Камагра желе за Жени 14.90 лв.

39.90лв. 14.90лв.


Камагра желе за жени

Възбужа всяка жена на цена 14.90 лв за една опаковка камагра за жени от 5 броя!

Бързо възбужда всяка жена, само за минути всяка жена ще е възбудена и ще иска да има полов акт.

Бързо води до оргазъм.

Само едно саше около 1 час преди полов акт.

Може да се приема дисректно в устата или да се разтвори в напитка.

В една опаковка се съдържат 5 сашета с вкус на ягодка.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра желе за жени

  Kamagra Oral Jelly Woman – vol-5 за жени

  камагра за жени
  Kamagra oral jelly woman

  камагра за жени / kamagra Vol.5 women с вкус на ягода от Ajanta Pharmacy

  Описание

  Kamagra Oral Jelly – vol-5 за жени е идеално средство за стимулация и най-накрая пристигна и у нас. Марката от Ajanta Pharma представя фантастичен гел, който трябва само да сложите директно в устата си или в напитка около час преди полов акт.

  Камагра желе за жени действа бързо и ще почувствате максимална възбуда през следващите 6-12 часа.

  Ще получите Kamagra Oral Jelly – vol-5 за жени с плодов вкус, така че няма да имате неприятни послевкусове. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, alli е идеален за всички онези дами, които искат да подобрят своя сексуален живот.

  Важно е да се отбележи също, че това не е контрацептив, а стимулант, който ще превърне една на пръв поглед обикновена нощ в истинско горещо приключение.

  Възползвайте се от промоционалната цена и поръчайте специален Камагра гел за жени vol 5 и изпитайте вълнение, каквото не сте изпитвали досега. Бъдете изпълнени с увереност и винаги готови за множество оргазми всеки път. Всичко, което трябва да направите, е да вземете този ефективен и мощен стимулант и да се отдадете на невероятна тръпка.

  Датата и срокът на годност са отпечатани върху всяка кутия, както и върху торбичката. Инструкциите също са на всяка чанта.

  Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

  Kamagra Oral Jelly (женски силденафил цитрат 100 mg желе) – информация за продукта

  Kamagra Oral Jelly (женски силденафил цитрат 100 mg желе) е бързодействащо и ефективно лекарство, което е специално формулирано за лечение на разстройство на сексуалната възбуда при жените (FSAD) и сексуална дисфункция при жени (FSD) и осигурява удовлетворение по отношение на сексуалното нужди и трайно удоволствие за жените.

  Ajanta Pharma представи Камагра орално желе, което е бързодействащо и ефективно лекарство със същата активна съставка Sildenafil Citrate като таблетки Sildenafil Citrate For Female (Камагра) популярно женско лекарство със силденафил, използвано за лечение на сексуална дисфункция при жени. Започва да действа около 30 минути след приема на дозата и лечебният ефект продължава 3 до 4 часа.
  Kamagra орално желе се произвежда от Ajanta Pharma в концентрации от 100 mg. Всяко саше от 5 g Kamagra Oral Jelly с вкус на роза съдържа 100 mg от активната съставка Силденафил.

  Секс стимулант за жени камагра желе за жени

  Ние доставяме оригинално Kamagra Oral Jelly, произведено от Ajanta Pharma. Камагра перорално желе е известно още като Камагра гел или женски силденафил цитрат 100 mg желе.

  Производител на Kamagra Jelly

  •  Ajanta Pharma

  Активна съставка, присъстваща в Kamagra gel

  Активната съставка не този секс стимулант е силденафил цитрат. Всяко 5g саше съдържа силденафил цитрат, еквивалентен на 100 mg силденафил.

  Употреби на женски силденафил перорално желе (женски силденафил цитрат 100 mg желе)

  Lovegra jelly е орален гел разтвор на силденафил и се използва за лечение на разстройство на сексуалната възбуда при жени (FSAD) и сексуална дисфункция при жени (FSD). Разстройствата на сексуалната възбуда при жените (FASD) могат да бъдат определени като повтаряща се неспособност за постигане или поддържане до завършване на сексуална активност.

  Според проучване, седемдесет и два процента от жените със сексуална дисфункция са получили „много подобрение“ или „много подобрение“ по скалата на сексуалното функциониране, когато са били лекувани със Sildenafil Citrate.
  Камагра гел или желе се произвежда от Ajanta, която е добре известна и с други марки лекарства като таблетки Super Kamagra, Super Kamagra jelly, Kamagra jelly, Lovegra, Kamagra Soft tabs, Tadalis SX, Valif и Apcalis SX.

  Какво се случва, ако жена приеме силденафил?

