ЛЕВИТРА 4 ТАБЛЕТКИ

69.90лв. 39.90лв.


Левитрае един от най-качествените секс стимуланти за мъже.

Страхотно действие, за яка ерекция и на страхотна цена за 4 боя по 20 мг.

 • много добра ерекция
 • повишава значително половата мощ
 • увеличава потентнсотта
 • по-добро либидо
 • забавя еякилацията
 • продължителен сексуален акт
 • лекува слаба ерекция

Кратка информация за левитра, как да я приемаме, колко време действа:

 • приемайте само по една таблетка от 20 мг левитра
 • приемайте една таблетка около 40 до 60 минути преди полова активност
 • продължителност на действие от 12 до 24 часа
 • не превишавайте дозата от 20 мг левитра (варденафил) за 24 часа

Накратко този секс стимулант от 1 до 10 е на 10 защото има толкова добра ефективност със слаба ерекция, че е признат за един от най-ефикастните препарати за еректилна дисфункция. Много мъже излекуваха слабата ерекция или невъзможност да получат ерекция с левитра.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Левитра

  ЛЕВИТРА BAYER 4 по 20 mg

  Един от най предочитаните секс стимуланти по цяла Европа е Levitra на Bayer. Левитра е много качествен секс стимулант, който е предпочитан от милиони мъже по целия свят поради своите секс качвества и достъпна цена.

  Какво представлява  Левитра и за какво се използва?

  Левитра съдържа варденафил, който принадлежи към група лекарства, наречени фосфодиестераза тип 5 инхибитори. Levitra се използват за лечение на еректилна дисфункция при мъже състояние, което се характеризира със затруднения при получаване или поддържане на ерекция. Поне един от десет мъже изпитва понякога трудност да получи или поддържа ерекция, а причините за този това може да са много, работа, притеснение, умора и много други

  левитра
  левитра

  Какво представлява Левитра

  Левитра е търговското наименование на медикамент против еректилна дисфункция (импотентност), чиято активна съставка е варденафил. Действието на продукта е много просто – той отпуска гладките мускули в стените на кръвоносните съдове и повишава значително кръвоснабдяването към определени части на тялото, включително и пениса.

  Важна информация

  Приемането на Левитра с определени медикаменти (например при високо кръвно налягане) може да причини драстичен спад на кръвното. Затова и не се препоръчва смесването на продукта с нитритни лекарства като нитроглицерин и др. подобни.

  Също така не приемайте Левитра ако пиете нитритни медикаменти срещу болки в гърдите и при сърдечно-съдови заболявания и т.нар. „попърс“.

  Ако имате съществуващи заболявания или приемате подобни на горепосочените или други силни медикаменти, препоръчително е да се консултирате с лекар относно приемането на Левитра или друг продукт за ерекция.

  Ако след приема на Левитра ерекцията ви трае повече от 4 часа или стане болезнена, незабавно се консултирайте с лекар, в противен случай това състояние може да нанесе щети върху тъканите на пениса.

  При внезапна загуба или влошаване на зрението, незабавно потърсете спешна медицинска помощ.

  По време на сексуална активност след употребата на Левитра при малка част от мъжете се забелязват гадене, замайване, болка в гърдите, изтръпвания, гъделичкане. В такива случаи незабавно спрете сексуалния акт и се консултирайте с личния си лекар.

  левитра
  левитра

  Преди да приемете Левитра

  Никога не взимайте Левитра ако сте алергични към активната съставка варденафил.

  Ако приемате медикаменти за високо кръвно налягане задължително се консултирайте с личния си лекар преди да вземете дори и една доза Левитра.

  Продуктът не е предназначен за използване от лица под 18-годишна възраст.

  Левитра трябва да се приема под лекарско наблюдение и с повишено внимание когато се пият и други медикаменти, например при сърдечно-съдови заболявания и болки в гърдите. В противен случай може да се стигне до рязък спад на кръвното налягане.

  Консултирайте се с лекар преди да започнете с Левитра, особено при някои от следните случаи – имате сърдечни проблеми и/или заболяване, прекарвали сте инфаркт или инсулт, имате високо или ниско кръвно налягане, получавате гърчове, имате болен черен дроб или бъбреци (вкл. и ако сте на диализа), имате анемия, левкемия или друго заболяване на кръвта, имате стомашни язви, имате проблеми със слуха или зрението, имате физическа деформация на пениса или здравословното ви състояние ви забранява осъществяването на полов контакт.

  Левитра може да намали кръвния поток към оптичния нерв и да предизвика внезапна загуба на зрението. Този страничен ефект се получава при много малка част от мъжете, най-вече при такива със сърдечно-съдови заболявания, диабет, високо кръвно налягане, висок холестерол или при други заболявания на очите, пушачи и мъже над 50 години. Няма научни доказателства, че точно варденафил е причината за загубата на зрение.

