ЛЕВИТРА / LEVITRA

129.94лв. 54.90лв.


Левитра / Левитра

Активна съставка на левитра е варденафил. Служи за предотвратяване и лечение на еректилна дисфункция.

В една опаковка се съдържат 10 филмирани, оранжеви таблетки. Таблетките са кръгли на цвят и щамповани от двата края. Една таблетка е 20 мг.

Варденафил

Варденафилът е медикамент, използван за лечение на еректилна дисфункция, която се изразява в невъзможност да се постигне или поддържа ерекция. Разпространява се от фармацевтини компании по целия свят. Предлага се под търговската марка Levitra във вид на филмирани таблетки за перорално приложение от 5, 10 и 20 mg.
Моларна маса: 488,604 g/mol
Идентификационен номер по CAS: 224785-90-4
Начин на прием на левитра:
 • Приема се една (1) таблетка непосредствено около 40-60 минутри преди полова активност
 • живот на действие от 6 до 8 часа
 • действа само при сексуална възбуда
 • успешно лечение на импотентност
 • доказан и действащ продукт

Да не се приема от лида под 18 и над 68 годишна възраст. Да се пази далеч от деца. Да не се приема от жени, кърмачки, бременни. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

По данни на ЕУ, левитра е най-добрия начин да получите правилно и качесвено лечение на еректилна дисфункция.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  ЛЕВИРА / ЛЕВИТРА

  Преглед на Левитра

  Тук ще ви дадем подробна информация за това лекарство, точно какво представлява за какво се използва и много други харакеристики. Това е резюме на Европейския публичен оценъчен доклад (EPAR) за Levitra. В него се разяснява как Комитетът по лекарствените продукти за хуманна употреба ( CHMP ) е оценил лекарството, за да даде положително становище за издаване на разрешение за употреба и препоръки относно условията на употреба на Levitra.

  Левитра
  Левитра

  Какво представлява Левитра?

  Този медикамент Levitra е лекарствен продукт, който се предлага най-вече за лечение на еректилна дисфункция. Лекарството съдържа активна съставка, която се казва варденафил. Обикновено Levitra се предлага под формата на филмирани таблетки, желе за перорална употреба и някои случаи на капсули. Предлага се под формата на филмирани таблетки, обикновено кръгли на и с оранжев цвят.

  Милиграмите, които се предлагат са от (5, 10 и 20 мг) в някои случаи генерик левитра се предлага от 40, 60 и 80 мг. Обикновенно има и диспергиращи таблетки (това са таблетките, които се разтвярят в устата) или на желе (гел) приема се директно в устата или разтворени във вода или друга напитка.

  За какво е предназначена Левитра?

  Използва се за лечение най-вече на:

  • еректилна дисфункция ЕД – това наименование означава, че мъжете страдат от слаба или никаква ерекция. В общо наименование се казва импотентост. Много често ЕД се подочва, като състояние на мек пенис или несъстояние да получите твърд пенис (нормална ерекция).
  • преждевременна еякулация – това състяние го опреличаваме, като така нареченото ”бързо изпразване”, невъзможността да задържите еякулата за повече от една минута.
  • с този медикамент вие ще можете да удължител значително времето на нормална ерекция и продължителен полов акт.
  • Levitra се използва и е предназначена за лечение на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Успешно се справя с тази импотоност при мъжете.

  Този медикамен Levitra, известен също като Vardenafil. Това е лекарство, използвано главно за лечение на еректилна дисфункция. За да разберете как действа Levitra за лечение на еректилна дисфункция, първо трябва да разберете как действа ерекцията при мъжете.

  Как действа ерекцията при мъжете?

  Ерекция възниква, защото в пениса има натрупване на кръв и вените се свиват, така че кръвта остава в пениса. В пениса има три мускула, които се свиват, за да компресират вените и да задържат кръвта. Така че, за да се постигне и поддържа ерекция, мускулите на пениса на мъжа, известни още като corpus cavernosum и corpus spongiosum. Трябва да се свият, така че кръвта да изпълни пениса и мускулите да притиснат вените, така че кръвта да не може да напусне пениса.

