камагра голд 2+1

59.70лв. 39.80лв.


Камагра на промоция 2+1 само сега купуваш две опаковки камагра таблетки и получаваш трета напълно безплатно. Възползвай се от комбо пакета, с който ще получи твоята трета опаковка напълно безплатно.

Камагра съдържа 4 таблетки в опаковка. Всяка таблетка е съставена от 100 мг силдеанфил, който действа като подобрява ерекцията и продължитлността на ерекцията. Камагра забавя бързото изпразване и подобрява значително половия акт.

Начин на приема: 1 таблетка около 40-60 минути преди полов акт

Продължителеност на действие: действа само ако има сексуална стимулация. Действието и е от 3 до 12 часа.

• Помага при еректилна дисфункция (сексуална импотентност);
• Увеличава притока на кръв към пениса;
• Подобряване на симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия;
• Помага при лечението на преждевременна еякулация.

Много добър секс стимулант камагра на добра цена.

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра 2+1

  Възползвай се от промоция на камагра таблетки само сега купи две опаковки и вземи трета напълно безплатно, като подаръл. 2+1 е иделния подарък за вас с който ще имате възможност да спестите от този секс стимулант

  Камагра голд (таблетки) е секс стимулант, който съдържа съставката силденафил.  В една опаковка се съдържат 4 таблетки камагра по 100 мг силдеанфил всяка. Камагра е ефективна при различни форми на еректилна дисфункция при мъжете.

  Kamagra gold ви позволява бързо да премахнете проблемите, за да можете да се върнете към активен живот и да извлечете максимума от секса. Камагра е ефективна при пациенти на средна възраст, които имат проблеми с еректилна дисфункция и преждевременна еякулация, свързани с нездравословен начин на живот, стрес и хронични заболявания.

  Kamagra може да се закупи от този сайт напълно дискретно. Нашия онлайн магазин е специализирана в продажбата на оригинални секс стимулант, както и техните генерични разновидности в ЕС. Имаме гъвкава система с отстъпки и промоции, така че можете да направите изгодна покупка. Нашите продукти ще Ви бъдат доставени в удобно време и място при пълна анонимност. Ние също така предлагаме поддръжка на клиенти на нашите клиенти.

  Показания и принцип на действие за Kamagra

  Основните функции на Камагра са удължаване и подобряване на ерогенното състояние на пениса, което се постига само след естествена възбуда. Ако го няма, пенисът остава в спокойно и отпуснато състояние. Това означава, че не трябва да се страхувате от неволна ерекция. Камагра има потискащ ефект върху ензима PDE-5, който изпраща сигнал до мозъка за вазоконстрикция и провокира еякулация. По този начин Камагра предотвратява преждевременната еякулация.

  Механизмът на действие на Kamagra е както следва:

  1. Релаксация на мускулите в пениса, което подобрява кръвообращението и осигурява повече насищане на кръвта в кавернозното тяло на пениса.
  2. Увеличава еластичността на мускулите на пениса.
  3. Активиране на кръвообращението в малкия таз – органите и тъканите получават по-добре кислород.
  4. Умерено повишаване на чувствителността към нервните рецептори и ерогенните зони.

  Камагра има положителен ефект върху цялото тяло на мъжа. След 30 минути мъжът усеща прилив на сила, от който се нуждае по време на интимност. Този секс стимулант има и релаксиращ ефект върху нервната система, което е важно за мъже, които не са уверени в способностите си – самочувствието се повишава и има допълнителен потенциал.
  Kamagra подобрява чувствителността на пениса за по-интензивно удоволствие от половия акт.

  •  Инструментът има добър ефект върху качеството на сексуалната интимност, което се влошава с възрастта, когато андрогенното ниво на мъжа спадне.
  • Продължителността на действието на лекарството продължава от пет до дванадесет часа, само при сексуална стимулация.
  • Камагра се препоръчва за мъже под 72 години и не се препоръчва прием на по-късна възраст поради възможно развитие на странични ефекти от кръвоносните съдове и сърцето.

