КАМАГРА ЖЕЛЕ

69.00лв. 35.80лв.


Камагра желе

Камагра желе са нещо, което би пробвал всеки мъж. Това е нещо много интересно и сравнително ново в света на сексуалния живот на всеки мъж.
Тези желета или гелчета вършат страхотна работа, а именно допринасят за много по-добра активност в половия живот.

Само едно на брой камагра желе прието 15 минути преди полов акт ще помогне да постигнете най-доброто на което сте способни.

Всяка опаковка съдържа седем на брой желета, като всяко от тях е с уникален и неповторим вкус.

Ефекта им настъпва почти мигновенно. Има 4 по вид камагра желе, като:

 • волуме 1 е на цвят синя опаковка
 • волуме 2 е на цвят жълт, като опаковка
 • волуме 3 е оранжев цвят
 • волуме 4 е най-предпочитан с цвят зелен

Разликата между kamagra oral jelly volume 1,2,3 и 4 са различните по вкус желета.

Най-много се харесва волуме 4, защото е най-нов продукт и с най-добре овкусени желета, а много мъже споделят, че е с много по добро действие от своите предшественици.

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра желе

  Камагра желе или по точно камагра на гел, който се приема през устата е един от най-успешните стимуланти за мъже. Произведен специално да направи вашето сексуално здраве в истинския си вихър и да можете да прекарате всеки път сексуална си активност в нормално време с нормална ерекция е тук.

  камагра
  камагра

  Като цяло сексуалното здраве на мъжете е преобладаваща част от съвкупното им емоционално и физическо здраве. И едно такова стресово нарушение на тяхната сексуалната функция като еректилна дисфункция и въпреки, че то не е животозастрашаващо, си е сериозен проблем за обществото и индивида като цяло.

  Много мъже с еректилна дисфункция страдат мълчаливо,вярвайки, че трябва да се примирят, обвинявайки за всичко възрастта, стреса, околната среда, въпреки че факторите за едно такова сексуално разстройство са комплексни или само малка частимат общо с това.

  Но проблемът може да бъде решен, тъй като дисфункцията не включванеобратими нарушения и със съвременната медицина може бързо да бъде коригирана.

  Камагра желе

  Камагра желе успешно лекува еректилната дисфункция се определя от неспособността на мъжа да постигне и/или поддържа
  ерекция на ниво, достатъчно за добър полов акт.

  Трябва да се запамети, че увеличаването на броя на мъжете с еректилна дисфункция може отчасти да се свърже с постоянното нарастване на разпространението на редица рискови
  фактори, които допринасят за тази тягостна обстановка и патология – а това са:

  • диабет,
  • сърдечно-съдови заболявания,
  • травми на таза и операции,
  • прием на някои лекарства,
  • тютюнопушене,
  • ниски физическа активност,
  • психоемоционален стрес
  • нездравословна храна
  • прекален прием на алкохол

  Освен това всяка година контингентът от мъже, страдащи от сексуална дисфункция, е забележимо по-млад и възрастовата граница спада все по-надолу.

  Еректилната дисфункция днес е огромен и сериозен проблем, който озадачава голям брой мъже. Те нямат достатъчно добра ерекция по време на своя полов акт или им е трудно да я поддържат, като не могат да се насладят напълно на удоволствието, което е част от живота ни.

  В резултат на всичко това е напълно възможно да се появят редица здравословни нарушения и намален жизнен тонус.

  камагра желе
  камагра

  Причини за еректилна дисфункция и как да се излекувате с камагра желе

  • органични, дължащи се на съдови, неврологични, хормонални нарушения, както и увреждане на
   структурата на пениса;
  • психогенни, дължащи се на централно потискане на механизма на ерекция без физическа
   травма;
  • смесени, дължащи се в дълбочина на комбинация от органични и психогенни фактори.

  Въпреки това, благодарение на изследванията и иновативните разработки, проведени от учени в областта на фармакологията, съвременните мъже имат възможност ефективно да решат проблема c еректилната дисфункция.

  И такова решение беше разработването на силденафил –това е селективен инхибитор на ензима PDE-5, който активно засилва релаксиращия ефект на азотния оксид върху гладката мускулатура на кавернозното тяло и увеличава притока на кръв къммъжкия полов орган.

  Използването на силденафил в клиничната практика революционизиралечението на пациенти с еректилна дисфункция (Laurent OB, 2004).

  Силденафил

  Силденафил в камагра желе е третиран за лечение на пациенти с тази патология както с органична, така и с психогенна етиология.