  Каква е дозата на прием и как се използва Levitra?

  По описание и предписание на производителя, този медикамент се използва по следния начин:

  • препоръчва се дозата да е 20 мг, която да приемате около 30 до 65 минути преди сексуална активност.
  • препоръчителна доза на прием може да е 10 мг за първоначален прием.
  • премайте този медикамент с чаша вода

  Препоръки от производител

  • не приемайте левитра с алкохол
  • не приемайте с храни, които съдържат високо съдържание на мазнини
  • не приемайте със сок от грейпфрут
  • приемайте на празен стомах (поне 120 мин да не се приемали храна)

   

  • Трябва да се има предвид начална доза от 5 mg при пациенти с леки и умерени чернодробни проблеми или тежки бъбречни проблеми. Може да се наложи коригиране на дозата при пациенти, приемащи други лекарства, които блокират ензимите, които разграждат Levitra.

  За пълни подробности вижте листовката

  Максималната препоръчителна честота на дозиране е една филмирана таблетка или диспергираща се в устата таблетка на ден или на 24 часа. Не се препоръчва да приемате повече тот 20 мг на денонощие.

  Действие на Levitra

  Действието на този медикамент е следното:

  • Блокираензима фосфодиестераза, койото разгражда цукличен фуанозин монофосфат, съкратен на (cGMP). Този монофофат (cGMP) се прозивежда в пениса и с действие, кара самите мукулни влакна да се отпуснат. Следователно този процес позволява по-мощно кръвонасищане в корпусите на пениса. Точно така се предизвиква ерекция.
  • Съставката на левитра, която е варденафил спада към група наречени инхибитори на фосфодиестераза от тип 5-ти или съкратен (PDE5)
  • С този механизъм на действие, като блокира разграждането на cGMP, тя възстанивява еректилната функция.
  • Важно е да се отбележи, че този секс стимулант действа единствено при сексуална стимуланция за да получете еректилна функция на пениса (ерекция).

  Странични действия на Левитра / Levitra

  Най-честата нежелана реакция при Levitra (наблюдавана при повече от 1 на 10 пациенти) е главоболие.

  За пълния списък на всички нежелани реакции, съобщени при Levitra, вижте листовката .

  Levitra е противопоказен за хора, които са свръхчувствителни (алергични) към варденафил или някоя от останалите съставки. Не трябва да се използва, когато сексуалната активност е непрепоръчителна, като например при мъже с тежко сърдечно заболяване. Също така не трябва да се използва при пациенти, които някога са имали загуба на зрение поради проблем с притока на кръв към нерва в окото (неартериална предна исхемична оптична невропатия или NAION).

  Levitra не трябва да се приема с нитрати (лекарства за лечение на ангина).

  ЛЕВИТА
  ЛЕВИТА

  Тъй като Levitra не е проучен при следните групи пациенти, те не трябва да използват лекарството:

  • пациенти с тежко чернодробно заболяване или краен стадий на бъбречно заболяване, изискващи диализа;
  • пациенти с хипотония (ниско кръвно налягане);
  • пациенти, които са имали инсулт или инфаркт през последните шест месеца;
  • пациенти с нестабилна стенокардия и наследствени очни проблеми, известни като „дегенеративни заболявания на ретината“.

  Levitra не трябва да се приема с кетоконазол и итраконазол (използвани за лечение на гъбични инфекции) при мъже на възраст над 75 години или с лекарства, наречени „HIV протеазни инхибитори“, като ритонавир или индинавир (използвани за лечение на HIV инфекция).

  Освен това Levitra не трябва да се приема с лекарства, известни като стимулатори на гуанилат циклаза, включително риоцигуат (използван за лечение на белодробна хипертония [високо кръвно налягане в белите дробове]).

  Важна информация за Levitra

  Левитра е един от широкоспектърните лекарства за лечение на еректилна дисфунцкия. Този секс стимулант е на първо място по-прием и е с ясно предназначение. Използва се от милиони хора по целия свят.

  Левитра има много повече положителни качества, освен като прием за еректилна дисфункция и преждевременна еякулация, този медикамент се изпозва и за лечение на импотентност в дългосточен план.

