Левитра 20 мг – USA 10 таблетки аптечна – 59.93 лв.

154.90лв. 59.93лв.


Левитра

(Варденафил) 20 мг – Кратко Описание

 Какво е Левитра?

 • Левитра е медикамент за лечение на еректилна дисфункция (ЕД), съдържащ активната съставка варденафил. Предлага се в опаковки с 10 таблетки по 20 мг.
 • Специалната таблетка позволява на Левитра да се разделя на по-малко милиграми. Пример една таблетка може да се чупи на две по 10 мг, или на 4 по 5 мг.
 • Аптечна американска левитра на супер добра цена

Ползи и Супер Свойства

– **Бързо Действие**: Започва да действа в рамките на 30-60 минути.
– **Продължителен Ефект**: Действа до 5 часа, осигурявайки дълготрайна ерекция.
– **Висока Ефективност**: Клинично доказано подобрява еректилната функция.
– **Минимални Странични Ефекти**: Ниска честота на нежелани реакции като главоболие и зачервяване.
– **Лесен Прием**: Може да се приема с или без храна.

Как се Употребява Левитра?

– **Препоръчителна Доза**: 10 мг, приемани около 60 минути преди сексуална активност. Дозата може да бъде увеличена до 20 мг или намалена до 5 мг според нуждите.
– **Перорален Прием**: Приема се с вода, независимо от храненето.

Заключение

Левитра (варденафил) 20 мг е ефективно решение за мъже с еректилна дисфункция, предоставяйки бързо и дълготрайно действие с минимални странични ефекти.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Левитра (Варденафил) 20 мг – 10 таблетки:

  Levitra 20 mg
  Levitra 20 mg

  Уникално Описание и Ползи

  Какво е Левитра (Варденафил)?

  Левитра е мощен медикамент за лечение на еректилна дисфункция (ЕД), съдържащ активната съставка варденафил. Всяка опаковка съдържа 10 таблетки по 20 мг. Левитра е специално създаден, за да помогне на мъжете да постигнат и поддържат силна и дълготрайна ерекция, необходима за успешен полов акт.

  Механизъм на Действие на Левитра

  Как действа варденафил?

  Варденафил е инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (PDE5). Той блокира ензима PDE5, който разгражда цикличния гуанозин монофосфат (cGMP) в пениса. Увеличените нива на cGMP водят до релаксация на гладката мускулатура и подобрен кръвен поток към пениса, което е от съществено значение за постигането и поддържането на ерекция при сексуална стимулация.

  Ползи от Употребата на Левитра

  Бързо Действие

  – **Започва да действа в рамките на 30-60 минути**: Левитра осигурява бърз ефект, който позволява на мъжете да бъдат готови за интимни моменти в кратък срок след приема на таблетката.

  Продължителен Ефект

  – **Действие от 5  до 12 часа**:

  • Действа само при сексуална възбуда
  • Левитра предлага дълготрайно действие, което позволява повече спонтанност и увереност по време на половия акт.

  Висока Ефективност

  – **Подобряване на еректилната функция**:

  • Левитра е клинично доказано ефективен при мъже с различни степени на еректилна дисфункция, осигурявайки надеждни и постоянни резултати.

  Минимални Странични Ефекти

  – **Малък брой нежелани реакции**:

  Левитра се отличава с ниска честота на странични ефекти като главоболие, зачервяване на лицето и стомашни разстройства, правейки го безопасен избор за мнозина.

  Супер Свойства на Левитра

   Увеличен Кръвен Поток

  – **Подобрено кръвообращение**: Варденафил увеличава кръвния поток към пениса, осигурявайки по-силна и дълготрайна ерекция.

  Лесен и Удобен Прием

  – **Прием с или без храна**: Левитра може да се приема независимо от храненето, което го прави изключително удобен за употреба по всяко време.

  Психологическа Полза

  – **Повишено самочувствие**: Успешното лечение на еректилна дисфункция с Левитра повишава самочувствието и намалява стреса и тревожността, свързани с половите проблеми.

  Как се Употребява Левитра?

  ### Препоръчителна Доза

  Обичайната начална доза е 10 мг, която се приема около 60 минути преди планирана сексуална активност. Дозата може да бъде увеличена до 20 мг или намалена до 5 мг в зависимост от индивидуалната реакция и толерантност.

  Начин на Прием

  – **Перорален прием с вода**:

  Левитра се приема перорално с вода, като може да се приема с или без храна. Приемът на тежки и мазни храни може да забави началото на действието.

   Важни Предпазни Мерки

  – **Консултация с лекар**:

  Преди да започнете употребата на Левитра, консултирайте се с вашия лекар, особено ако имате сърдечни заболявания, високо или ниско кръвно налягане, или други хронични заболявания.
  – **Избягване на нитрати**:

  Не приемайте Левитра, ако използвате нитрати за лечение на сърдечни проблеми, тъй като това може да доведе до сериозно понижаване на кръвното налягане.

  левитра
  levitra 20 mg

  Заключение

  Левитра (варденафил) 20 мг в опаковка от 10 таблетки е надежден и ефективен медикамент за лечение на еректилна дисфункция.

  Със своето бързо и продължително действие, както и минимални странични ефекти.

  Левитра предоставя на мъжете възможността да подобрят своята сексуална функция и качество на живот. Следвайте указанията на вашия лекар и бъдете информирани за потенциалните странични ефекти и противопоказания.

  **Ключови думи**:

  Левитра, варденафил, еректилна дисфункция, хапчета за ерекция, 20 мг, 10 таблетки, секс стимуланти, лечение на ЕД, ползи на Левитра, супер свойства на Левитра.

  Това съдържание е създадено с цел да предостави уникална и подробна информация за Левитра (варденафил) 20 мг в опаковка от 10 таблетки,