Кралска черна мравка СИЛНА 30 капсули 69.00 лв.

198.00лв. 69.00лв.


Супер мощна кралска черна мравка

Това е уникален и супер мощен секс стимулант за ерекция, продължителен полов акт, задържане на преждевременна еякулация.

В една опаковка се съдържат: 30 сини капсули по 500 мг всяка

Начин на прием на кралска черна мравка:

 • приема се само една (1) синя капсула около 40 мимути преди полов акт.
 • приемайте с около 250 -300 мл вода или друга течност

Секс стимулант кралска черна мравка / Black Ant King

Много силна, много мощна и подобрена формула. Действа на всеки мъж.

Действие на кралска черна мравка: Ще получите много яка ереекция, твърд пенис. Ще може да задържате преждевременната еякулация. Лекува еректилна дисфункция, това е слаба или никаква ерекция при мъжете. Много добре действа, като подобрява на макс либидото, увеличава потентността.

Гарантиран ефект!

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  КРАЛСКА ЧЕРН МРАВКА

  Мощна Кралска черна мравка 30 капсули 69.00 лв.

  Мощна кралска черна мравка е много силно средство за ерекция. Този продукт е доказан и действа при всеки мъж без отказ. Ползите от този секс стимулант са много и все положителни.

  кралска черна мравка
  Мощна кралска черна мравка

  Секс стимулантите се предлагат в различни форми включително:

  • хапчета,
  • капсули,
  • кремове,
  • гелове,
  • спрейове
  • естествени добавки.

  Кралска черна мравка е съставена от натурални, мощни и доказани билкови екстракит. Всеки един блико екстракт е специално извлечен за да запази благоприятните си свойства, които са наосчени към ерекция и потентност.

  Кралска черна мравка

  От решаващо значение е да бъдете внимателни, когато обмисляте използването на конкретна марка или продукт, особено когато става въпрос за сексуално здраве. Безопасността, ефикасността и потенциалните странични ефекти на “King Black Ant”.

  Подобни продукти могат да варират значително и е препоръчително да се консултирате със здравен специалист или специалист по сексуално здраве, преди да използвате такива продукти.

  Хапчета за сексуално влечение за мъже за поддържане на потентността и по-дълъг полов акт

  Ефективни хапчета за потентност. Тяхната задача е да повишат сексуалната готовност чрез подобряване на ерекцията при мъжете. Имайки положителен ефект върху кръвоносната система, те подобряват притока на кръв. Най-често това е достатъчно, за да може членът да достигне необходимата твърдост и да увеличи размера си в резултат на естествена възбуда.

  Те могат да предоставят точна информация, да оценят всички потенциални рискове или взаимодействия и да ви насочат към безопасни и подходящи опции за вашите специфични нужди.

  Край на сексуална дисфинкция с кралска черна мравка

  Сексуалната дисфункция, свързана с цикъла на сексуалния отговор, е често срещан проблем в общата популация – причините за сексуалната дисфункция могат да бъдат различни и комплексни, както и тяхното лечение, което във всеки случай изисква персонализиране, а при липса на подобрение – повторни опити използване на данни от клинични публикации .

  Важно е да дадете приоритет на цялостното си сексуално здраве и благополучие. Отворената комуникация, здравословният начин на живот и положителният подход към себеприемането и образа на тялото са ключови фактори за насърчаване на удовлетворяващи сексуални преживявания и взаимоотношения.

  Какво представлява кралска черна мравка

  Тя съдържат комбинация от съставки, за които се смята, че имат свойства, които могат да насърчат сексуалната стимулация или да подобрят сексуалното представяне. Често срещаните съставки в секс стимулантите включват билкови екстракти, витамини, минерали, аминокиселини и други съединения.

  Ефектите мощна краска мравка от рода на секс стимулантите могат да варират в зависимост от конкретния продукт и неговите съставки. Някои твърдят, че увеличават притока на кръв към гениталиите.

  Повишават чувствителността, подобряват либидото (сексуалното желание) или осигуряват тласък на енергия и издръжливост по време на сексуална активност. Въпреки това е важно да се отбележи, че ефикасността и безопасността на тези продукти може да варира значително и научните доказателства в подкрепа на техните твърдения може да са ограничени.

  Съвете за секс стимуланти

  Не забравяйте, че сексуалното здраве включва повече от просто физическо представяне. Психологическите фактори, емоционалната връзка, комуникацията и подкрепящата сексуална среда играят важна роля в насърчаването на удовлетворяващи и здравословни сексуални преживявания и взаимоотношения.

  Да започнем от основното, т.е. от биохимичната основа на възникване на състоянието на сексуално напрежение. Съществена роля тук играе невротрансмитерът – допамин [11] . Това е основният фактор, влияещ върху чувството на привличане към друг човек, което също влияе върху нивото на енергия, мотивация и чувство на удовлетворение.

  Пролактинът прави обратното. Когато е в повече, се чувстваме по-зле, сексуалното желание намалява и потентността се влошава. Високите нива на пролактин често са придружени от ниски нива на допамин, което обяснява много.

  Какви са потенциалните причини за това състояние?

  Най-значими изглеждат нарушенията в икономиката на половите хормони. Важна роля играят андрогените – тестостерон и DHT, които имат широко влияние върху функционирането на допаминергичната система.

  Включва скоростта на синтеза на допамин [13] , освобождаването му в синаптичните пространства и ефекта върху плътността на отделните допаминови рецептори [12] .