  Медикаментът Левитра не е предназначен за ползване от жени и съответно ефектите му върху бременни и кърмачки са напълно неизвестни.

  Как се приема Левитра

  Най-добре е да приемате продукта точна така, както ви е предписан от лекуващия лекар. Ако го купувате като секс стимулант без предписание, то тогава го приемайте по препоръката на фармацевта, който ви го продава или следвайки инструкциите в листовката.

  Левитра се предлага под формата на таблетки, които се приемат през устата. Можете да пиете лекарството преди или след хранене.

  Обикновено се взима при нужда, т.е. непосредствено преди секс. Препоръчително е да изпиете таблетката поне 60 минути преди половия контакт – така ще си гарантирате максимално действие. Имайте предвид, че само с прием на хапчето няма да получите ерекция. За да подейства то ще ви трябва визуална възбуда и сексуална стимулация.

  Съхранявайте Левитра далеч от деца, на стайна температура и далеч от влага, слънце и топлина. Ако в даден момент ви се наложи да потърсите лекарска помощ поради дадена причина, не забравяйте да споменете на медицинските лица, че приемате Левитра и кога за последно сте взели доза.

  Дозиране

  В случай, че нямате предписание от лекар за дозировката на Левитра, както и указания от фармацевт или според листовката, то тогава приемайте продукта както следва:

  При мъже на и над средната възраст с еректилна дисфункция – 10 милиграма веднъж дневно, около 60 минути преди секс. След като видите ефективността и толеранса на организма можете да намалите дозата до 5 милиграма или съответно да я увеличите до 20 милиграма. Имайте предвид, че максималната доза е именно 20 милиграма на ден и тя не трябва да се превишава.

  При пациенти на терапия с алфа блокери – по 5 милиграма веднъж дневно.

  При възрастни над 65 години с еректилна дисфункция – по 5 милиграма веднъж дневно около 60 минути преди секс.

  За да подейства Левитра трябва да има фактори на възбуда – визуална или физическа сексуална стимулация.

  Също така ако се приема всеки ден, това трябва да става поне 24 часа след приема на последната таблетка. Не приемайте Левитра в 22:00 часа на предходния ден и след това в 14:00 часа на следващия – така ще превишите препоръчителната доза, особено ако пиете по 20 милиграма.

  Какво да се избягва при приемане на Левитра

  Не консумирайте грейпфрут или сок от плода – той си взаимодейства с варденафила и може да доведе до нежелани странични ефекти.

  Приемането на алкохол преди, с или след Левитра също може да увеличи шансовете от появата на странични и нежелани ефекти.

  Не комбинирайте Левитра с други хапчета за еректилна дисфункция или секс стимуланти, особено без изричното уведомяване на личния ви лекар.

  Странични и нежелани ефекти

  Ако усетите признаци на алергия към варденафил като затруднено дишане, подуване на лицето, езика, устните и в гърлото, незабавно потърсете спешна медицинска помощ.

  Спрете приема на Левитра и се обадете на спешна помощ ако усетите болка или тежест в гърдите, гадене, потене, влошено зрение или слух, болезнена ерекция и продължителна ерекция над 4 часа.

  Спрете приема на Левитра и се консултирайте с личния си лекар ако в даден момент изпитате пищене в ушите, загуба на слух, аритмия, подуване на ръцете или стъпалата, недостиг на въздух, замаяност и конвулсии по тялото.

  Честите странични ефекти на Левитра включват зачервяване, запушен нос, болка в синусите, главоболие, замаяност, разстроен стомах, болки в кръста. При тях не е необходимо да търсите спешна помощ, но е добре да споделите с личния си лекар и съответно той да прецени дали трябва да се намали дозата на медикамента, да се смени изцяло или да се прекрати всякаква употреба на секс стимуланти.

  Причините за това могат да бъдат физически или психологически, или съвкупност от двете. Каквато и да е причината, вследствие на промените в мускулите и кръвоносните съдове няма достатъчно кръв в пениса за получаване и поддържане на ерекция.

  Левитра ще действа само, когато сте сексуално стимулирани. Levitra Bayer намалява действието на естествено вещество във вашия организъм, което отслабва ерекцията. Levitra позволява ерекцията да продължи достатъчно дълго, за да извършите удовлетворителен сексуален акт.

   

  • Левитра елиминира импотентност и еректилна дисфункция
  • предизвиква мощна и пълноценна ерекция 40-50 минути след прием
  • действието продължава до 48 часа
  • премахва ефекта на преждевременна еякулация
  • уголемява пениса
  • действа бързо и безотказно
  • повишава либидото и възвръща самочуствието на мъжа
  • увеличава драстично сексуалните възможности
  • увеличава енергията и издръжливостта
  • увеличава значително удоволствието от секса, както и самия оргазъм

  Деца и юноши

  Левитра не е предназначена за употреба от деца или юноши под 18-годишна възраст.

