ЛЕВИТРА 10 таблетки

104.90лв. 54.90лв.


Левитра е продукт с който ще засилите вашите сексуални възможности. Това е продукт с който ще вдигнете самолета още от първата таблетка Levitra 20 мг.

 • подобрява ерекцията
 • твърда и здрава ерекция
 • лекува слаба ерекция или невъзможност да получите ерекция
 • подпомага за продължителен полов акт
 • забавя бързата еякулация
 • подобрява спермогенезата
 • дава енергия и самочувствие
 • действа на всеки
 • доказан от години на пазара
 • достъпна цена пот 49.90 лв за 10 таблетки левитра от 20 мг

Левитра е секс стимулант, който съдържа 20 мг от съставката варданафил. Варданафил е един от най-добрите стимуланти за мъже, за добра и качествена ерекция.

Levitra 20 мг

В една опаковка се съдържат 10 таблетки по 20 мг

Приема се само една таблетка от 20 мг около 40 до 60 минути преди полова активност

Действието на левитра е до 48 часа

Да не се приема от лица под 21 години и над 72 години

Да се пази далеч от деца, бременни и кърмачки.

Да се пази от домашни любимци

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Левитра

  Варденафил, известен още с търговското си наименование Левитра, е медикамент за лечение на еректилна дисфункция при мъжете.

  Еректилната дисфункция е състояние, при което мъжът е неспособен да получи или поддържа своята ерекция. Обикновено се появява когато артериите, които снабдяват пениса с кръв са прекалено стеснени и няма добър кръвопоток.

  Съответно активната съставка варденафил действа като отпуска тези артерии и увеличава значително притока на кръв към пениса. Действието е подобно на Виагра и други медикаменти, но за разлика от Виагра, при която хапчето действа от 2 до 4 часа, при Левитра то е пълни 4 часа.

  Как точно работи Левитра

  Левитра е лекарствен продукт срещу еректилна дисфункция, но често се използва и без лекарско предписание като секс стимулант. Активната му съставка варденафил спомага за получаването и поддържането на много по-силна и продължителна ерекция.

  Принципът на работа на продукта е сравнително прост. При наличие на сексуална възбуда при мъжа се получава ерекция, която е следствие от изпълването на пениса с кръв.

  Кръвоносните съдове към пениса се разширяват и стесняват като по този начин той еректира и след това кръвта не може да излезе с цел запазването на тази ерекция. След еякулация кръвоносните съдове отново се разширяват като кръвта се връща обратно и излиза от пениса – по този начин той спада.

  Левитра принадлежи на медикаментите от типа PDE5 инхибитори. Тези медикаменти отпускат главните кръвоносни съдове (артерии) и по този начин позволяват тяхното разширяване, съответно кръвопотока към пениса е силно увеличен, което води до по-голяма и силна ерекция при сексуална възбуда.

  Освен, че разширява артериите, PDE5 инхибиторът поддържа ензимът, който се грижи за отвеждането на кръвта от пениса обратно в кръвоносните съдове. Така голямата и силна ерекция се запазва за много по-дълго време и остава дори след еякулация при наличие на сексуална стимулация.

  Левитра се прилага за лечение на слаба ерекция или никаква ерекция. Левитра лекува еректилна дисфункция. Подобрява сексуалните възможности. Качествата на този оранжева таблетка са много.

  • получавате твърда ерекция
  • имате продължителна сексуална функция
  • забавяте бързото изпразване
  • увеличавате размера  на пениса
  • действа без отказ
  • доказан  продукт на пазара
  • предписван за лечение на простата

  Употреба и дозиране

  Левитра се предлага под формата на таблетки в дози от 2.5 милиграма, 5 милиграма, 10 милиграма и 20 милиграма. Обичайната и начална доза обикновено е 10 милиграма.

  Не трябва да се приема повече от една таблетка за период от 24 часа.

  Доза от 10 милиграма Левитра се равнява на доза от 50 милиграма Виагра. Това е заради разликите в химичния състав на активните съставки на двата секс стимуланта, съответно варденафил и силденафил.

  Левитра се приема от 20 до 60 минути преди сексуална активност. Ефектът на таблетката трае до 5 часа. Дори и да не постигнете желания ефект с първото хапче, никога не приемайте второ за следващите 24 часа.

  Трябва да се има предвид, че като всеки друг PDE5 инхибитор и Левитра изисква възбуда и сексуална стимулация за постигането на ерекция. Не очаквайте, че след изпиване на таблетката магически ще получите желаната ерекция.

  Левитра може да се приема с или без храна, но не се препоръчва смесването с алкохол защото намалява ефекта на хапчето, а освен това има увеличен риск от поява на нежелани реакции.

  За какво да внимавате

  Като всеки медикамент и Левитра може да причини нежелани странични ефекти.

  При един на всеки десет мъже се появява главоболие след прием.

  Сред честите странични ефекти влизат още запушен или течащ нос, разстроен стомах, замайване и зачервяване, но те изчезват до няколко часа.

  Сред по-сериозните и редки странични ефекти са пищене в ушите, аритмия, подуване на крайниците, затруднено дишане и болки в гърдите. Веднага предотвратете приема на стимуланта при поява на някой от тези симптоми и се консултирайте с лекуващия ви лекар.

  В много редки случаи може да се получи и алергична реакция към активната съставка на Левитра. Това може да доведе до затруднено дишане, обриви, подуване на лице, език и гърло, шок и дори фатален изход. Ако усетите нещо подобно незабавно потърсете спешна медицинска помощ.