  Силденафил, често предписван за подпомагане на еректилната дисфункция на мъжете, помага и на жени, които имат сексуални проблеми. Точно както Sildenafil Citrate помага на мъжете с еректилна дисфункция чрез увеличаване на притока на кръв към пениса, той предизвиква притока на кръв към половите органи на жените, потенциално повишавайки чувствителността.
  Жените, лекувани с женски силденафил цитрат, са значително по-склонни да достигнат оргазъм, отколкото тези в групата на плацебо, според проучване.
  Това, което Силденафил прави при жени с нормални нива на тестостерон, е да насища клитора им с кръв, което им позволява да имат оргазъм. Силденафил действа върху пениса на мъжа и клитора на жената. Удовлетворението на партньора също се подобрява.

  Kamagra Oral Jelly – Дозировка

  Използвайте едно саше камагра (женски силденафилов цитрат 100 mg), както и когато е необходимо, приблизително половин час до един час преди сексуална активност. Максималната препоръчителна честота на дозиране е едно саше  Oral Jelly на ден. С други думи, можете да вземете друга доза само ако са изминали 24 часа от последната доза.

  Как да използвате този женски секс стимулант

  Камагра желе се предлага в сашета от 100 mg силденафил цитрат всяко. Разрежете сашето и изстискайте желето в устата и поглъщайте цялото съдържание на сашето. Разтворът  се топи много бързо и се абсорбира от ензимите на тялото за около 30 минути след приема на лекарството.

  КАМАГРА Jelly действа около 2-3 часа след консумация и затова е известен като бързото и забавно решение за лечение на разстройство на сексуалната възбуда при жените (FSAD) и проблеми със сексуалната дисфункция при жени (FSD).

  Странични ефекти на (женски силденафил цитрат 100 mg желе)

  Секс стимуланти на желе има подобни странични ефекти като други генерични лекарства със силденафил цитрат. Те обикновено са леки до умерени и обикновено не продължават повече от няколко часа.

  Някои от тези нежелани реакции е по-вероятно да се появят при по-високи дози. Най-честите нежелани реакции на Jelly от Ajanta с честота на заболеваемост от 2% или повече включват главоболие, зачервяване, диспепсия, нарушено зрение, назална конгестия, болки в гърба, миалгия, гадене, замаяност и обрив.

  По-рядко срещани нежелани реакции, които могат да се появят, са временни промени в цветното зрение (като проблеми с разграничаването на сини и зелени предмети или техния син оттенък), по-чувствителни очи към светлина или замъглено зрение.

  В редки случаи пациенти, приемащи PDE5 инхибитори като силденафил цитрат, съобщават за внезапно намаление или загуба на зрението на едното или двете очи. Не е възможно да се определи дали тези събития са пряко свързани с тези лекарства, с други фактори като високо кръвно налягане или диабет, или с комбинация от тях.

  Ако почувствате внезапно намаляване или загуба на зрение, спрете приема на PDE5 инхибитори, включително Lovegra перорално желе, и незабавно се обадете на лекар.
  Внезапна загуба или намаляване на слуха, понякога със звънене в ушите и замаяност, рядко се съобщава при хора, приемащи PDE5 инхибитори, включително Lovegra Jelly (силденафил цитрат).

  Не е възможно да се определи дали тези събития са пряко свързани с инхибиторите на PDE5, с други заболявания или лекарства, с други фактори или с комбинация от фактори. Ако получите тези симптоми, спрете приема на камагра Jelly от Ajanta и незабавно се свържете с лекар.

  Сърдечен удар, инсулт, неравномерен сърдечен ритъм и смърт са докладвани рядко при пациенти, приемащи kamagra от Ajanta. Повечето, но не всички, от тези пациенти са имали сърдечни проблеми преди да приемат Lovegra от Ajanta. Не е възможно да се определи дали тези събития са пряко свързани с камагра Oral Jelly (женски силденафилов цитрат 100 mg желе). Ако искате повече информация или развиете някакви нежелани реакции или симптоми, които ви притесняват, обадете се на вашия лекар.

  Предупреждения и предпазни мерки при използван

  Не консумирайте повече от едно саше  женски силденафил перорален гел разтвор) за 24 часа.

  По време на секс сърцето ви работи по-усилено. Следователно сексуалната активност може да не е препоръчителна за хора, които имат сърдечни проблеми. Преди да започнете каквото и да е лечение на сексуална дисфункция, попитайте Вашия лекар дали сърцето Ви е достатъчно здраво, за да се справи с допълнителното напрежение от правенето на секс. Ако имате болки в гърдите, виене на свят или гадене по време на секс, спрете да правите секс и незабавно кажете на Вашия лекар, че сте имали този проблем.