  Levitra с храна и напитки

  Вие може да вземате Levitra с или без храна – за предпочитане е да не бъде след обилно хранене или прием на храна, богата на мазнини, тъй като това може да забави ефекта на лекарството;
  Не пийте сок от грейпфрут, когато приемате Levitra. Той може да повлияе на обичайния ефект на лекарството;
  Алкохолните напитки могат допълнително да затруднят получаването на ерекция.

   

  Как да приемате Levitra
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Препоръчителната доза е 20 mg.

  Приемете таблетка Levitra 25 до 60 минути преди полов акт. Със сексуално стимулиране може да получите ерекция от 25 минути до 60 минути след прием на Levitra.

   Глътнете една таблетка Levitra с чаша вода.

  Как да съхранявате Levitra
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка след “Годен до”. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.
  Активното вещество е варденафил. Всяка таблетка съдържа 20 mg варденафил (като хидрохлорид).

   

  Другите съставки са:

  Ядро на таблетката: кросповидон, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, силициев диоксид, колоиден безводен.
  Филмово покритие: макрогол 400, хипромелоза, титанов диоксид (Е171), железен оксид, жълт (Е172), железен оксид, червен (Е 172).

  Как изглежда Levitra и какво съдържа опаковката
  Levitra 20 mg филмирани таблетки са оранжеви на цвят, означени с кръста на BAYER от едната страна и “20” от другата страна. Таблетките се предлагат в блистерни опаковки, съдържащи 4 таблетки.

  Още информация за левитра.

  Левитра

  Левитра (варденафил хидрохлорид) е перорално лекарство, предназначено за лечение на еректилна дисфункция. Той е в същия клас лекарства като другите популярни лекарства за еректилна дисфункция, включително Виагра и Сиалис.

  Левитра е третото не по-малко популярно средство за потентност. Успехът на половия акт е гарантиран от мощното вещество варденафил, което е получено със специфична цел – подобряване на ерекцията. Създателите на лекарството са взели предвид страничните ефекти на предшествениците му Виагра и Циалис, така че отрицателното въздействие на лекарството върху черния дроб и бъбреците е сведено до минимум.

  Ето как Левитра е предназначена да помогне при еректилна дисфункция:

  Обикновено ерекцията започва да се случва (физически казано), когато нервите в пениса ви се стимулират чрез докосване. Тогава се освобождава азотен оксид, генерирайки вещества, които помагат на гладките ви мускули да започнат да се отпускат и да позволят на кръвта да тече в кавернозните тела. Това са двете парчета гъбеста цилиндрична тъкан, които минават по върха на пениса ви. Този допълнителен кръвен поток е в крайна сметка това, което кара пениса ви да расте и да се втвърдява.

  С еректилната дисфункция нервите ви не предават правилно сигналите между пениса и мозъка, които позволяват освобождаването на азотен оксид и мускулите ви да се отпуснат. В резултат на това кръвта не може да тече в пениса ви и да ви осигури ерекция. Това се случва и защото свръхактивните ензими бързо разграждат веществата, които азотният оксид отделя, за да ви помогне да получите ерекция, което затруднява гладката мускулатура на пениса ви да се отпусне.

  Левитра блокира свръхактивните ензими да разграждат веществата, произведени от азотен оксид, които позволяват на гладката мускулатура на пениса ви да се отпусне. След това кръвта може да тече по-лесно в тъканите на пениса и да ви осигури ерекция.

  Като инхибитор от ново поколение, който блокира ензима фосфодиестераза-5 (виновникът за еректилна дисфункция), той надвишава ефекта на Виагра с 10 пъти. Когато настъпи ерекция, това е възможно само при истинско желание за полов акт.

  Левитра помага на мъжете с еректилна дисфункция да поддържат ерекция достатъчно дълго, за да имат сексуален контакт. Изследвания показват, че Левитра се възприема добре и е особено полезна за хора с еректилна дисфункция, която са получили в резултат на диабет, високо кръвно налягане, дислипедимия (голямо количество мазнини в кръвта), също така и от стареене на организма, който е един от факторите за получаване на еректилна дисфункция.

  Левитра е известна и със своите „бързодействащи“ ефекти. Средно хората, които използват лекарството, съобщават, че тя започва да работи след по-малко от час след приемането му.

  Левитра се използва за лечение на еректилна дисфункция. Активният му компонент е варденафил, който отпуска мускулите и увеличава притока на кръв към определени области на тялото. Той предизвиква оргазмите, подобрява контрола на времето върху процеса на еякулация и увеличава максимално ширината, обиколката и дължината на пениса. Това е съвременно лекарство с най-висока степен на ефективност в областта на лечението на мъжката еректилна дисфункция.