  В изключително редки случаи може да се получи приапизъм – състояние, при което ерекцията не спада повече от 4 часа и се получава болка в пениса. Това състояние може да увреди тъканите на пениса затова трябва да се потърси спешна медицинска помощ при появата му.

  Отново изключително рядко може да се появят нарушения в слуха и зрението, включително и пълната им загуба. В подобни ситуации трябва да се потърси спешна медицинска помощ.

  Прием с други лекарства

  Приемането на Левитра с други медикаменти може да доведе до нежелани странични реакции. Сред тях са рязък спад на кръвното налягане, което може да бъде изключително опасно, замайване, припадъци и риск от инфаркт или инсулт.

  Не приемайте Левитра ако пиете нитритни лекарства за високо кръвно, сърдечно-съдови заболявания или болки в гърдите.

  Също така продуктът не трябва да се комбинира с т.нар. „попърс“.

  Някои други лекарства, които могат да си взаимодейства с Левитра са някои антибиотици и антимикотици, други медикаменти за еректилна дисфункция, лекарства за простатни заболявания, медикаменти против ХИВ и такива с екстракт от грейпфрут в състава си.

  Какво трябва да знаете

  Препоръчително е да се консултирате с вашия лекуващ лекар относно намеренията ви да използвате Левитра като секс стимулант. Той най-добре знае медицинската ви история, какви други лекарства приемате и като цяло за какво трябва да се внимава. Така ще може да ви предпише адекватна доза от точното лекарство, било то Левитра или друго и всичко ще бъде съобразено с цел запазване вашето здраве и безопасност.

  Никога не приемайте Левитра без да се консултирате с лекар ако имате някое от следните състояния:

  • Деформация на пениса, например болест на Пейрони;
  • Сърдечно-съдови заболявания, например аритмия, инфаркт, сърдечна недостатъчност и т.н.
  • Фамилна обремененост за някои по-сериозни заболявания и синдроми;
  • Проблеми със слуха;
  • Хемофилия или друг проблем, свързан с често кървене;
  • Ниско или високо кръвно налягане;
  • Проблеми с бъбреци или черен дроб;
  • Левкемия или друго кръвно заболяване;
  • Увреждания или проблеми с очите;
  • Стомашни язви и др.

  Заключение

  Левитра е предпочитан и популярен секс стимулант, който се предлага и без рецепта и дори може да се поръча онлайн. Все пак като всяко лекарство трябва да се приема разумно и е препоръчително да се направи консултация с лекар или поне фармацевт относно прием, дозировка и т.н. Ако решите да го пиете на своя глава следете състоянието си, особено в началото и ако усетите някой от страничните и нежелани ефекти, веднага се обадете на личния си лекар или на спешна помощ в зависимост от тежестта им.

  Левитра е секс стимулант за мъже, който е специално създаден да лекува слаба ерекция или така наречената еректилна дисфункция (ЕД).

  Освен, че подобрява ерекцията, левитра се използва и за лечение на импотентност и увеличаване на сперматозоидите и повишаване на мъжкото либидо.

  Левитра е един от най-предпочитаните секс стимуланти при мъжете.

  Състав на Левитра:

  Основната съставка на Levitra e Vardenafil ( варденафил ) . В една таблека се съдържат 20 мг варденафил (levitra)

  Колко броя са в опаковка:

  Левитра съдържа 10 таблетки по 20 мг в опаковка.

  Как действа Левитра

  Този стимулант влияе много добре на мъжката полова система, като подобрява многожество сексуални функции при мъжете. Много добре въздейства на еректилните функции, като увеличава значително притока на кръв към пениса на мъжа, а от таб следователно добрата и здрава ерекция.

  Levitra 20 мг

  Този секс стимулант левитра допринася за нормалните нива на тестостерин, увеичава сперматогенезата. Увеличава значително подвижността на сперматозоидите и ги зашитава от свободните радикали.

  • получавате много твърда ерекция
  • много продъжителна ерекция
  • увеличава времето на сексуалния акт
  • забавя бързото изхвърляне и забавя еякулацията
  • дава енергия и увереност
  • увеличава многократно мъжкото либидо
  • подобрява сексуалните функции при мъжете
  • подобрява и лекува импотенстност

  Как се приема Levitra:

  Прием на левитра. Една таблетка от 20 мг се приема около 40 до 60 минути преди полов акт с някаква течност, вода или сок и т.н.

  Продължителност на действие. Левитра действа до 24 часа

  Верденафил (левитра) подпомага полоцителното дейсвие за увеличаване на мъжката потентност. Край на сексуалната слабост. Вие ще задоволите и най-претенциозния партньор в леглото.

  Действиети и е много благоприятно, като съдоразширява значително кръвоностните съдове на пениса и от там засилва желаната ерекция.

  Има ли странични ефекти:

  Левитра както всички други медикаменти трябва може да има леки странични ефекти, като:

  • леко зачервяване
  • леко главоболие

  Хора, които са прекарали скоро инсулт или инфаркт, трябва да се консултират с личния лекар за прием на сексуални стимуланти

  Да се пази далеч от деца и домашни любимци.

  Значем, че в нашето ежедневие стесът, умората, лошата храна, липсата на движение, застоял начин на живот, нездравословните пороци, като циагари и алкохол значително повлияват на сексуалните възможности на всеки мъж. Има решение и това е левитра.

  Моля спазвайте препоръчителното предписание от една таблетка от 20 мг за 24 часа. Да не се превишава приема.