Камагра

39.90лв. 19.90лв.


Камагра хапчета са много интересен медикамент, който се търси много от мъжете, които имат еректилна дисфункция или просто искат да подобрят сексуалния си живот. Ако все пак не сте наясно, как да приемате камагра прочетете по-надолу.

Камагра се приема веднъж на ден или на 24 часа. Не трябва да приемате повече от една таблетка. Сега ще попитате, а кога да я приемае и колко време действа?

 • приемайте с цяла чаша вода около 40 до 60 минути преди полов старт
 • действоето е малко индивидуално спрямо човека, но действа от три до осем часа
 • kamagra действа само ако ще ви предстои полова активност и сте сексуално стимулирани

В една опаковка камагра има четири таблетки по 100 мг

Много добър секс стимулант за мъжка потентност

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  КАМАГРА

  Kamagra е лекарство, което съдържа силденафил. Лекарството е ефективно при различни форми на еректилна дисфункция при мъжете. Kamagra ви позволява бързо да премахнете проблемите, за да можете да се върнете към активен живот и да извлечете максимума от секса. Лекарството е ефективно при пациенти на средна възраст, които имат проблеми с еректилна дисфункция и преждевременна еякулация, свързани с нездравословен начин на живот, стрес и хронични заболявания.

  КАМАГРА ХАПЧЕТА
  КАМАГРА ЗА ЕРЕКЦИЯ

  Kamagra може да се закупи от нас без рецепта. Нашата аптека е специализирана в продажбата на оригинални лекарства, както и техните генерични лекарства в Норвегия и ЕС. Имаме гъвкава система с отстъпки и промоции, така че можете да направите изгодна покупка. Нашите продукти ще Ви бъдат доставени в удобно време и място при пълна анонимност. Ние също така предлагаме поддръжка на клиенти на нашите клиенти.

  Показания и принцип на действие за Камагра

  Основните функции на Kamagra са удължаване и подобряване на ерогенното състояние на пениса, което се постига само след естествена възбуда. Ако го няма, пенисът остава в спокойно и отпуснато състояние. Това означава, че не трябва да се страхувате от неволна ерекция. Лекарството има потискащ ефект върху ензима PDE-5, който изпраща сигнал до мозъка за вазоконстрикция и провокира еякулация. По този начин Камагра предотвратява преждевременната еякулация.

  Механизмът на действие на Kamagra е както следва:

  • Релаксация на мускулите в пениса, което подобрява кръвообращението и осигурява повече насищане на кръвта в кавернозното тяло на пениса.
  • Увеличава еластичността на мускулите на пениса.
  • Активиране на кръвообращението в малкия таз – органите и тъканите получават по-добре кислород.
  • Умерено повишаване на чувствителността към нервните рецептори и ерогенните зони.

  Камагра има положителен ефект върху цялото тяло на мъжа. След 30 минути мъжът усеща прилив на сила, от който се нуждае по време на интимност. Лекарството има и релаксиращ ефект върху нервната система, което е важно за мъже, които не са уверени в способностите си – самочувствието се повишава и има допълнителен потенциал.

  Kamagra подобрява чувствителността на пениса за по-интензивно удоволствие от половия акт. Инструментът има добър ефект върху качеството на сексуалната интимност, което се влошава с възрастта, когато андрогенното ниво на мъжа спадне.

  Колко е продълителността на действие

  Продължителността на действието на лекарството продължава от три до пет часа.

  Камагра се препоръчва за мъже под 65 години и не се препоръчва прием на по-късна възраст поради възможно развитие на странични ефекти от кръвоносните съдове и сърцето.

  В зряла възраст Камагра може да се приема при липса на сериозни патологии.

  Необходимо е да приемате Kamagra отделно от други лекарства, но също така не забравяйте да вземете предвид факта, че тя не е съвместима с всички лекарства – не може да се приема със селективни инхибитори, алфа и бета блокери, органични нитрати и азотни оксиданти.