  Пенисът съдържа две камери, наречени кавернозни тела, които се простират по дължината на органа. Гъбеста тъкан изпълва камерите. Кавернозните тела са заобиколени от мембрана, наречена tunica albuginea. Гъбестата тъкан съдържа гладки мускули, фиброзни тъкани, пространства, вени и артерии. Уретрата, която е каналът за урина и еякулат, минава по долната страна на кавернозните тела и е заобиколена от спонгиозното тяло.

  Левитра предизвиква ерекция чрез сензорна и умствена стимулация. Импулсите от мозъка карат мускулите на кавернозните тела да се отпуснат, позволявайки на кръвта да тече и да запълва пространствата. Левитра създава натиск в кавернозните тела, което кара пениса да се разширява. Мембраната помага за улавянето на кръвта в кавернозните тела като по този начин поддържа ерекцията.

  Приемът на Левитра около 10 минути до 15 минути преди полов акт ще освободи ума ви от стрес и безпокойство и ще ви даде подобрена способност да постигнете най-приятния оргазъм и кулминации с помощта на подобрена нервна проводимост.

  Левитра може да причини замаяност, сънливост, припадък или замъглено зрение.

  Алкохолът, упражненията, горещото време могат да увеличат тези ефекти. За да ги предотвратите, седнете или станете бавно, особено сутрин след събуждане. Седнете или легнете при първия признак на някой от тези ефекти.

  Не използвайте други лекарства или методи за лечение на еректилна дисфункция, докато приемате Левитра. Лекарството не спира разпространението на ХИВ или други полово предавани болести върху други чрез сексуален контакт. Използвайте бариерни методи за контрол на раждаемостта (напр. презервативи), ако имате ХИВ-инфекция или полово предавани болести. Това лекарство няма да предотврати бременност. Ако вашата партньорка може да забременее и искате да избегнете бременност, използвайте ефективна форма на контрол на раждаемостта.

  Възрастните хора може да са по-чувствителни към това лекарство.

  Левитра не е одобрен за употреба при жени.

  Не използвайте Левитра, ако сте алергични към някоя от съставките в лекарството и Вашият лекар Ви е посъветвал да избягвате сексуална активност поради сърдечни проблеми; имате сърдечни проблеми (напр. нестабилна стенокардия, тежка сърдечна недостатъчност), ниско кръвно налягане или неконтролирано високо кръвно налягане; имате определени наследствени дегенеративни проблеми с очите (напр. пигментозен ретинит); имате тежки чернодробни проблеми или тежки бъбречни проблеми, които изискват диализа; имате инфаркт, инсулт или животозастрашаващ неправилен сърдечен ритъм през последните 6 месеца; приемате нитрати (напр. изосорбид, нитроглицерин) под всякаква форма (напр. таблетка, капсула, пластир, мехлем), нитропрусид или някои антиаритмици (напр. хинидин, амиодарон); използвате определени лекарства за отдих, наречени poppers (жаргонно наименование на продукти за вдишване, съдържащи химикали и много често продавани като афродизиак).

  Най-честите нежелани реакции след приема на Левитра включват замаяност; киселини в стомаха; зачервяване; главоболие; разстроен стомах; запушен нос или хрема.

  Сериозните нежелани въздействия върху организма се изразяват в тежки алергични реакции като сърбеж; обрив; подуване на устата, лицето, устните или езика; затруднено дишане; стягане в гърдите; тежко или постоянно замайване; болка в гърдите; болки в гърба или мускулите; припадък; продължителна, болезнена ерекция; звънене в ушите; тежки или постоянни промени в зрението; внезапна загуба на слуха.

  Обсъдете с Вашия лекар всички предписани и непредписани лекарства и билкови продукти, които може да приемате.

  Ако пропуснете доза от Левитра, вземете я възможно най-скоро. Ако е почти време за следващата доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към обичайния си график на дозиране. Не приемайте 2 дози наведнъж.

  Ако смятате, че сте приели твърде много от Левитра, трябва да потърсите медицинска помощ. Симптомите на възможно предозиране включват мускулни болки, болки в гърба, проблеми със зрението. В случай на продължителна и болезнена ерекция незабавно се свържете с Вашия лекар, тъй като това състояние може да причини трайно увреждане на пениса, ако не се лекува правилно.

   

  Притежател на разрешението за употреба и производител:
  Притежател на разрешението за употреба:
  Bayer Pharma AG, САЩ

  Производител:
  Bayer Pharma AG, USA

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “ЛЕВИТРА 4 ТАБЛЕТКИ”