ЛЕВИТРА АПТЕЧНА ТУРСКА 8 таблетки 39.90 лв.

99.90лв. 39.90лв.


Levitra

Аптчна турска левитра е един от най-предпочитаните секс стимуланти. Действието на този секс стимулант е изключлително добро и ефективно. Левитра се използва за да подобри ерекцията и продължителността на половия акт. Специалисти предписват левитра за лечение на еректилна дисфункция.

Levitra 20 mg аптечна

Този секс стимулант действа много успешно за лечение на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация

В една опаковка се съдържат осем (8) на брой таблетки, като всяка една от тях съдържа 20 мг vardenafil.

Маркировка 1: Турция
Маркировка 2: 8 таблетки
форма: капковидна C100 = 20 мг
Споделяне: Без разделителна линия/кръст
Размери (дължина х ширина): 7,0х7,0 мм
цвят: Жълт цвят
Цветът и размерът на капсулата/таблетката може да се различават до известна степен.

Класификация на левитра:

Мощен и селективен инхибитор на cGMP-специфична фосфодиестераза тип 5 (PDE5), основната PDE в кавернозното тяло.

Механизъм на действие на Левитра:

Силно повишава ефекта на ендогенния азотен оксид в кавернозното тяло чрез инхибиране на PDE5. Това води до отпускане на гладката мускулатура, което увеличава притока на кръв към пениса. В рамките на 45 минути повечето мъже постигат достатъчна ерекция за полов акт.
При еректилна дисфункция 68% (5 mg), 76% (10 mg) и 80% (20 mg) са постигнали ерекция, достатъчна за полов акт, в сравнение с плацебо (49%). Способността за поддържане на ерекция е посочена като 53% (5 mg), 63% (10 mg) и 65% (20 mg) в сравнение с плацебо (29%).

Начин на прием:

 •  приема се само една (1) таблетка около час преди полова активност с чаша вода.
 • да не се привишава препоръчителна доза от 1 таблетка за 24 часа

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Левитра

  Levitra
  Levitra sex pills

  Турска аптечна левитра е един от най-предпочитаните сексуанни продукти на пазара в момента. Индустриаята, икономиката и фармацевтичните лекарства в Турция се търсят по цял свят. Тази Levitra C100 е еквивалент на 20 мг варденафил.

  Знаем, че секс стимуланти или средства за еректилна дисфунция са едни от най-популярните на пазара при мъже, които имат проблеми с ерекцията или просто искат да впечатлят с добър полов акт и издръжливост.

  Основна съставка на Levitra

  Levitra, известен също като Vardenafil , е лекарство, използвано главно за лечение на еректилна дисфункция. За да разберете как действа Levitra за лечение на еректилна дисфункция, първо трябва да разберете как работи ерекцията при мъжете.

  Какво съдържа Левитра

  ТАБЛЕТКИ, филмирани 20 mg 

  Всяка таблетка съдържа:

  • Варденафил хидрохлорид,
  • еквивалентен на варденафил 20 mg,
  • помощни вещества. Оцветител: Жълт и червен железен оксид (Е 172), титанов диоксид (Е 171).

  За какво се използва Левитра

  Levitra се прилага най-често за лечение на еректилна дисфункция при мъже. Еректилната дисфункция е невъзможността да се постигне или поддържа ерекция на пениса, достатъчна за задоволителна сексуална активност. За ефект е необходима сексуална стимулация.

  Дозировка на Levitra

  Препоръчителната доза е 20 mg, ако е необходимо, прибл. 45-60 минути преди сексуална активност. В зависимост от ефекта и поносимостта, дозата може да се увеличи до макс. 40 mg или намалена до 20 mg. Макс. препоръчителната доза е веднъж дневно.

  Кой не трябва да приема Левитра

  Специални групи пациенти

  • Увредена чернодробна функция: В случай на леко и умерено намаление (Child-Pugh AB), трябва да се има предвид начална доза от 20 mg. В зависимост от ефекта и поносимостта дозата може да се увеличи. Макс. дозата при умерено намалена чернодробна функция е 10 mg.
  • Нарушена бъбречна функция: В случай на леко до умерено намаление не е необходимо коригиране на дозата. Ако Cl CR <30 ml/минута, трябва да се обмисли начална доза от 5 mg. В зависимост от ефекта и поносимостта дозата може да се увеличи до 20 mg.
  • Деца и юноши <18 години: Не е посочено.
  • Старческа възраст ≥65 години: Не е необходимо коригиране на дозата. Толеранс за макс. дозата от 20 mg може да бъде намалена. Увеличете до макс. следователно дозата трябва да се прецени внимателно и да се основава на индивидуалната поносимост.

  Администрация:

  Приемайте със или без храна. 

  Началото на действието може да се забави, когато се приема заедно с храна с високо съдържание на мазнини. Едновременният прием на грейпфрут/сок от грейпфрут трябва да се избягва, тъй като плазменото ниво на варденафил може да се повиши.