Силденафил 4 таблетки 34.90 лв

49.80лв. 34.90лв.


Силденафил е секс стимулант за мъже, който ще ви даде желаната ерекция веднага.

Със силденафил ще подобрите сексуалните си възможности на мига.

Ако искате здрава и качествена ерекция и продължителен полов акт се възползвайте от промоцията и вземете една опаковка силденафил.

Секс стимуланти са много предпочитани в днешно време.

Силденафил

 • уголемява пениса ви и подобрява сексуалните възможности на мъжа до десет пъти повече от обикновено.
 • дава здрава и твърда ерекция
 • подобрява половата активност
 • забавя бързата еякулация
 • действа бързо и без отказ

Приема на силденафил

1 таблетка от 100 мг около 50-60 минути преди полова активност

действа до 24 часа

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  СИЛДЕНАФИЛ

  Силденафил оригинална аптечна индийска Виагра или Силденафил, като продуктът няма равен по себе си като чистота и качество, напълно идентичен с оригиналната виагра и на най-добрата цена на пазара!

  силденафил
  силденафил

  За какво се използва силденафил? Използва се за подобряване на ерекцията при мъжете, повишаване на импотентността. Силденафил значително подпомага увеличаването на либидото при мъжете. С този продукт вие ще получите здрава и качествена ерекция и продължителен сексуален акт. Sildenafil спада към групата на секс стимуланти, като камагра, камагра гел, виагра защото съставката им е една и съща. Силденафил 100 мг. е най-чистата форма на секс стимуланти и действа без отказ при всеки индивид.

  Силденафил набира толкова голяма популярност при мъжете, че през 2016 година са продадени на 2 милиона броя и то само в САЩ. Този секс стимулант е много популярен и при младите мъже, защото увеличава значително сексуалната им активност и постиженията им в тази насака са големи.

  Да обобщим какво точно ще постигне с прием на една таблетка силденафил от 100 мг.:

  • веднага получаваме ерекция, която е като на 18 годишен младеж, хубавото, е че ерекцията ще се получи само ако мислим за полов акт или имаме до нас партньор.
  • пениса ни става по-голям, по-твърд и по-дебел, защото, когато приемем едно хапче за потентност силденафил, той ще предизвика по-голямо разширяване на съдовете в пениса ни и така ще имаме страхотна ерекция.
  • това хапче за ерекция ще ни помогне да увеличим значително сексуалните си възможност и ще ни даде енергия.

  Колко таблетки има в една опаковка:

  Силденафил съдържа 4 таблетки по 100 мг

  Начин на прием на силденафил 100 мг: приема се една таблетка около 30 до 40 минути преди полов акт.

  Продтивопоказания: въпреки, че силденафил е безопасен не превишавайте препоръчителната доза от 100 мг. за 24 часа. Мъже под 18 години и над 70 години не е препоръчително да използват sildenafil. Лица, които са прекарали инсулт или инфакт да не приемат тези секс стимуланти. Да се пази далеч от деца и животни.

  Описание на продукта Sildenafil:

  Sildenafil Научно доказано хормоните, които се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда са два – Cyclic GMP, който прави така, че мускула в артериалната стена на пениса да изпълни члена с кръв и Phosphodiesterase Type 5 (PDE-5), който има за цел да спре ерекцията след еякулация.

  Силденафил съдържа добре познатата съставка Sildenafil Citrate, която е активната съставка и на продукта виагра

  Силденафил е безопасен и достъпен продукт, не е хормон и няма трайно влияние върху половите или други хормони
  Този секс стимуланти, действа безотказно, като действието му трае между
  · Подобрява в пъти Вашето сексуално изпълнение
  · Повишава половата Ви мощ
  · Значително удължава издръжливостта
  · Sildenafil помага за много по-силна, здрава и продължителна ерекция
  · Приема се през устата около 40 мин. преди секс, препоръчително е да не е на пълен стомах или след консумация на алкохол, защото храната и алкохолът намаляват леко усвояемостта на продукта

  · Не се препоръчва да се ползва с продукти съдържащи нитрати (Poppers)
  · Алкохолът и мазната храна забавят неговото действие
  · При предозиране може да причинят странични ефекти като: разстроен стомах, главоболие, зачервяване
  · Без рецепта
  · Kлинично тестван и напълно безопасен продукт
  · Приемайте максимум по една таблетка силденафил на 24 часа

  Използвайки силденафил  ще е възможно вече не само да повторите сексуалният акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти.

  Секс стимуланти са едни от най-търсените и предпочитани начини от мъжете да възвърнат своето самочувствие. В момента силдеанфил е много достъпен и на страхотна цена. Подобни секс стимуланти са камагра гел, циалис, левитра. През 2018-2019 година станаха много популярни и секс стимуланти, кото са на билкова основа и действат много добре, като gin seng max, черна мравка, билкова виагра и подобни. Можета да ги разгледате в нашата онлайн аптека за сексуални стимуланти. Не се колебайте да поръчате или ако имате въпроси да се обадите на посочения телефон за поръчка за консулатация с наш колега.

  В днешно време отрицателно влияние върху мъжкото либидо са лошата храна, забързаното ежедневие, а от там стреса, което води до депресия, липсата на спорт също така. За това милиони мъже по целия свят прибягват към секс стимуланти с доказано дейтвие върху мъжката потентност. При нас в нашата онлайн аптека ще намерите това, което ви требва за да постигнете желания ефект в борбата с еректилната дисфункция, това е невъзможността на мъжа да има ерекция. Тук в нашия онлайн магазин за секс стимуланти ви гарантираме, че ще имате резултат, зашото нашите продукти са оригинални и тествани. Силденафил е един от нашите продуткти за стимулиране на ерекцията.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “Силденафил 4 таблетки 34.90 лв”