Хапчета за простата – ProstaFormula 120 таблетки 1+1 – цена 59.90 лв.

240.00лв. 59.90лв.


Хапчета за простата

60 таблетки + 60 таблетки подарък

Фyнĸции и xapaĸтepиcтиĸи:

 • Πoдoбpявa paбoтaтa нa пpocтaтaтa;
 • Зaбaвя пpoцecитe нa cтapeeнe;
 • Πoдoбpявa фyнĸциятa нa пиĸoчнитe пътищa;
 • Haтypaлeн пpoдyĸт;
 • Haмaлявa възпaлeниятa;

Prosta Formula e нaтypaлнa xpaнитeлнa дoбaвĸa, пoд фopмaтa нa тaблeтĸи, ĸoятo имa пoзитивeн eфeĸт въpxy здpaвeтo нa пpocтaтaтa и пиĸoчнитe пътищa. Moщнитe пpoтивoвъзпaлитeлни cвoйcтвa cпoмaгaт зa пoддъpжaнe нa xopмoнaлния бaлaнc, ĸoйтo oт cвoя cтpaнa влияe въpxy пpocтaтнaтa жлeзa и имa пpeвaнтивeн eфeĸт cpeщy yгoлeмявaнeтo.

60 таблетки в една опаковка, peгyлиpa нивaтa нa тecтocтepoнa и пoвишaвa пoлoвaтa фyнĸция. Ocвeн тoвa пoдoбpявa paбoтaтa нa бъбpeцитe и имa пpeвaнтивeн eфeĸт cpeщy oбpaзyвaнeтo нa ĸaмъни.

Хапчета за простата,  пpeдcтaвлявa ĸoмплeĸcнa фopмyлa oт нaтypaлни cъcтaвĸи, ĸoитo paбoтят в пepфeĸтнa cинepгия, зa мaĸcимaлни peзyлтaти във вcяĸa тaблeтĸa.

Eднa Дoзa:

 • 2 тaблeтĸa

Haчин нa пpиeмaнe:

Πpиeмaйтe пo 2 тaблeтĸa, 2 пъти  пъти днeвнo

Дoзи в oпaĸoвĸa: 3

дози ( 60 таблетки )

Bзeми oщe ceгa c гapaнтиpaнo ĸaчecтвo:

Cъcтaвĸи:

Eĸcтpaĸт oт Caл Πaлмeтo,

Eĸcтpaĸт oт Koпpивa,

Eĸcтpaĸт oт Tиĸвeнo ceмe

Цинк

L-argninine

Vitamin E

Зaбeлeжĸи:

Πaзeтe дaлeч oт дeцa. Cъxpaнявaйтe нa cyxo и xлaднo мяcтo. Дa нe ce изпoлзвa ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe.   Peгyлиpa нивaтa нa тecтocтepoнa;

 • Koмплeĸcнa фopмyлa;
 • Bлияe пoзитивнo въpxy здpaвeтo нa бъбpeцитe;
 • Πoвишaвa пoлoвaтa фyнĸция

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Хапчета за простата 1+1 подарък

  Оплаквания от простатата? Простаформула помага при проблеми с простатата!

  За поддържане на здрава простата

  Prosta формула за здрава простата

  • Prostaformula поддържа здрава простата и добра простатна функция по естествен път

  Prostaformula намалява оплакванията от простатата

  • Prostaformula намалява оплакванията от простатата, без пречки в ежедневните ви дейности.

  Prostaformula предотвратява проблеми с простатата

  • Prostaformula предлага 100% естествено лечение за намаляване на оплакванията от простатата.

  Оплакванията и проблемите с простатата са често срещани при мъжете с напредване на възрастта и могат значително да затруднят ежедневието. Prostaformula предлага решение за тези проблеми, като се грижи за здравето на простатата и я поддържа в добро състояние.

  Продуктът е натурален и помага за предотвратяване или намаляване на оплакванията, свързани с простатата. Много потребители на Prostaformula са доволни от резултатите и са усетили подобрение в качеството на живота си благодарение на здравата простата.

  Положителни свойства на Prostaformula

  • Prostaformula помага за намаляване на оплакванията от простатата
  • Prostaformula осигурява здрава простата
  • Prostaformula помага за предотвратяване на проблеми с простатата
  • Prostaformula е 100% натурален

  Можете да намалите оплакванията от простатата с Prostaformula

  Здравата простата помага за предотвратяване на проблеми с простатата!

