КАМАГРА

39.90лв. 19.90лв.


Камагра

Камагра  е един от най-добрите и предпочиани секс стимуланти, защото действа след 40 минути.

Взимате една  таблетка и след малко сте готов за дейтвие.

Цената е много ниска, но качеството е много високо, затова е един от най-разпространените секс стимуланти в света.

Камагра ни предлага:

 • много твърд и добре еректирал пенис
 • повишава времето на ерекция
 • забавя бързото изпразване
 • подобрява значително сексуалните възможности
 • много ефикасен продукт
 • увеличава либидото
 • повишава потентността
 • лекива слаба ерекция

Камагра таблетки се е доказа през годините. Това е подобен продукт на виагра, но с много по ниска цена, а качетвото ни гарантира фармацевтичния гигинат Аjanta Pharma.

Как се използва камагра:

 • вземете една таблетка от блистера камагра и изпийте с чаша водо
 • след 30 до 40 минути може да сте готови за действие
 • камагра действа само при сексуална активност (с партньор)

Действие:

Камагра действа до 24 часа

Чудесен секс стимулант за екстремни моменти без засечка!

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра

  Какво представлява Камагра

  Камагра е търговското наименование на медикамент за лечение на еректилна дисфункция с активна съставка силденафил цитрат. Същата активна съставка се намира и в редица други популярни медикаменти от същия тип като например Виагра.

  КАМАГРА

  Произходът на Камагра е от Индия като се произвежда основно там и се внася в Европа, включително и България. Предпочитана алтернатива е на Виагра, Циалис и Левитра заради по-ниската си цена, но също толкова добрата си ефективност.

  Камагра се предлага под формата на орални таблетки, ефервесцентни таблетки и дори като желе.

  Как работи Камагра

  • Когато мъжът е сексуално възбуден кръвоносните съдове снабдяват с кръв пениса и така той получава ерекция.
  • Когато е налично състоянието „еректилна дисфункция“, същите тези кръвоносни съдове са силно стеснени и не допускат достатъчно количество кръв към пениса, съответно постигането и поддържането на ерекция става много по-трудно.
  • Камагра отпуска кръвоносните съдове като те се разширяват и по този начин пропускат много повече кръв към пениса, което води до значително по-добра, мощна и продължителна ерекция.

  Безопасно ли е използването на Камагра

  • Продуктът се произвежда и внася от Индия, съответно не е официално лицензиран и одобрен за използване в Европа, но въпреки това много мъже по цял свят му се доверяват и радват на резултатите.
  • Разбира се, като при всеки медикамент и при този няма пълна гаранция, че е безопасен за използване.
  • Винаги има риск да сте алергични към активната му съставка или някоя от помощните такива или заради хронично, настоящо или неоткрито заболяване да си навредите след приема му.
  • Затова винаги е добре да се консултирате с лекуващия ви лекар преди да започнете да приемате каквото и да било, дори и секс стимуланти като Камагра.

  Законна ли е продажбата на Камагра

  Това, че лекарството не е официално одобрено за използване в Европа не прави внасянето, разпространението и продажбата му незаконни. Всъщност Камагра се продава масово, най-вече в различни сайтове и онлайн магазини.

  Единственият недостатък като нелицензиран продукт е, че не може да бъде предписан официално от лекар или да се купи от аптека. Заради последното е добре винаги да поръчвате Камагра само от познати онлайн магазини и сайтове с доказана репутация – така ще избегнете попадането на менте или фалшификат.

  Защо Камагра се предлага в различни форми, а Виагра – не

  Както споменахме в началото, Камагра се предлага под формата на орални таблетки, разтворими таблетки и дори като желе. Така всеки мъж може сам да избере най-удобната за прием форма без да се притеснява, че трябва да приема секс стимулант непосредствено преди сексуален контакт.

  Камагра и Виагра имат една и съща активна съставка, но втория медикамент се предлага само под формата на орални таблетки. Това е така защото като лицензиран и одобрен за ползване медикамент, производителите на Виагра трябва да спазва регулациите за това. Съответно продуктът трябва доказано да има точното количество активна съставка и тя да се усвоява от тялото при прием

  по точно определен начин и за определено време. Съответно оралните таблетки са най-лесният начин за това.

  При Камагра подобни „ограничения“ не важат, защото продуктът не трябва да спазва тези регулаторни изисквания и съответно производителят може да си позволи да го предлага под различни форми и с различна концентрация на активната съставка.

  Какво представлява Супер Камагра

  Да, на пазара има и продукт, който носи името Супер Камагра. Както може би се досещате, той е по-силен и концентриран. В състава му има две активни съставки – силденафил и дапоксетин – първата се използва срещу еректилна дисфункция, а втората при преждевременна еякулация.

