова по-слаб е ефектът) и разбира се тежестта на еректилната дисфункция.

Душ гел с феромони за превличане на срещуположния пол.

Много нов и изпитан начин да превличате вниманието на нежния пол, а именно душ гел с феромони.

Много действа:

 • кара срещуположни пол да ви желае
 • действа без отказ
 • действа до 24 часа
 • както за мъже, така и за жени
 • сексуални феромони

Достатъчно е да се изкъпете с него и след това той започва да действа до 24 часа.

Превлича противоположния пол и има сексуално превличане.

Вземете си един хубав душ с освежаващия феромонен душ гел.

Производител САЩ

Този секс стимулант е само за външна употреба. Душ гел за коса, лице и цяло тяло е иделания начин да имате желаното превличане и внимание от нежния пол.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра голд и феромонен душ гел.

  Душ гел с феромони за превличане на нежния пол.

  камагра феромони
  душ гел с феромони и камагра голд

  Нов и модерен начин да се харесате на всяка дама. Това е нов, много модерен начин, който превлича всяка жена. Нежния пол ще иска да бъде с вас, защото феромоните, които излъчвате ще са насочени към нежния пол.

  Камагра

  За камагра хапчета

  Kamagra Gold е популярно съвременно средство за лечение на еректилна дисфункция, известна още като банална импотентност. Това лекарство е генерично на Viagra, тоест е идентично с това марково лекарство в активната си съставка.

   Основната съставка е силденафил цитрат в доза от 100 mg. Kamagra Gold се предлага под формата на тюркоазени таблетки с форма на диамант, произведени от индийската фармацевтична компания Ajanta Pharma .

   По 4 таблетки са поставени в блистер и картонена кутия. Цветът на хапчетата може леко да се различава, например в една партида хапчетата могат да бъдат морскозелени, а в други – тъмносини.

  Защо индийците започнаха да произвеждат това лекарство, когато вече съществува Виагра? 

  Отговорът е прост: тъй като патентът за това лекарство изтече в Индия, фармацевтичните компании в тази страна успяха да произвеждат свои собствени колеги на силденафил, чиято цена е много по-евтина.

   Повечето жители на Индия не могат да си позволят скъпи американски лекарства, докато генеричните лекарства са достъпни за много по-големи сегменти от населението. 

  Мъжете от много други страни също искат да купуват по-евтини хапчета за подобряване на потентността, така че индийските генерични лекарства постоянно се внасят в чужбина.

   

  Феромони

  Нежния пол не само ще има превличане, но и ще иска да има по-интимни отношения с вас.

  Какво точно е душ гел с феромони.

  Това е душ гел с който трябва да си вземете душ. Той е специално разработен и с него може да измиете косата, лицето и цялото си тяло. След като се изкъпете, феромоните от този душ гел попият и ще действат до 24 часа. Освен, че ще сте супер свеж и ще ухаете много приятно, но и ще превичате всяка нежна половинка.

  Какво представляват феромоните?

  Феромонът е гръцки и е съставен от думите pherein  (да предава) и  hormon (  да възбужда, стимул).

  Феромоните са химични съединения, секретирани от животни, които предизвикват определено поведение в друго животно от същия вид. Следователно функцията на феромоните е като външна сигнална субстанция, която може да има редица различни функции –  сексуални феромони и други видове феромони.

  Феромоните инициират химическа комуникационна система, която действа като алармени сигнали и засилва привличането и чувството за свързаност.

  Привлекателни ли са феромоните?

  Отдавна е известно, че животните използват феромони за напр. за привличане на партньор.

  Колко важни могат да бъдат тези ароматични хормони за нас, хората? Представете си, ако някои ароматични хормони могат да ни направят неустоими за потенциални партньори!

  Феромоните са индустрия за милиарди долари от десетилетия, въпреки че няма ясни научни доказателства, че феромоните имат някакъв ефект върху привличането и секса.

  Много изследователи смятат, че няколко вида животни използват обонянието, за да идентифицират вида, пола, родството и социалния статус. Най-известният пример е, когато сме на разходка с нашето куче, което бързо улавя миризмата на урината на други кучета.

  Как действат феромоните при хората?

  Има научни доказателства, че феромоните имат много силен ефект в превличането между силния и нежния пол.

  Душ гел с феромони несъмнено има  силен ефект върху сексуалното превличане. Това не се дължи на феромонната активност и добрата миризма на парфюма в душ гела, има много силно феромонно сексуално привличане.

  Докато някои изследователи наричат ​​тези аромати/миризми феромони, други изследователи са доволни да заявят, че те са аромати по дефиниция.

  Много ефикасен начин да получиш внимание от проивоположния пол.