Sale!
КАМАГРА

Камагра

69.90лв. 39.90лв.

Камагра гел капсули се използват за подобряване на мъжкото либидо и слаба ерекция при мъжете. Камагра гел капсули ни дават:

  • добра ерекция, само след няколко минути ще имате желания ефект от твърд пенис
  • край на притесненията, че няма да ви стане
  • ще получите продължителен полов акт
  • по добро усещане от удоволствието
  • по-голям пенис
  • лекува пролеми със слаба ерекция
  • увеличава либидото и подпомага за по високата импотентност
  • забавя бързото изпразване, може да продължите веднага след като свършите
  • камагра гел капсули или камагра гел са най-добрите за подобряване на сексуалнита функция при мъжете.

Описание на продукта:

Камагра е прозведен в Индиа за да помогне за добрата потентност на милиони мъже по целия свят. Новата камагра е разработена да действа много бързо почти толкова, колкото камагра гел, защото тази е произведена не на таблетки, а на гел капсули или както ги наричат някои софт гел камагра.

В опаковка камагра съдържа 12 гел капусли по 100 мг всяка една. Бързото дейсвтия на камагра гел капсули я прави толкова ефективна и търсена. Kamagra се използва за стабилна ерекция, по-добра издръжливост, по-продължителна сексуална дейност.

Има много разновидности на камагра.

Като започнем от първата камагра на таблетки по 4 таблетки в опаковка по 100 мг. силденафил, после се произведе така популярната и до сега камагра гел, или камагра гелчета, след това камагра разтворими, камагра дъвчащи, камагра софт гел капсили, даже и камагра две в едно, тоест силденафил и депоксетин за задържане на изпразването.

За какво се използва Камагра?

Камагра софт гел се използва за слаба ерекция при мъжете или по-просто казано невъзможноста на мъжа да има ерекия. Когато вземем една гел капсула камагра след около 30 минути ще получим много здрава ерекция, разбира се това е само при сексуална възбуда или мисли за сексуална активност (розови мисли)

Как да се използва Камагра?

Взима се по една гел капсула най-малко 30 минути преди сексуална акативност с чаша вода или напитка. Добре е да не взимаме повече от едно хапче за потентнсот на 24 часа. Продължителност на камагра е до 24 часа. Активното вещество на камагра е силденафил 100 мг.

С камагра гел капсули ще подобрите значително сексуалните си функции и ще имате желаната ерекция.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Камагра”