  Оплакванията на простатата често се появяват с възрастта на мъжа. Простатата започва да расте от пубертета, което води до уголемена простата при приблизително 30% от мъжете на по-късна възраст.

  Увеличената простата може да причини оплаквания от простатата, като оплаквания от урината. Други проблеми с простатата, които могат да възникнат, са възпаление на простатата и рак на простатата.

  Ракът на простатата обикновено причинява малко симптоми на простатата, но е сериозен. Prostaformula помага за поддържане на простатата здрава, така че рискът от оплаквания и проблеми с простатата да бъде намален. Съществуващите оплаквания от простатата също могат да бъдат намалени с помощта на Prostaformula.

  Симптоми на оплаквания и проблеми с простатата

  Някои добре познати симптоми показват оплаквания от простатата и са причина за проблеми с простатата, като уголемена простата. Разпознавате ли тези симптоми на оплаквания от простатата? Тогава е препоръчително да използвате Prostaformula за здрава простата, за да предотвратите проблеми с простатата. По-долу е даден списък на най-честите симптоми на оплаквания от простатата:

  • Проблеми с ерекцията
  • Болка по време на еякулация
  • Кръв в урината
  • Мътна урина
  • Болка при пикаене
  • Често уриниране
  • Затруднено уриниране

  Натурални съставки в Prostaformula за здрава простата!

  Естествените съставки в Prostaformula помагат да поддържате простатата здрава и предотвратявате оплаквания и проблеми с простатата. Prostaformula съдържа само 100% натурални съставки, така че употребата на Prostaformula е напълно безопасна и отговорна и няма отрицателни странични ефекти. Естествените съставки в Prostaformula са внимателно подбрани заради техните мощни свойства и грижовен ефект върху простатата. Можете да използвате Prostaformula толкова дълго, колкото желаете.

  Prostaformula съдържа най-мощните естествени съставки

  Prostaformula съдържа най-мощните естествени съставки:

  • Eĸcтpaĸт oт Caл Πaлмeтo,
  • Eĸcтpaĸт oт Koпpивa,
  • Eĸcтpaĸт oт Tиĸвeнo ceмe
  • Цинк
  • L-argninine
  • Vitamin E

  Сал Палмето:

  Saw palmetto (Serenoa repens) е растение, което се среща предимно в югоизточните райони на Съединените щати. То е известно със своите лечебни свойства и често се използва като натурално средство за лечение на различни здравословни проблеми, особено тези, свързани с простатата и уринарния тракт.

  Употреба и ползи на Saw Palmetto

  1. **Подобряване на здравето на простатата**:
  Saw palmetto често се използва за облекчаване на симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ), състояние, при което простатата се увеличава и може да причини проблеми с уринирането. Изследвания показват, че екстрактът от saw palmetto може да намали честотата на уриниране през нощта, да подобри уринарния поток и да намали усещането за непълно изпразване на пикочния мехур.

  2. **Антиинфламаторни свойства**:
  Saw palmetto съдържа съставки с мощни антиинфламаторни ефекти, които могат да помогнат за намаляване на възпалението в организма. Това е особено полезно за мъжете с възпаление на простатата или други уринарни проблеми.

  3. **Хормонален баланс**:
  Екстрактът от saw palmetto може да помогне за регулирането на хормоните в тялото, като блокира действието на 5-алфа-редуктазата, ензим, който превръща тестостерона в дихидротестостерон (ДХТ). Високите нива на ДХТ са свързани с косопад и уголемяване на простатата, така че saw palmetto може да бъде полезен за поддържането на здравословни нива на тези хормони.

  4. **Подкрепа на уринарната функция**:
  Saw palmetto може да помогне за подобряване на уринарната функция чрез укрепване на уринарните пътища и подпомагане на мускулите на пикочния мехур. Това може да бъде от полза за мъже, които изпитват затруднения с уринирането поради уголемена простата.

  5. **Антиоксидантни свойства**:
  Растението е богато на антиоксиданти, които помагат за защитата на клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Това може да допринесе за общото здраве и благополучие.

  Начин на прием и странични ефекти

  Saw palmetto обикновено се приема под формата на капсули или таблетки, съдържащи стандартизиран екстракт. Препоръчваната доза може да варира в зависимост от конкретния продукт и нуждите на потребителя, но често е около 320 mg дневно, разделени на две дози.