  На 6 март 2003 г. Европейската комисия издава разрешение за употреба , валидно в целия Европейски съюз, за ​​Levitra.

  За повече информация относно лечението с Levitra прочетете листовката (също част от EPAR) или се свържете с Вашия лекар или фармацевт.

  Подробности за упълномощаване

  Информация за продукта
  Име
  Левитра
  Продуктов номер на агенцията
  EMEA/H/C/000475
  Активно вещество
  варденафил
  Международно непатентовано наименование (INN) или общоприето наименование
  варденафил
  Терапевтична зона (MeSH)
  Еректилна дисфункция
  Код на анатомичен терапевтичен химикал (ATC).
  G04BE09

   

  Подробности за публикацията
  Притежател на разрешение за употреба
  Bayer AG
  Ревизия
  32
  Дата на издаване на разрешение за търговия, валидно в целия Европейски съюз
  03.06.2003 г
  Адрес на производител

  Bayer AG
  51368 Леверкузен
  Германия

   

  Фармакотерапевтична група

  • Урологични
  • Сексуални

  Терапевтично показание

  • Лечение на еректилна дисфункция при възрастни мъже.
  • Еректилната дисфункция е невъзможността да се постигне или поддържа ерекция на пениса, достатъчна за задоволително сексуално представяне.
  • За да бъде ефективна Levitra, е необходима сексуална стимулация.
  • Levitra не е показан за употреба от жени.
  ЛЕВИТРА
  LEVITRA ОНЛАЙН

  Левитра е търговското име на лекарствен медикамент против еректилна дисфункция или подобряване на представянето в леглото, чиято активна съставка е варденафил.

  Обикновено когато един мъж трудно получава ерекция или не може да я задържи, то това означава, че вероятно страда от проблема на еректилната дисфункция. Това се получава заради стесняване на артериите и кръвоносните съдове, които се грижат за вкарване на кръв към члена.

  Левитра действа като разширява тези съдове и спомага за максималното напълване на пениса с кръв, от което се получават и мощните дълготрайни ерекции.

  Често Левитра се сравнява с друг популярен секс стимулант – Виагра. Те са много подобни откъм действие, но с различни активни съставки. Именно заради това действието на Виагра е от 2 до 4 часа, докато при Левитра то трае поне 4  часа, което за мнозина мъже го превръща в по-доброто хапче за секс.

  В какво се изразява действието на Левитра?

  • Левитра спомага за получаването на силна и продължителна ерекция при мъже от всякаква възраст и склонни към проблема наречен еректилна дисфункция.
  • Когато един мъж е сексуално възбуден пенисът му се изпълва с кръв и съответно се получава ерекция в дадена фаза според количеството кръв, което е нахлуло в него. Последното зависи пряко от кръвоносните съдове и от това колко са разширени.
  • Когато пък се приключи с половия акт или възбудата не се поддържа – същите кръвоносни съдове се грижат за изкарването на кръвта от пениса.

  LEVITRA има активна съставка наречена варденафил, която е от тип на PDE5-инхибиторите. Последните разширяват кръвоносните съдове и позволяват изпълването на пениса с кръв до краен предел, а в последствие те пречат да се изкара кръвта или част от нея – по този начин поддържат мощна и дълга ерекция.

   

  Прием на Левитра!

  • Продуктът се предлага в таблетна форма и съответно има концентрация на активната съставка от 2.5, 5, 10 и 20 милиграма като обикновено се приема доза от 10 милиграма, освен ако нямате други инструкции от личния си лекар.
  • Понеже често много мъже изпробват не само един секс стимулант, същите сравняват Левитра с Виагра и се чудят защо дозировката е много по-малка. Истината е, че 10 милиграма варденафил се равняват по действие на 50 милиграма силденафил, което е активната съставка на Виагра.
  • Важен е фактът, че не трябва да вземате повече от 1 доза Левитра за период от 24 часа.
  • За оптимален резултат приемайте Левитра в диапазон 30 до 60 минути преди сексуален контакт. Ефектът от хапчета е траен – около 4-5 часа.

