Sale!
KAMAGRA

Kamagra Дъвка

39.90лв. 19.90лв.

Kamagra дъвка е един от най-добрите и предпочиани секс стимуланти, защото действа след 20 минути. Взимате една дъвчаща таблетка и след малко сте готов за дейтвие. Цената е много ниска, но качеството е много високо, затова е един от най-разпространените секс стимуланти в света.

Описание на продукта:

Kamagra Дъвка

kamagrachewabalestrawberry

Какво е камагра дъвка, kamagra дъвка е един много як секс стимулант със супер як вкус. Взимаш камагра и я дъвчиш и след 20 минути си яко надървен. Да с Kamagra дъвчащи само за няколо минути си готов да чукаш яко.

KAMAGRA
KAMAGRA

Камагра ни дава:

 • Супер яка ерекция
 • Задържа бързото изпразване
 • Няма странични ефекти
 • Действа без отказ при всеки
 • След като свършите с камагра можр да продължите веднага
 • 100 % доказан на пазара секс стимулант
 • На супер ниска цена на kamagra
 • Описание на продукта:

  KAMAGRA дъвка е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. В тази си разновидност е под формата на дъвчащи таблетки, с приятен и свеж вкус. Напълно безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт.

  KAMAGRA CHEWABLE действа ефективно и трае около 6-8 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта.

  kamagra
  kamagra

  ПРИЕМ НА КАМАГРА:

  Приема се орално 30 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашият пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

  Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ съдържа съставката силденафил . Силденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ да бъде ефективна.

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА КАМАГРА ДЪВЧАЩИ:

  Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ на 24 часа. Бъдете сигурни, че Вашия лекар е наясно с медицинското ви минало особено за алергии, състояние на пениса, анемия, проблеми с очите, ракови заболявания и високо или ниско кръвно налягане. Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция за да избегнете световъртеж. Избягвайте алкохолa. По-възрастните хора /над 65 години/ може да са по-чувствителни към страничните ефекти. КАМАГРА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ съдържа силданафил цитрат.

  ПРОТИВИПОКАЗАНИЯ:

  Противопоказно за алергични към SILDENAFIL. Не трябва да се ползва с препарати съдържащи нитрати. Нитратите най-често се срещат в лекарства лекуващи ангина. Пример за това са: нитроглицерин, изозорбид, мононитрат, динитрит. Да не се употребява заедно с Попърс. При нормални обстоятелства, възможните странични ефекти са рядкост,

  Други възможни, по-малко срещани странични ефекти са чувствителност към светлина и размазано/замъглено зрение.

  Цена на Камагра е една от най-добрите на пазара

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Kamagra Дъвка”