  Нежеланите реакции са рядкост, но могат да включват стомашни проблеми, гадене или главоболие. Препоръчва се консултация с лекар преди започване на употреба, особено за хора, които приемат други лекарства или имат специфични здравословни състояния.

  хапчета за простата
  хапчета за простата

  Заключение

  Saw palmetto е натурално средство с множество ползи за здравето, особено за мъжете с проблеми с простатата и уринарния тракт. Благодарение на своите антиинфламаторни, антиоксидантни и хормонално регулиращи свойства, то може да подпомогне поддържането на доброто здраве и подобряването на качеството на живот.

  Екстракт от коприва

  Екстрактът от коприва е известен със своите благотворни ефекти върху здравето на простатата. Той помага за намаляване на симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ), като облекчава проблемите с уринирането, намалява честотата на нощното уриниране и подобрява уринарния поток. Копривата съдържа биоактивни съставки, които имат антиинфламаторни и антиоксидантни свойства, подпомагащи намаляването на възпалението и поддържането на нормалната функция на простатата.

  Масло от тиквени семки

  Маслото от тиквено семе е една от мощните натурални съставки на Простаформула с положителен ефект върху простатата. От двете най-важни природни съставки в Prostaformula, тиквеното масло е естествената съставка с най-голямо влияние върху самата простата.

  Маслото от тиквени семки може да регулира растежа на простатата. Увеличената простата се причинява от хормонални промени. Тъй като тестостеронът се превръща в DHT, възниква уголемена простата. Естествената съставка масло от тиквени семки възпрепятства по-нататъшното уголемяване на простатата.

  В допълнение към забавянето на разширяването на простатата, тиквеното масло също така подобрява функцията на простатата и може да намали налягането в пикочния мехур.

  Всички тези положителни свойства на тази природна съставка намаляват оплакванията от простатата. Освен това маслото от тиквени семки има благоприятен ефект върху холестерола и има антиоксидантно действие.

  Витамин Е

  Витамин Е също е добавен към Prostaformula като една от естествените съставки. Естествената съставка Витамин Е има антиоксидантно действие в организма. Антиоксидантите имат защитен ефект в организма и освен всичко друго предпазват от развитие на рак.

  Други естествени съставки в Prostaformula

  Другите съставки в Prostaformula, които се използват за образуване на капсула с мощните натурални съставки, също са 100% натурални съставки, но нямат специфичен ефект върху простатата.

   Цинк

  Цинкът е основен минерал, който играе критична роля в поддържането на здравето на простатата. Той подпомага имунната функция и има антиоксидантни свойства, които защитават клетките на простатата от увреждане. Цинкът също регулира хормоналния баланс, като потиска превръщането на тестостерона в дихидротестостерон (ДХТ), който е свързан с уголемяването на простатата и развитието на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ).

  L-аргинин

  L-аргининът е аминокиселина, която подпомага здравето на простатата чрез подобряване на кръвообращението и подпомагане на функциите на уринарния тракт. Той увеличава производството на азотен оксид, което води до разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на кръвния поток към простатата. Това може да намали симптомите на ДПХ и да подобри цялостната уринарна функция.

  Витамин E

  Витамин E е мощен антиоксидант, който защитава простатните клетки от оксидативен стрес и увреждане от свободните радикали. Той подпомага имунната система и може да има противовъзпалителни ефекти, които намаляват риска от развитие на простатни заболявания. Витамин E също играе роля в регулирането на хормоните, което е важно за поддържането на здравето на простатата.

  Заключение:

  Цинкът, L-аргининът и витамин E работят синергично за поддържане на здравето на простатата. Цинкът регулира хормоните и предоставя антиоксидантна защита, L-аргининът подобрява кръвообращението и уринарната функция, а витамин E предпазва клетките от увреждане и намалява възпалението. Тази комбинация от нутриенти може да помогне за предотвратяване на простатни проблеми и подобряване на общото здраве на простатата.

  Натурални съставки в Prostaformula
  Натурални съставки Количество на капсула
  Масло от тиквени семки 800 мг
  Витамин Е

  Цинк

  Л-аргинин

  Екстракт от коприва

  Сал Палмето

   

   Специален бленд