Най-мощния секс стимулант 6 в 1- 10 капсули 69,90 лв.

184.70лв. 69.90лв.


Най-мощния-секс-стимулант 6 В 1

Това не е магия, но действа като магия в сексуален аспект на всеки мъж. Много изследвания доказаха, че тези секс стимуланти са най-добрия избор да подейства върху цялото сексуално либидо на всеки мъж.

Ефект на секс стимулант номер 1.

 • добра и продълбителна ерекция
 • здрава и твърда ерекция
 • качествена ерекция
 • продължителен полов акт
 • забавя бързата еякуация
 • дава повече удоволствие
 • лекува еректилна дифункция
 • дава енерги и тонус
 • дава самочувствие
 • доказан секс стимулант

В една опаковка се съдържат: 10 сини капсули

Начин на прием: една (1) капсула около 45 о 65 минути преди полова активност. Приемайте със 150-200 мл вода.

Продължителеност: до 48 часа (само при сексуална стимулация)

Да се пази от деца, да не се приема от лица под 18 и над 68 години.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Най-мощния секс стимулант 6 в 1

  Този секс стимулант е специално изпълнение, върха на сладоледа над всички други този продукт може да го наречем магията в секса. Потентността на всеки мъж е най-важното качество в него. Секс стимулант 6 в 1 е нова революция, нов иновативен проукт (секс стимулант), който действа в много и различни аспекти върху мъжката потентност и либидо.

  най-мощен секс стимулант
  най-мощния секс стимулант

  Защо този секс стимулнант 6 в 1 се нарича така:

  Тази супер мощна комбинация ще ви даде точно това от което имате нужда, а именно:

  • твърда, здрва и качествена еректилна функция
  • лекува слаба или незначителна ерекция
  • дава много по-продължителен полов акт
  • забавя бързата якулация
  • подобрява подвижността на сперматозоидите
  • дава сила и подобрява простатната жлеза на мъжа
  • повече енергия, тонус и самочувствие

  Тази супер мощна формула е създадена и съчетана точно така, както трябва. Именно няма да имате странични ефекти и ще получите уникални резултати.

  Ерекция при мъжете

  Ерекция възниква, защото в пениса има натрупване на кръв и вените се свиват, така че кръвта остава в пениса. В пениса има три мускула, които се свиват, за да компресират вените и да задържат кръвта. Така че, за да се постигне и поддържа ерекция, мускулите на мъжкия пенис, известни още като corpus cavernosum и corpus spongiosum, трябва да се свият, така че кръвта да изпълни пениса и мускулите да притиснат вените, така че кръвта да не може да напусне пениса.

  Инхибиторите на PDE-5 като 6 в 1  ли са?

  Механизмът на действие на секс стимулант 6 в 1 е чрез инхибиране на ензим, известен като фосфодиестераза-5. Този ензим действа чрез разграждане на простагландини. Простагландините са малки молекули, които имат много ефекти в тялото, едно от които е вазодилатация или отпускане на гладката мускулатура. Гладкият мускул е мускул, върху който нямаме съзнателен контрол; тялото ни автоматично свива или отпуска гладките мускули, за да поддържа определени физиологични функции.

   Гладкият мускул е предимно около артериите, които след това могат да се свиват или разширяват, за да контролират количеството кръв, достигащо до целта. В пениса, когато има много простагландини наоколо, те вазодилатират артериите в пениса и повече кръв се влива в пениса. Фосфодиестеразата е ензим, който разгражда простагландините до неактивни странични продукти,

  Секс стимлант 6 в 1 инхибира ензима фосфодиестераза, като по този начин позволява по-голям приток на кръв към пениса и улеснява мъжете да постигнат и поддържат ерекция.

  6 в 1 има ли странични ефекти

  Има някои странични ефекти от приема на 6 в 1, за които всеки трябва да знае, преди да започне лечението. Тъй като 6 в 1 действа за увеличаване на вазодилатацията на артериите, тя може да работи и за лечение на хипертония. Хипертонията е, когато има твърде голямо налягане в кръвоносната система, обикновено поради това, че артериите стават твърде твърди, за да се съобразят с кръвта, която тече през тях. 

  Чрез инхибиране на ензима, който разгражда простагландините, 6 в 1 увеличава простагландините в тялото, като по този начин причинява повече вазодилатация и намалява налягането в кръвоносната система. 

  Още информация за 6 в 1 секс стимулант

  В заключение, 6 в 1 е секс стимуант, който често се използва за лечение на еректилна дисфункция, но може да се използва и за лечение на хипертония. Този продукт действа чрез инхибиране на фосфодиестераза, която обикновено разгражда простагландините. Инхибирането на този ензим позволява на простагландините да се натрупват в кръвта, което води до повишена вазодилатация на артериите и следователно увеличен кръвен поток.