Sale!
gin-seng-max

Gin Seng Max

59.90лв. 34.90лв.

Gin Seng Max Новото поколение таблетки ЖенШенМАКС е най-модерния и ефикасен начин за борба с еректилната дис-функция, преждевременната еякулация и пониженото либидо. Искате много яка ерекция, искате да сте лъв в леглото, искате да свършвате по-бавно, искате да продължите след като свършите, искате голям и надървен пенис без засечки, ами опитайте Ginseng Max 

gin seng max
gin seng max

Ginseng Max ® ефективно подобрява психологическия и психическия статус по време на любовната игра.Ginseng Max в състояние е да изпълни хората с енергия и излъчваща жизненост в много кратки срокове, да повиши твърдостта на ерекцията, да поддържа високо нивото на възбудата и да съхрани силите ви за през нощта.Ginseng Max  също така увеличава издържливостта и времето на любовната игра, повишава качеството на сексуалния Ви живот бързо и ефективно. Gin Seng Max е номер едно в Съединените щати и печели 1-во място 6 години подред за най-добър и качествен секс стимулант произвеждан някога. Gin Seng Max е не само уникален и ефикасен секс продукт, но Gin Seng Max е съвършен.

Описание на продукта:

Gin Seng Max е един най-добрия секс стимулант произвеждан някога в Америка, а сега вече и в Европа. Gin Seng Max не само е най-търсения секс стимулант, но е направен напълно натурално от билкови екстракти. Да това е истина билките, които са 13 действат на мъжкото либидо уникално. С Gin Seng Max вие какво ще получите:

– Gin Seng Max  елиминира импотентност и еректилна дисфункция
– Gin Seng Max предизвиква мощна и пълноценна ерекция до 50- 60 минути след прием
– Действието продължава до 48 часа
– Премахва ефекта на преждевременна еякулация ( бързо изпразване )
– Gin Seng Max  уголемява пениса, като разширява кръвоносните съдове в него
– Действат бързо и безотказно при всеки мъж, гарантирано!
– Повишава либидото и възвръща самочувствието на мъжа
– Увеличава драстично сексуалните възможности
– Увеличава енергията и издръжливостта
– Увеличава значително удоволствието от секса, както и самия оргазъм
– Гарантираме, че действа на 100 % при всеки мъж.
– Доказан на пазара
– 100 % натурален и ефикасен
– Gin Seng Max доказано действа по добре от синтетичните продукти 

Защо да изберем Жен Сенг Макс :
Жен Сенг Макс е носител на златен медал от “Националната асоциация за развитие на науката и технологиите” в САЩ, като същевременно притежава и всичките необходими разрешителни от.
Китайската Супер Мощна Биолкова-Виагра – Жен Сенг Макс:
– има уникално силен ефект;
– повишава сексуалната издръжливост;
– спомага и заздравява ерекцията;
– не е поредното измислено от шарлатани лекарство;
– е на изцяло билкова основа и не уврежда;
– е силно позната в цяла Азия и помагапо;
– е на два пъти по-ниска цена от традиционната виагра.

Защо да закупя билкова виагра ЖенШен МАКС?
Женшен МАКС наистина действа и за разлика От другите препарати Е Напълно натурален, не носи никакви опасности за вашето здраве, няма странични ефекти, не са необходими предписание или посещение при лекар, не оказва влияние върху други медикаменти, действа бързо, съдържа 10 ТАБЛЕТКИ, доставя се дискретно, достъпно е за всеки и има стотици хиляди …

На света живеят около 150 млн. мъже, които признават, че имат нужда от сексуални стимулатори по времето на любовната игра. МАКС Женшен Е Висококачествен Продукт помагащ на английски английски английски английски английски английски английски Хора в ТОВА положение Да водят нормален и щастлив полов живот

Ginseng Max е един уникален билков продукт, без странични действия, който действа много по добре даже и от синтетичните секс стимуланти, като виагра, камагра, циалис, левитра и други sex stimulanti. Gin Seng Max този продукт е най-добрия в целия свят не само заради своето уникално действие, но и с лечебните си свойства. В Америка този продукт е най-известен от 6 години, а и вече у нас. Gin Seng Max проучвания показват, че всеки, който е пробвал поне веднъж Ginseng Max казва, че няма да го замени за нищо на света и го е препоръчал на всички свои познати. Всеки мъж получава много добра ерекция и е неповторим в леглото! Gin Seng Max секс хапчето, което накара всеки мъж да вдигне самолета без проблеми.

ginsengmax
ginsengmax

Технологията на този продукт Gin Seng Max  е съставена с много дълги изследвания и проучвания за точната комбинация на 13 вида билкови екстракти широко използвани в медицината за подобряване качеството на либидото и сексуалната мощ.
Използвани от хилядолетия, тези билкови екстракти специално съчетани в една таблетка правят чудеса с всеки мъж и неговото либидо, и то напълно натурално без странични ефекти.

gin-seng-max
gin-seng-max

Съставки Gin Seng Max:

Ginseng 67 %
-Penis of Cattle
-Pilose antler
-Eurycoma Longifolia
-Angelica Sinensis
-Shisandra Chinensis
-Epimedium
-Wolfberry extract
-Cordyceps powder
-Ginko Biloba
-Fructus Lycii
-Calcium, Ferum zinc

Какво печелим с Ginseng Max ®


Gin Seng Maxразширява кръвоносните съдове в областта на ханша, води до уголемяване на пениса и силна ерекция
Gin Seng Max удължава продължителността на ерекцията като запазва пенисът твърд през цялото време
Gin Seng Max влияе изключително добре за предотвратяване на преждевременна еякулация, удължава секса
Gin Seng Max действa като афродизиак – повишава чувствителността, както и удоволствието от секса
Gin Seng Max нормализира и оптимизира хромоналните процеси, свързани с половите хормони като тестостерона
Gin Seng Max подобрява кръвообращението и кръвоснабдяването в гениталната област, на първо място в пениса, подобрява      значително еректилността, т.е. възбудимостта на мъжа
– Gin Seng Max повишава либидото, подобрява еректилните функции и възстановява сексуалното желание и сила
Gin Seng Max подпомага нормалната дейност на тестисите, простатата и половата система
Gin Seng Max стимулира производството на семенна течност и подвижността на сперматозоидите
Gin Seng Max повишава качеството на секса, подобрява общото и сексуално здраве на мъжа

GinSengMax® съдържа уникална формула за повишаване на мъжката потентност, което го прави един от най-търсените продукти сред хапчетата за потентност. Благодарение на оригиналната комбинация на силни билкови екстракти продукта увеличава значително половата мощ и се превръща в ефикасно средство срещу еректилни проблеми.

Yohimbine 45 mg   Herba Epimedii 35 mg
Maca 25 mg   Rhodiola 15 mg
Panax gingseng 62 mg   Fructus Lycii 20 mg
Deer Antler 45 mg   Others plant extracts 20 mg
Eurycoma Longifolia 25 mg Epimedium 100 mg
Wolfberry extract 35 mg Shisandra Chinensis 35 mg
Ginko Bilboa 25 mg
Cordyceps powder 28 mg
Calcium, Ferum Zinc 25 mg

Eurycoma Longifolia е висок, слаб вечнозелен храст-дърво често се срещат в Югоизточна Азия. Малайзийските мъже твърдят, че чай, направен от това растение подобрява сексуалните си способности и мъжественост. В резултат на това растение е в такова голямо търсене, че сега е смятан за “защитени” видове.

Коренът и кората на Eurycoma Longifolia се използват за лечение на еректилна дисфункция (ЕД), нарастващ интерес към секса, мъжки стерилитет, повишаване на спортните постижения, боди билдинг, както и намаляване на телесните мазнини *.

(*) Резултатите могат да варират при отделните хора

Как работи?

Коренът на Eurycoma Longifolia съдържа няколко химически вещества, които имат различни ефекти в организма. Някои от химикалите изглежда да повлияе на начина, по който тялото произвежда хормона тестостерон. Изследвания при животни и хора показват, че може да увеличи тестостерона в организма.


 

Yohimbine

Йохимбе

Йохимбе е световно известна билка позната като билковата Виагра. Среща се най–често в горите на западна Африка. От векове се използва като мощен афродизиак и стимулант при еректилна дисфункция и импотентност. Една от най–често използваните добавки от мъжете по цял свят. Увеличава количеството на кръв, която нахлува в пениса като има така наречения застопоряващ ефект – не позволява на нахлулата в пениса кръв да се върне обратно. Предизвиква силна и продължителна ерекция.


Maca

Мака

Перуанската натурална Виагра. Корен, растящ във високите планини на Перу, богат на хранително съдържание – притежава по-високи нива на калций от колкото млякото. Действа директно върху мъжката потентност като не променя нивото на хормоните. Увеличава многократно либидото, както и оплодителните възможности, увеличава значително качеството на спермата – броя на сперматозоидите, тяхната здравина и активност. Доказано подобрява сексуалния живот на мъжа.


                                                    Deer Antler

                                                         Еленов рог на прах

  еленов рог deer-antler   Доказан афродизиак със силно въздействие върху либидото и с основна заслуга за увеличаването на тестостерона при мъжа. Благоприятният ефект на еленовият рог върху човешкия организъм се изразява в качествата му да предпазва и намалява стреса, засилва имунната система, стимулира клетъчния растеж, укрепва и подобрява разтежа на косата, както и цялостно увеличаване силата и издръжливостта.


Herba Epimedii

Херба Епимедий

Билката увеличава нивата на азотен оксид в кръвта като действа отпускащо на гладката мускулатура. Увеличава кръвното налягане в пениса, което води до по–силна и постоянна ерекция преди и по време на на сексуален контакт. Често се използва за лечение на еректилна дисфункция или импотентност.
Rhodiola

Родиола

Забележителна билка, която има широка и разнообразна история на употреба. Укрепва нервната система, действа като анти-депресант, повишава сексуалната функция и подобрява енергийните нива. Отдавна е известна като мощен адаптоген, който повишава неспецифичната резистентност на организма и нормализира функциите на тялото.