  В зряла възраст Камагра може да се приема при липса на сериозни патологии

  Необходимо е да приемате Kamagra отделно от други лекарства, но също така не забравяйте да вземете предвид факта, че тя не е съвместима с всички лекарства – не може да се приема със селективни инхибитори, алфа и бета блокери, органични нитрати и азотни оксиданти.
  Що се отнася до алкохолните продукти, той е противопоказан при прием на Kamagra. Етилов алкохол и силденафил заедно могат да причинят интоксикация и да имат разрушителен ефект върху черния дроб. Едновременната употреба на Kamagra и алкохол също може да причини сърдечни проблеми.
  Камагра инхибира мазните и солени храни и може да има отложен ефект.

  Приложение и употреба

  Kamagra трябва да се приема един час преди полов акт. Честото приложение на лекарството не се препоръчва поради възможността от предозиране на концентрацията в кръвта. Експертите оценяват оптималната честота на запис два до три пъти седмично.
  Можете да приемате само едно хапче на ден. Дневната доза не трябва да надвишава 100 mg. Трябва да започнете да приемате малка доза, ако няма нежелани прояви, след което можете да увеличите дозата следващия път.
  При наличие на бъбречни и чернодробни патологии, както и след 60 години, препоръчителната дневна доза не трябва да надвишава 25-50 mg.
  Таблетките се приемат с много вода и не се препоръчва да приемате Kamagra с храна.

  Камагра без рецепта

  Можете да закупите Kamagra без рецепта в нашата онлайн магазин. Разбира се, необходимо е да се консултирате със специалист, но с такъв пикантен проблем мъжете наистина няма да отидат на лекар. Още по-неудобно е да идвате редовно в лекарския кабинет, за да получите рецепта за такива специфични лекарства. Ако сте сигурни, че няма противопоказания за приемане на Kamagra, или ако вече сте се консултирали с лекар и ви е предписана подходяща за вас доза, можете лесно да закупите това лекарство от нашата аптека, без да ходите първо на лекар. .

  Странични ефекти

  Kamagra не трябва да се приема при липса на очевидни признаци на еректилна дисфункция, тъй като това не е нормално средство, стимулиращо потентността, а мощно лекарство, предназначено да облекчи първите признаци на заболяването. Kamagra не трябва да се приема без видима причина, като умора или временно намаляване на либидото.
  Камагра не трябва да се приема срещу заболявания на сърдечно-съдовата система, бъбреците, черния дроб и нервната система.

  Странични ефекти

  • промени в кръвното налягане, сърдечна недостатъчност, инфаркт, ангина пекторис, “горещи вълни”, припадък
  • Възбуда, главоболие, безсъние, тремор, рефлекси
  • алергичен обрив, треска
  • сълзене на очите, болка в очите, кратка промяна в цвета
  • краткотрайна загуба на слуха, виене на свят, чужд шум в ушите
  • запушен нос, кървене от носа
  • стягане в гърлото, кашлица, астма, задух
  • колит, чернодробна недостатъчност, повръщане, диария, сухота в устата, хипергликемия, ректално кървене
  • болезнена продължителна ерекция, приапизъм, прекомерна чувствителност на пениса

  В случай на предозиране се препоръчва да се спре напълно лекарството и да се изплакне стомаха, в някои случаи ще е необходима медицинска помощ.

  д-р Мария Рогнлид
  Д-Р Мария Рогнлид
  Д-р Мария Рогнлид е уролог, завършва университета Хаукеланд в Берген, Норвегия през 1991 г. Има магистърска степен по урология. Тя е работила за Sykehusapoteket Oslo, Norwegian Radium Hospital над 20 години. Има богат практически опит в урологията и решаването на клиентски проблеми, свързани с потентността и еректилната дисфункция. Тя знае как да избере оптималния подход за лечение на всеки пациент.

  Камагра е произведена от индисйкия фармацевтичени заводи Ажанта фарма. Гарантирано действие и качество на камагра таблетки.