  Съответно сами можете да се досетите какво е приложението на Супер Камагра – секс стимулант от ново поколение, който освен, че ви дава с дълга и силна ерекция, ще ви направи много по-издръжливи в леглото.

  Заради по-високата си концентрация, този продукт не се препоръчва при хора в напреднала възраст, такива със здравословни проблеми, както и при хора с ниско кръвно налягане. При прием има риск от рязък спад на кръвното и съответно замайване, припадък и дори нужда от спешна медицинска помощ и хоспитализиране – затова бъдете отговорни.

  Каква е разликата между Камагра и други секс стимуланти

  В Камагра концентрацията на активната съставка силденафил цитрат е 100 милиграма – такава е дозата в силния вариант на Виагра и в таблетките Силденафил.

  Основната разлика между Камагра и останалите медикаменти за еректилна дисфункция е производството и лицензирането. Както стана ясно, Камагра се произвежда в Индия и не е лицензирана за употреба в Европа. Именно заради това се предлага и на много по-ниска цена от своите алтернативи, което я прави предпочитан избор за много мъже, особено тези, които прибягват до използването на секс стимуланти ежедневно. По този начин те си спестяват големи суми пари в дългосрочен план, но без да правят компромис с резултатите и сексуалния си живот.

  Какви алтернативи на Камагра има

  Камагра има изключително много алтернативи на пазара. Ако ви притеснява това, че продуктът не е одобрен за използване в Европа, можете да потърсите някоя от тях, но цените им са значително по-високи. Такива алтернативи са Виагра, Циалис, Левитра, Спедра и др.

  Те обаче могат да се предписват с рецепта от лекуващ лекар и се продават напълно законно в аптечната мрежа. Разбира се, могат да се намерят и в онлайн аптеки, дрогерии, онлайн магазини и всякакви сайтове.

  Колко по-евтина е Камагра от алтернативите

  Камагра е доста по-евтина от алтернативните медикаменти срещу еректилна дисфункция. По-добрата цена и безкомпромисното й действие като секс стимулант я правят предпочитана от мъжете по цял свят. Освен това в дългосрочен план и при редовна употреба разликата в цената може да спести наистина много пари на всеки.

  Разбира се, всеки ще трябва да прецени сам за себе си дали да се довери на Камагра и да спести пари или не би рискувал с нелицензиран медикамент и би платил повече за своята сигурност. Запомнете, че както Камагра, така и алтернативите й като Виагра, Циалис, Левитра, Спедра и т.н. могат да имат нежелани ефекти, както и да се проявят алергични симптоми към активните им съставки. Затова и най-добре се консултирайте с лекар преди да започнете приема на който и да било от тези секс стимуланти, за да сте сигурни, че няма да си навредите в стремежа си да се представяте по-добре в леглото.

   

   

  Какво е камагра? Това е един много як секс стимулант със супер добро действие. Взимаш камагра  и след 30- до 40 минути си яко надървен. Да с Kamagra само за няколо минути си готов да действаш яко.

  Камагра ни дава:

  • Супер яка ерекция
  • Задържа бързото изпразване
  • Няма странични ефекти
  • Действа без отказ при всеки
  • След като свършите с камагра можр да продължите веднага
  • 100 % доказан на пазара секс стимулант
  • На супер ниска цена на камагра

  Описание на камагра

  Камагра е един от най-добрите секс стимуланти на най-ниската и достъпна цена. В тази си разновидност е под формата на таблетки с бързо действие и гарантиран ефект. Напълно безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт.

  Камагра действа ефективно и трае около 8 до 24 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта.

  ПРИЕМ НА КАМАГРА:

  Приема се орално 40 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашият пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

  Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. КАМАГРА ТАБЛЕТКИ съдържа съставката силденафил . Силденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ да бъде ефективна.

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА КАМАГРА :

  Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка КАМАГРА ТАБЛЕТКИ на 24 часа. Бъдете сигурни, че Вашия лекар е наясно с медицинското ви минало особено за алергии, състояние на пениса, анемия, проблеми с очите, ракови заболявания и високо или ниско кръвно налягане. Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция за да избегнете световъртеж. Избягвайте алкохолa. По-възрастните хора /над 65 години/ може да са по-чувствителни към страничните ефекти. КАМАГРА  ТАБЛЕТКИ съдържа силданафил цитрат.

  ПРОТИВИПОКАЗАНИЯ:

  Противопоказно за алергични към SILDENAFIL. Не трябва да се ползва с препарати съдържащи нитрати. Нитратите най-често се срещат в лекарства лекуващи ангина. Пример за това са: нитроглицерин, изозорбид, мононитрат, динитрит. Да не се употребява заедно с Попърс. При нормални обстоятелства, възможните странични ефекти са рядкост,

  Други възможни, по-малко срещани странични ефекти са чувствителност към светлина и размазано/замъглено зрение.

  Цена на Камагра е една от най-добрите на пазара

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “КАМАГРА”