  Поради относително високото ниво на безопасност на това вещество, лекарствата, от които е част, започнаха да се препоръчват не само от уролози и андролози, но и от терапевти, както и общопрактикуващи лекари (Pushkar D.Yu. et al., 2004 г. ).

  Днес мъжете имат възможност да използват този инструмент благодарение на компанията “Ajanta Pharma”, която представлява лекарството камагра желе на вътрешния фармацевтичен пазар.

  Информация за силденафил

  Силденафил, който е част от това лекарство, е насочен изцяло за лечение на пациенти със сексуална дисфункция както от органична, така и от психогенна етиология (Pushkar D.Yu. et al., 2004).

  Ефективността на препарата силденафил в камагра желе достига 60-85% в зависимост от етиологията и патогенезата на еректилната дисфункция, както и от съпътстващата патология.

  В проучването при прием на силденафил в дози от 25 mg, 50 mg, 100 mg е наблюдавано подобрение на ерекцията съответно при 62%, 74%, 82% от пациентите.

  В допълнение към подобряването на еректилната функция, анализът на IIEF (Международен индекс на еректилната функция) показва, че лечението със силденафил също повишава оргазма и сексуалното удовлетворение.

  Необходимо е наличието на сексуална възбуда, за да действаефективно силденафил, т.е. не бързайте да се впускате в бърз и необуздан секс, като преди това не сте направили доста добра подготовка със сексуална игра.

  Сексуалната игра ще увеличи впъти въздействието на този уникален сексстимулант.

  Силденафил, с изразена ефикасност и продължително действие, характеризиращ се с бързо начало на терапевтичния ефект, липса на токсични и сериозни нежелани реакции, е златен стандарт при лечението на пациенти с еректилна дисфункция, така че можете напълно да му се доверите.

  Точно той отново ще Ви накара да се почувствате истински мъже и уникално добри в леглото.

  Камагра желе, като гел:

  Тази форма на КАМАГРА ЖЕЛЕ като гел има редица предимства.

  • Първо, това е скоростта на настъпване на ефекта, тъй като активното вещество на лекарството е в диспергирано състояние. Това позволява на камагра да иска да действа по-бързо от таблета си.
  • Второ, пациентите, които имат затруднения при преглъщане на хапчета и се отнасят към тях с предразсъдъци, е много по-вероятно да предпочетат вкусен гел.
  • И накрая, формата на лекарството под формата на гел предвижда различни методи за неговото приложение. В допълнение, KAMAGRA JELLY има приятен вкус на ананас и още шест вкуса.

  А какво по-добро съотнощение от това да съчетаете приятен вкус на екзотичен плод с неудържим и напорист секс… Супер е , нали?!

  Използване на желе от камагра:

  Характеристиките на употребата на KAMAGRA JELLY съответстват на тези, които се отбелязват при всеки препарат, съдържащ силденафил.

  Например, пациентът задължително трябва да се консултира с лекар преди употреба ако има някои придужаващи заболявания, като мъже, страдащи от:

  • заболявания на сърдечно- съдовата система,
  • преминали през инфаркт на миокарда,
  • заболявания на черния дроб или бъбреците,
  • както и зрителни нарушения (дегенеративни промени в ретината).

  Препоръчителната доза е 1 пакет (100 mg силденафил), който се приема около 1 час преди полов акт. Предвид ефективността и поносимостта, дозата може да се увеличи до 200 mg – това е максималната препоръчителна доза и максималната препоръчителна честота на приложение – 1 път на ден.

  Активността на силденафил се наблюдава най-добре на празен стомах. Алкохолът също не се препоръчва да се смесва с препарата, защото е напълно възможно да доведе до увеличаване на страничните ефекти.

  Препаратът КАМАГРА ЖЕЛЕ:

  • действа бързо – максималният ефект на силденафил настъпва в диапазон от 30-60 минути,
  • началото на действието на веществото се проявява след първите 15 минути;
  • действа силно – подобрения са отбелязани до 85% от пациентите, приемащи силденафил;
  • действа продължително – силденафил продължава до 12 часа.

  Kамагра желе има бързо, продължително и ефективно действие, добре се пренася, притежава високо качество и разумна цена.

  Лекарството KAMAGRA ORAL JELLY е предназначено да помогне на пациентите да възвърнат “мъжката сила”, да усетят цялата пълнота и радост от живота!

  Успех!

  Камагра желе и супер продукт за супер ерекция, което много мъже искат да бъде вианги под ръка.

  Това е секс стимулант с който ще можете да получите добро сексуално здраве. Повече интересна иформация, като действие на камаг и промоции може да намерите при нас.