Titan gel+ Титан капсули 30 броя – цена 59.90

119.90лв. 59.90лв.


Титан гел и Титан 30 капсули за уголемяван на пениса

Убийствено добра комбинация за уголемяване на пениса.

Комбинирайте тези два супер продукта и ще имате супер голям пенис за броени дни.

Начин на прием:

 • Капсулите се приемат, само по една на ден.
 • Нанасяйте гела върху пениса два пъти дневно в продължение на един (1) месец.
 • Масажирайте пениса, намазан с гел, за да ускорите ефекта.

Най-добре е да използвате TITAN GEL, докато правите упражнения, например “Jelqinq” или докато използвате помпи за уголемяване на пениса.

TITAN GEL се произвежда в черна опаковка само с холограма, потвърждаваща оригиналността му.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Титан капсули и титан гел за уголемяване на пениса

  уголемяване на пениса
  уголемяване на пениса

  Това е един комбо пакет, с който ще имате уникални резултати за броени дни. Тази супер яка и мощна кобинация действа, като уголемява пениса ви на максимум.

  Титан капсули са доказани на пазара от години. С този продукт вие ще получите един по голям пенис, с няколко сантиметра отгоре. Освен това ще имате добра ерекция и продължтелен полов акт, както и задържане на бързата еякулация.

  С Титан гел ще подпомогне да имате много по добър размер на пениса и то за броени дни, само с няколко мазаня. Комбинирайте двата продукта за по-голям ефект.

  Описание на Титан гел

  Original Titan Gel – гел за уголемяване на пениса 50 мл. Световен хит в продажбите сред агентите за уголемяване на пениса. Най-силният гел за уголемяване, ерекция и еякулация. Хидратиращият гел осигурява максимален комфорт, отлично плъзгане и хидратация благодарение на високата концентрация на хиалуронова киселина.

  Титан гел действа

  Не цапа дрехите и се отстранява лесно с вода, не се навива. Гелът е без парфюми и парабени. Може да се използва както за интимни снимки в близък план, така и със секс играчки, както и за “джелкинг” – набор от специални упражнения, чието действие е насочено към уголемяване на пениса.

  Titan gel е ефективен и безопасен начин за увеличаване на пениса. Според коментарите, публикувани в интернет от много клиенти, той е много по-ефективен от операцията и други лекарства, предлагани на пазара.

  До колко мога да увелича размера на пениса си.

  Ако използвате гела циклично – ще увеличите ширината и дължината на пениса си с до 3-9 см; ще укрепите ерекцията; ще увеличите чувствителността към допир по време на полов акт, което ще продължи по-дълго и ще ви даде по-силен оргазъм.

  Гелът за уголемяване на пениса TITAN GEL увеличава дължината и обема на члена, като ефективността му е потвърдена при мъже от всички възрасти! Това е изключително натурален продукт, съдържащ силни и активни съставки.

  Осигурява всички витамини и микроелементи, необходими за активиране на естественото производство на мъжкия хормон. също така подобрява кръвообращението в половите органи. Titan Gel действа бързо и лесно, а ефектът му е постоянен!

  Начин на употреба:

  Нанасяйте гела върху пениса два пъти дневно в продължение на един (1) месец. Масажирайте пениса, намазан с гел, за да ускорите ефекта. Най-добре е да използвате TITAN GEL, докато правите упражнения, например “Jelqinq” или докато използвате помпи за уголемяване на пениса. TITAN GEL се произвежда в черна опаковка само с холограма, потвърждаваща оригиналността му.