  Акохол и камагра

  • Що се отнася до алкохолните продукти, той е противопоказан при прием на Kamagra.
  • Етилов алкохол и силденафил заедно могат да причинят интоксикация и да имат разрушителен ефект върху черния дроб.
  • Едновременната употреба на Kamagra и алкохол също може да причини сърдечни проблеми.

  Камагра инхибира мазните и солени храни и може да има отложен ефект.

  Кога и как да се приема

  • Kamagra трябва да се приема един час преди полов акт.
  • Честото приложение на лекарството не се препоръчва поради възможността от предозиране на концентрацията в кръвта.
  • Експертите оценяват оптималната честота на запис два до три пъти седмично.

  Можете да приемате само едно хапче на ден. Дневната доза не трябва да надвишава 100 mg. Трябва да започнете да приемате малка доза, ако няма нежелани прояви, след което можете да увеличите дозата следващия път.

  При наличие на бъбречни и чернодробни патологии, както и след 60 години, препоръчителната дневна доза не трябва да надвишава 25-50 mg.

  Таблетките се приемат с много вода и не се препоръчва да приемате Kamagra с храна.

  Ако нямаме нужда да приемаме камагра голд

  Kamagra не трябва да се приема при липса на очевидни признаци на еректилна дисфункция, тъй като това не е нормално средство, стимулиращо потентността, а мощно лекарство, предназначено да облекчи първите признаци на заболяването. Kamagra не трябва да се приема без видима причина, като умора или временно намаляване на либидото.

  Камагра не трябва да се приема срещу заболявания на сърдечно-съдовата система, бъбреците, черния дроб и нервната система.

  Интересна информация за Камагра

  KAMAGRA е продукт, който разтърси радикално областта на лечението на еректилна дисфункция през последните години. Работи на 100% натурална основа, тоест без изкуствени субстанции, произведени в лаборатории. И в същото време масовите тестове през последните 10 години показват, че повечето мъже предпочитат да използват Камагра, а не Виагра, Сиалис, Левитра или други лекарства за проблеми с ерекцията. А именно точно за това Камагра има много предимства пред останалите продукти.

  Предимства на този медикамент

  Едно от предимствата е, както вече споменахме, напълно естествената структура, която е много мощна, поради което лесно може да осигури силна и твърда ерекция без сложни химически съставки. Други предимства са различните форми, в които се предлагат таблетките Kamagra. А именно Камагра може да се получи под формата на таблетки, под формата на плодови гелове с цели 14 различни вкуса, под формата на дъвчащи бонбони и ефервесцентни таблетки.

  Никой друг продукт за облекчаване на проблеми с ерекцията не предлага толкова богат избор от различни форми и вкусове. Докоснете се до Камагра и Вашето удоволствие ще бъде пълно!

  Какви са отзивите

  Мненията на лекари и медицински експерти са разделени, въпреки че експертите в случая с Камагра са единни – Камагра е повече от чудесно решение на проблемите на всички мъже, страдащи от еректилна дисфункция.

  Дори и да не понасяте вкуса или текстурата на таблетките, все още се предлагат плодови гелове или бонбони за дъвчене. Допълнително предимство на геловете и дъвчащите бонбони е, че се абсорбират през лигавицата на устата дори по-бързо от класическите филмирани таблетки – което означава, че действат по-бързо и по-силно от таблетките!

  Ако вземем предвид цената, която е значително по-ниска от другите лекарства, Камагра е безспорен победител в битката за най-добър продукт, който да осигури твърда и силна ерекция. Просто внимавайте да използвате само оригинални продукти на Kamagra.

  В световен аспекс как се приема този секс стимулант

  Благодарение на световния успех, който Kamagra постигна за толкова кратко време, на пазара се появиха фалшиви продукти, които са коренно различни от оригиналните продукти. А именно, фалшификатите не съдържат изключително естествени мощни съставки като оригиналната камагра, а съдържат евтини заместители, които могат да бъдат вредни за здравето. Затова винаги не забравяйте да поръчвате Kamagra от доверени търговци, които гарантират оригинала, т.е. оригинален продукт и дават гаранция за удовлетворение.

  Камагра са хапчета за подсилване на полова мощ.