Sale!
силденафил-депоксетин-капс

Силденафил депоксетин

69.90лв. 44.90лв.

Силденафил депоксетин е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. За 44.90 лв. вие получавате 12 гел капсили по 160 мг. Силденафил 100 мг и депоксетин 60 мг.

Ще имате страхотна и продължителна ерекция само след минути.

 

В тази си разновидност е под формата на таблетки с феноменалните 120 мг. силденафил, който Ви гарантира че около 40-45 минути след приема на таблетката ще усетите прилива на кръв в пениса си и ще се почувствате като супермен в леглото.

Описание на продукта:

Силденафил депоксетин

Силденафил депоксетин е най-популярния секс стимулант нашумял през последните години. Силденафил депоксетин са две съставки в едно или поросто казано взимате едно, а поличавате две. Силденафил ви дава веднага супер яка и твърда ерекция и по-голям пенис, а депоксетина ще задържи бързото изпразване и ще ви помогне да направите няколко тека без прекъсване. В една опаковка Силденафил депоксетин се съдържа 12 софт гел капсули. Приема се по 1 капсула около 20 минути преди полов акт. Продължителност на действие на Силденафил депоксетин е 24 часа.

И да обобщим, какво получаваме с една касула Силденафил депоксетин:

  • твърда ерекция
  • по-голям пенис от обиновено
  • продължотелен сексуален акт
  • по-твърд пенис
  • подобрява либидото
  • лекува импотентност
  • без станични ефекти
  • достъпна цена за 12 капсули в опаковка

Описание на продукта:

Силденафил депоксетин е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. В тази си разновидност е под формата на таблетки с феноменалните 160 мг. силденафил и депоксети, който Ви гарантира че около 40-45 минути след приема на таблетката ще усетите прилива на кръв в пениса си и ще се почувствате като супермен в леглото.

 

Силденафил депоксетин безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт. Силденафил депоксетин действа ефективно и трае около 24 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта.

Силденафил депоксетин се орално 30 минути преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашия пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

.

Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка Силденафил депоксетинна 24 часа.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Силденафил депоксетин”