Fructus Lycii Extract

Екстракт от Фруктус Книдий

Азиатска билка, която влияе изключително положително на бъбреците и мъжката полова система. Стимулира либидото и премахва пристъпите на еректилна дисфункция. Билката има широко приложение в комбинация с различни лекарства за лечение на редица заболявания на мъжа и жената като стерилитет, бъбречна недостатъчност, импотентност и кожни заболявания.

Благодарение на тези дарове от природата, включени в уникалната формула на Gin Seng MAX, Вие ще подобрите значително своя сексуален живот. Това е продукт за всеки мъж, който изпитва намалена потентност или еректилна дисфункция.


Panax gingseng ЖенШен е най-ефикасен начин за борба с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и пониженото либидо. Тя ефективно подобрява психологическия и психическия статус по време на любовната игра. В състояние е да изпълни хората с енергия и излъчваща жизненост в много кратки срокове, да повиши твърдостта на ерекцията, да поддържа високо нивото на възбудата и да съхрани силите ви за през нощта. Също така увеличава издържливостта и времето на любовната игра, повишава качеството на сексуалния Ви живот бързо и ефективно. Женшен се използва доста успешно и като детоксикатор за прочистване на организма от токсини. Нормализира кръвната захар.Укрепва храносмилателната система (една от причните, поради която може да се пие преди хранене). Женшенът повишава образуването на червени кръвни клетки и така има способността да спомага или да предпазва от анемия.Той подобрява притока на кръв към мозъка, и така може да подобри творческото мислене и паметта. Но това не е всичко жен шен е подобрява сексуалността при мъжете и лекива еректилна дисфункция. Увеличава многократно либидото


Schisandra се използва като тонизиращо и възстановително, както и за защита на черния дроб, ефекти върху нервната система, дихателната лечение, и GI терапия. Тази билка подпмага много процеси в организма и съчетание с някои билки много мощно увеличава мъжкото либидо.“Schisandra Chinensis радва хилядолетия на традиционна употреба за удължаване живота, забавящи процеса на стареене, повишаване на енергийната, като умора-изтребител, и като сексуален тоник.”

 

 

 

 

 


 

Епимедиума, който влиза в състава на GinSENG MAX спомага за повишаване на либидото, има положителен ефект при еректиална дисфункция и увеличава нивата на тестостерона. Екстракт от епимедиум стимулира образуването на спермата и има способността да помага при проблеми с плодовитостта.

  • Епимедиум: Активното вещество, изолирано в епимедиум, се нарича икариин и действа като потиска определен ензим (фосфодиестраза-5), отговорен за контрола върху кръвотока към пениса. На същия принцип се основава действието на популярни лекарствени препарати срещу еректилна дисфункция, които обаче инхибират не само ензима ФДЕ-5, но и други ензими от този тип. Тези ензими отговарят за нормалната сърдечна и зрителна функция, поради което водят и до често срещани странични ефекти, свързани със нарушена сърдечна дейност, влошено зрение, инфаркти и т. н.

    Освен, че подобрява състояния на еректилна дисфункция, епимедиумът стимулира по естествен път синтеза на тестостерон като по този начин трайно повишава либидото. Има цялостен положителен ефект върху сексуалния живот на хората, тъй като освен гореописания ефект, епимедиум тонизира и  премахва умората. Смята се, че е подходящ както за мъже, така и за жени

        Епимедиум е добър афродизиак и повишава сексуалните желания. Наричан е още “природна виагра

 


 

Wolfberry extract Годжи Бери се считат за афродизиак и мъжки лечение на безплодието в Китай. Q. Luo и колеги от University Ухан в Китай експериментирали, като въглехидрати от годжи плодове за плъхове и мишки. Когато плъховете се подлагат на нагряване, Goji плодове защитените клетки на тестисите и запазени функция в сравнение с контролите. При мишки, подложени на водороден прекис, се наблюдават същите защитни ефекти. Плъховете, които са били частично кастрирани и дадени годжи плодове са били в състояние да имат ерекция и монтиране жени значително по-бързо от подобен ранени контроли. Годжи Бери също се подобряват качеството и количеството на сперматозоидите при животните. Констатации бяха публикувани в издаването на юли 2006 “Науки за живота.”

 


 

 

Екстрактът от Гинко билоба е един от най-добре проучените растителни продукти с огромно приложение. Гинко билоба екстрактът намалява тромбоцитната агрегация и плазмения вискозитет. Тези му качества определят способността му да подобрява кръвоснабдяването на периферните части на човешкия организъм като мозъка, ретината, слуховата зона и крайниците.

Гинко Билоба: намалява количеството на образуващия се холестерол, поддържа еластичността на кръвоносните съдове, елиминира свободните радикали, стимулира мозъка, усилва паметта.

 

 

 

 

 


 

Cordyceps powder Тя се използва и за укрепване на имунната система, подобряване на спортните постижения, повишаване на либидото, намаляване на последиците от застаряване. Някои хора използват кордицепс като стимулант, тоник, и “адаптоген”, който се използва за увеличаване на сексуаслните постижение и издръжливоста

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Gin Seng Max”