  • Пациентите не трябва да използват  Oral Jelly, ако сексуалната активност е непрепоръчителна поради сърдечно-съдов статус.
  • Пациентите трябва да спрат приема на  Oral Jelly и да потърсят медицинска помощ, ако настъпи внезапна загуба на зрението на едното или двете очи, което може да е признак на неартеритна предна исхемична оптична невропатия (NAION). Lovegra трябва да се използва с повишено внимание и само когато очакваните ползи превишават рисковете при пациенти с анамнеза за NAION. Пациентите с “претъпкан” диск на зрителния нерв също могат да бъдат изложени на повишен риск от NAION.
  • Пациентите трябва да спрат приема на  Jelly и да потърсят незабавна медицинска помощ в случай на внезапно намаление или загуба на слуха.
  • Препоръчва се повишено внимание, когато  Jelly се прилага едновременно с алфа-блокери или антихипертензивни средства. Едновременната употреба може да доведе до хипотония.
  • При по-високи експозиции на силденафил могат да се появят понижено кръвно налягане, синкоп. При пациенти, приемащи силни CYP инхибитори, като ритонавир, експозицията на силденафил се повишава. Препоръчва се намаляване на дозата на sex stimulants Jelly.

  Секс стимуланти за жени и странични ефекти

  Kamagra Jelly от Ajanta може да причини леко, временно понижаване на кръвното Ви налягане. Ще трябва да преминете задълбочен медицински преглед, за да диагностицирате сексуалната си дисфункция и да разберете дали можете безопасно да приемате Lovegra jelly (женски силденафилов цитрат 100 mg желе) самостоятелно или с другите си лекарства. Не забравяйте да уведомите Вашия лекар, ако:

  • някога сте имали сърдечни проблеми (напр. стенокардия, гръдна болка, сърдечна недостатъчност, неправилен сърдечен ритъм, инфаркт или стеснение на аортната клапа)

  • някога сте имали инсулт
  • имате ниско или високо кръвно налягане
  • някога сте имали тежка загуба на зрението
  • имате рядко наследствено очно заболяване, наречено ретинит пигментоза
  • някога сте имали проблеми с бъбреците
  • някога сте имали проблеми с черния дроб
  • някога сте имали проблеми с кръвта, включително сърповидно-клетъчна анемия или левкемия
  • сте алергични към силденафил (активната съставка)
  • имате стомашни язви или други видове проблеми с кървенето
  • приемате други лекарства

  Lovegra Jelly е само за жени със сексуална дисфункция. Не е за новородени, деца или жени. Lovegra Jelly не предпазва вас или партньора ви от болести, предавани по полов път, включително ХИВ – вирусът, който причинява СПИН. Не е хормон или афродизиак.

   

  Ефект върху способността за шофиране и работа с машини

  Тъй като при някои пациенти, подложени на лечение със Sildenafil Citrate (Lovegra Oral Jelly), има съобщения за преходни зрителни нарушения и замаяност, пациентите трябва да са наясно как реагират на Sildenafil, преди да шофират или работят с машини, и лекарят трябва да ги посъветва съответно.

  Lovegra желе и алкохол

  Lovegra Jelly (Generic Female Sildenafil Jelly) причинява леко понижение на диастоличното кръвно налягане в легнало и наклонено положение (съответно 3,5 и 6,1 mm Hg) при здрави индивиди, които са имали ниво на алкохол в кръвта от 80 mg/dL.

  Lovegra Jelly Предозиране

  При проучвания със здрави доброволци на единични дози до 800 mg Sildenafil Citrate (Lovegra Oral Jelly), нежеланите реакции са подобни на тези, наблюдавани при по-ниски дози, но честотата и тежестта са повишени.
  В случай на предозиране трябва да се предприемат стандартни поддържащи мерки, както е необходимо. Не се очаква бъбречната диализа да ускори клирънса, тъй като силденафил се свързва във висока степен с плазмените протеини и не се елиминира в урината.

  Lovegra Jelly по време на бременност

  Силденафил цитрат е класифициран от FDA на САЩ за бременност категория B.
  Lovegra Jelly (женски силденафил цитрат 100 mg желе) не е показан за употреба от жени по време на бременност. Проучвания върху репродукцията при животни, проведени със силденафил, не показват неблагоприятни резултати за развитие, когато се прилага по време на органогенезата при плъхове и зайци в дози съответно до 16 и 32 пъти над максималната препоръчвана доза при хора (MRHD) от 100 mg/ден на база mg/m2 . Не са наблюдавани доказателства за тератогенност, ембриотоксичност или фетотоксичност при плъхове и зайци, които са получавали до 200 mg/kg/ден по време на органогенезата.

  Съображения за кърмене на Lovegra

  Lovegra Jelly (Generic Female Sildenafil Jelly) не трябва да се използва от кърмещи майки. Няма налична информация за неговата секреция в кърмата.