Титан голд 60 капс. +Титан голд гел цена 79.90 лв

149.90лв. 79.90лв.


Уголемяване на пениса

Бързо и лесно уголемяване на вашия пенис  Титан голд.

Този уникален комплект ще ви помогне да имате:

 • удължава пениса до няколко сантиметра от 3 до 9 см
 • удебелява пениса до 1-2 см
 • много по-добра ерекция
 • много по-продължителен полов акт
 • по-голяма издръжливост
 • безопасен продукт

В една опаковка се съдържат 60 капсули за 60 дни и титан гел за 30 намазвания.

Начин на приложение:

Капсулите за уголемяване на пениса се приемат само по една (1) капсула на ден. Ако имате или ви предстои полова активност, вземете една капсула около 50 до 60 минути преди полов акт.

Титан гел, сложете малко количество върхи повърхноста на кожата на пениса, без главичката. Разтривайте докато попие. Един път на 24 часа.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Титан голд  60 капсули

  Титан ххл + Титан голд гел на цена 79.90 лв.

  уголемяване на пениса с titan xxl gold
  titan gel уголемяване на пениса

  Искате да уголемите вашия пенис?

  Увеличете вашия пенис, сега е момента да вземете два уникални продукта за по-голям пенис. Първия продукт е Титан голд на капсули, който много бързо ще ви помогне да удължите пениса си с няколко сантиметра.

  Втория е така известния продукт Титан Голд гел, с който допълнително ще засилите ефекта от действието на хапчета за уголямяване на пениса Титан.

  Уголемяване на пениса

  Бързо, лесно и безопасно ще увеличите размера на члена си. Има  различни техники и процедури, насочени към увеличаване на размера, обиколката или дължината на пениса. Това е тема от интерес за някои хора, които желаят да повишат своята сексуална увереност, удовлетворение или да отговорят на опасенията, свързани със самочувствието им.

  Важно е да се отбележи, че ефективността и безопасността на различните методи, които варират и не всички техники имат научни доказателства в подкрепа на твърденията си. Ето някои често обсъждани методи:

  Методи за уголемяване на пениса

  1. Упражнения и упражнения за разтягане: Някои мъже се занимават с упражнения, които са насочени към мускулите и тъканите около пениса, като джелкинг или упражнения за разтягане. Тези процедури имат за цел да насърчат притока на кръв, да увеличат мускулния тонус или да разтегнат тъканите с течение на времето. Резултатите от тези упражнения обаче могат да варират и има ограничени научни доказателства в подкрепа на тяхната ефективност.
  2. Вакуумни помпи: Тези устройства използват вакуум, за да изтеглят кръв в пениса, създавайки ерекция. Някои хора използват редовно вакуумни помпи в опит да увеличат размера на пениса си. Макар че те могат временно да причинят подуване и да направят пениса да изглежда по-голям, няма доказателства, които да предполагат, че могат да доведат до трайно увеличаване на размера.
  3. Медикаменти и добавки: Някои лекарства и добавки, отпускани без рецепта или с рецепта, твърдят, че насърчават уголемяването на пениса. Титан голд на капсули плюс титан гел имат мощно действие върху по-голям член.
  4. Хирургични процедури: Хирургичните интервенции, като уголемяване на пениса или фалопластика, включват процедури за увеличаване на дължината или обиколката на пениса.

  Тези процедури обикновено включват прехвърляне на мазнини от една област на тялото към пениса или прерязване на връзките, които прикрепят пениса към срамната кост, за да се позволи по-голяма част от тялото да бъде видимо. Тези операции обаче са сложни, носят рискове и резултатите не винаги отговарят на очакванията.

  Титан голд действа!

  Оставете хирургичните и опасни начини, а напълно лесно и безопасно уголемете вашия член на макс.

  Важно е да подхождате внимателно към разширяването на пениса, като разбирате, че нереалистичните очаквания и потенциалните рискове са свързани с много методи.

  Ако сте загрижени за размера или външния вид на пениса си, препоръчително да вземете един комплет от Титан Голд на капсули и Титан гел, които са съобразени с вашата конкретна ситуация.

  Искам да уголемя пениса си безопасно

  „Голям пенис“ се отнася до мъжки полов орган, който е по-голям по размер в сравнение със средния или типичен пенис. Важно е да се отбележи, че понятието „голям“ може да варира в зависимост от културните, личните и субективните предпочитания.

  По отношение на физическите характеристики, голям пенис обикновено се отнася до по-дълъг и/или по-дебел пенис, когато е еректирал. Дължината на пениса обикновено се измерва от основата до върха, докато обиколката или дебелината се отнася до обиколката на ствола.

  Въпреки това е важно да запомните, че размерът на пениса може да варира значително при отделните индивиди и има широк диапазон от това, което се счита за нормално и здравословно.

  Като заключение да отбележим.

  Струва си да се отбележи, че размерът на пениса сам по себе си не определя сексуалното удовлетворение или мъжество. Сексуалната съвместимост, емоционалната връзка, комуникацията и различни други фактори играят важна роля за пълноценната сексуална връзка.

  Ако имате притеснения относно размера на пениса или някакъв аспект на сексуалното здраве, препоръчително е да се консултирате с медицински специалист. Може също с вашия доставчик на здравни услуги, който може да предостави точна информация и насоки, съобразени с вашата конкретна ситуация.