  Проблеми с щитовидна жлеза

  Нарушенията на щитовидната жлеза също могат да бъдат виновникът. Както хипотиреоидизмът, така и хиперфункцията на този орган могат да бъдат причина за намалено либидо, а нормализирането на хормоналните нива води до бързо възстановяване на либидото до нормалното [10] .

  Ролята на прекомерния стрес не може да бъде пренебрегната. При стресови ситуации, освен кортизол, се увеличава отделянето и на адреналин и норадреналин, което изчерпва резервите на тези невротрансмитери в невроните.

  Когато субстратите се използват интензивно за изграждането на тези две, може да няма достатъчно от тях за производството на допамин, което оказва влияние върху сексуалния живот. Прекомерният стрес често се отразява на качеството на съня, което също определено е неблагоприятно.

  Съставки на мощна кралска черна мравка?

  1. Eurycoma Longjack

  Изследователите проведоха 12-седмично проучване със 109 мъже на възраст 30-55 години. Участниците са приемали или 300 mg екстракт от Eurycoma Longifolia , или плацебо. В групата на Longjack имаше ~14% увеличение на либидото, подобрение на ерекцията и значително подобрение на параметрите за качество на спермата [1]

  Въпреки че ограничението на това изследване е фактът, че е финансирано от компания, която продава един продукт с такъв екстракт в състава, ефектът върху либидото и потентността се подкрепя от резултатите от проучвания върху животни [2] и много анекдотични доклади, както от азиатската традиция [3] , така и от съвременните потребители.

  2. Йохимбе

  Този алкалоид повишава либидото както при жените, така и при мъжете, независимо от ефектите на тестостерона [4] . Освен това подобрява ерекцията, особено в случаите, когато нарушенията са психогенни.

  И двата механизма са резултат от способността на йохимбин да инхибира активността на алфа2 адренергичните рецептори. Недостатъкът на йохимбин е силната зависимост на действието му от индивидуалните предразположения – един човек ще почувства ясен ефект още при минимални дози, друг няма да го усети изобщо.

  3. N-ацетил L-тирозин (NALT)

  Предшественик на изграждането на допамин, който, както вече знаем, е от решаващо значение за усещането за сексуално напрежение. Той е особено полезен в ситуации, когато дефицитът на допамин е обезпокоителен поради злоупотреба със стимуланти, причиняващи по-бързо освобождаване на катехоламини, прекомерен стрес в живота или нисък прием на протеини.

  Най-добри резултати се получават, когато се приемат на празен стомах, а добавката с екстракт от зелен чай с голямо количество EGCG може да подпомогне транспортирането до мозъка. Това е добавка, която ще работи само при хора с недостатъчен синтез на допамин.

  О

  Един от най-класическите адаптогени, добавящ енергия и жизненост . Има няколко вида женшен, най-популярните от които са азиатските и американските разновидности. И двете носят някои ползи по малко по-различни начини и най-ефективно изглежда използването на тяхната комбинация.

  Активни съставки – гинзенозиди, повлияват състоянието на хормоналния баланс и модифицират действието на допамин, ацетилхолин и GABA [5] .

  Ефектът от женшена се усеща бързо, въпреки че след месец можете да забележите по-слаби ефекти, така че най-добрият вариант е цикличното приемане.

  5. Мака

  Популярен афродизиак, който също действа независимо от тестостерона и други полови хормони [6] . Ефектът му се засилва при редовен прием, но редовността е по-важна от времето на прием – не е необходимо добавката да се приема определен период от време преди планирания полов акт.

  Добри резултати са получени и при използване на екстракт от мака при хора с депресия по време на лечение със SSRI лекарства, които причиняват сексуална дисфункция при тях [7] .

  Добър избор за редовна употреба, дори в продължение на няколко месеца, което допълнително може да доведе до по-добро благополучие и по-добра устойчивост на стрес. Мака е особено популярен избор сред жените.

  6. Трибулус Терестрис

  Страхотно растение, чиито ефекти често остават неразбрани. Когато използвате Tribulus, не трябва да очакваме повишаване на нивата на тестостерон, а само положителни чувства, които са характерни за андрогените.

  Това се дължи на факта, че редовно приемания трибулус увеличава плътността на андрогенните рецептори в мозъка [8] , благодарение на което тестостеронът и ДХТ работят по-добре, дори когато нивата им не се променят.

  Въпреки факта, че се счита по-скоро за мъжка добавка, тя работи чудесно и за жени. Той също е включен в групата на адаптогените и както споменахме по-горе, контролът на стреса също е полезен в аспекта, който обсъждаме.

  В проучване, използващо екстракт от Tribulus при жени с намалено либидо, забележимо подобрение на параметрите, свързани със сексуалния живот, като желание, смазване или удовлетворение, е отбелязано след 4 седмици [9] .

  Редът на агентите не се определя нито от ефективността, нито от качеството, тъй като изброените агенти се различават по механизма си на действие и за всеки може да е подходящ различен препарат.

  В заключение за мощна кралска черна мравка

  Кралска черна мравка има много естествени и неинвазивни начини да подобрите сексуалния си живот . Няколко различни фактора могат да повлияят на намаляването на либидото, като например хормонални нарушения, дисбаланс на невротрансмитери или прекомерен стрес в живота.

  Избирайки мощна кралска черна мравка, адекватна на вашите нужди, можете да постигнете страхотни резултати и да подобрите качеството на живот.