Редуктил

98.00лв. 55.90лв.


Редуктил

Редуктил или сибутрамин е мощен продукт за сваляне на килограми и загиба на апетит.

В една опаковка се съдържат 30 капсули.

Начин на прием: 1 капсула на 24 часа. Може да се приема от 2 до 2,5 литра вода за по-добър ефект.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Редуктил и за какво се използва?

  Reductil са хапчета за отслабване с активна съставка субутрамин. Активната му съставка е сибутрамин хидрохлорид и принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на обратното захващане на серотонин и норадреналин. Sibutramine е мощно средство за бързо отслабване и загубана апетит.

  Редуктил
  Reductil

  Това е средство Редуктил е за потискане на апетита и се използва, като лечение срещу затлъстяване заедно със здравословна диета и редовни упражнения за клинично затлъстели пациенти (ИТМ над 30). В допълнение към лечението на пациенти със затлъстяване, Reductil се предписва и на пациенти с наднормено тегло, чието тегло е причинило усложнения при лечението им.

  Как работи Reductil sibutramine?

  Reductil sibutramine е подобрител на ситостта или потискащ апетита, така че лекарството работи за контролиране на изяденото количество, като повишава нивата на невротрансмитерите в мозъка и увеличава чувството за ситост.

  Reductil може също да увеличи скоростта на метаболизма на индивида в покой. Когато отслабнете, скоростта на метаболизма ви намалява, тъй като количеството храна, което консумирате, намалява, така че скоростта на изгаряне на храната в тялото ви се забавя, което може да има отрицателни ефекти по време на загуба на тегло, но Reductil предотвратява това да се случи.

  Reductil ви помага да се почувствате сити по-бързо с по-малко храна, което ви помага да постигнете целите си за отслабване, когато се комбинира с нискокалорична диета с ниско съдържание на мазнини и редовни упражнения.