   

  Ако до сега не сте приемали хапче за секс трябва да знаете, че това или което и да било друго – не правят чудеса. Не очаквайте да изпиете Левитра и магически след известно време да имате гордо изправен пенис, който да подчертава половата ви мощ. За да подейства едно хапче за ерекция то вие трябва да имате някакъв стимул – било то зрителна сексуална възбуда или директна стимулация на пениса.

  Медикаментът Левитра, може да се съчетава както с храна, така и на гладно. Имайте предвид, че ако се храните с наситени на мазнини храни може да отнеме малко повече време на хапчето да подейства. Не е желателно да приемате Левитра с алкохол, както и да го комбинирате с други секс стимуланти, лекарства или наркотични вещества.

  Левитра – секс стимулант с доказано действие!

  Като продукт за усилване на половата мощ и подобряване на сексуалното представяне на мъжете Левитра е сред най-популярните и купувани на пазара. Използва се и като медикамент с мощно действие за превенция и лекарство за еректилна дисфункция и има гарантирано действие, чиято сила е пряко свързана с това в каква фаза е заболяването.

  Ако не изпитвате сериозни затруднение с получаването или поддържането на ерекция всеки път, приемайки Левитра можете да очаквате наистина мощни и продължителни втвърдявания на пениса дори и след няколко часа след приема и няколко свършвания.

  Levitra VS Виагра

  Като секс стимулант Левитра много наподобява Виагра, но това, че е иновативен продукт й помага да има подобрен състав и съответно действие. След прием отпуска гладките мускули в малката перисталтика и разширява кръвоносните съдове, което води до много по-добро напълване с кръв на пениса и последващото й задържане там. Времето през което хапчето действа е по-дълго в сравнение с Виагра – до 5 часа, но това пък е по-кратко от действието на друг сходен продукт – Циалис.

  ЛЕВИТРА, ЦИАЛИС, ВИАГРА
  ЛЕВИТРА, ЦИАЛИС, ВИАГРА

  Ако искате да получите една добра стимулация за секс от Левитра – приемайте я само така както ви е предписал личния лекар или посъветвал фармацевтът, който ви я е продал. Ако сте си я купили онлайн – не приемайте по-висока доза от средната, която е 10 милиграма. Също така не бива да вземате продукта повече от веднъж дневно. Никога не превишавайте максималната доза или не приемайте Левитра повече от веднъж за ден – независимо от това колко сте изкушени да продължите с доброто си представяне в леглото.

  Ново поколени Levitra (vardenafil)

  Този медикамент е значително нов и усъвършенстван, което означава, че има и много по-малко странични ефекти. Това го отличава от Виагра и го прави особено предпочитан от съвременните мъже, както и от тези, които са склонни да опитат нещо ново и подобрено.Независимо дали купувате Левитра от аптеката или онлайн – уверете се, че сте наясно каква е концентрацията на варденафил в една таблетка.

  То може да варира и да бъде в рамките на от 2.5 до 20 милиграма и съответно според него ще дозирате колко таблетки да вземете. Ако имате избор най-добре е да се сдобиете с таблети от 5 или 10 милиграма – така ще знаете, че не трябва да превишавате повече от една таблетка дневно.

  Като секс стимулант Левитра е препоръчително да се взема от 30 – 60 минути преди секса. Ако имате възможност пийте таблетката на празен стомах – така тя ще се разтвори по-бързо и по-добре. Продуктът Левитра не е претенциозен и се приема дори с храна, но тогава може да отнеме повече време да подейства.

  Един от големите му плюсове е, че няма рискове ако се приема с алкохол, но въпреки това не e желателно да се смесват. За най-добро и бързо усвояване приемете Левитра на празен стомах или поне 2 часа след хранене и не комбинирайте с алкохол или други вещества и медикаменти.

  Левитра може да се закупи с рецепта от всяка аптека, като някой фармацевти дори могат да ви я продадат без лекарско предписание. Също така можете да я намерите в онлайн аптеки, магазини и други сайтове, но е добре да се пазите от ментета, които може да нямат желания ефект или дори да ви навредят здравословно