LEVITRA / VILITRA 60 мг- 44.90 лв.

99.90лв. 44.90лв.


Levitra/Vilitra 60 mg

Описание на продукта Levitra 60 mg

В една опаковка се съдържат 10 таблетки левитра хапчета по 60 мг всяко.

Vilitra 60 mg

Vilitra 60 със съставка Verdanafil в концентрация 60 mg е лекарство на избор за лечение на еректилна дисфункция. Vilitra 60 помага за разграждането на фосфодиестераза тип 5 в тялото, което води до повишаване на концентрацията на cGMP в тялото.
Увеличаването на концентрацията на cGMP води до мускулна релаксация и увеличаване на притока на кръв в пениса. Това води до по-добро преживяване по време на полов акт и намаляване на важността при мъжете

Спецификация на продукта

Марка Вилитра 60мг
форма Таблетки
Размер на опаковката 10 хапчета в кутия
Тип опаковка Кутия
Състав Варденафил
Дозировка 60 мг
Страна на произход  Индия

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Levitra/ Vilitra 60 mg

  Секс стимулант с перфектно действие върху сексуалната функция на мъжа.  Левитра 60 мг е секс стимулант, който ще подобри значително сексуалния ви живот!

  vilitra 60
  левитра, вилитра, vilitra, levitra

  Какво е VILITRA 60 mg

  Vilitra 60 е лекарство, използвано за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже. Съдържа активната съставка варденафил, която принадлежи към клас лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5).

  Индийска аптечна левитра

  Марка: Vilitra
  Състав: Vardenafil 60 mg
  Произведено от: Centurion Laboratories
  Форма: Таблетка
  Опаковка: Опаковка от 10 таблетки
  Страна на произход: Индия

  Когато мъжът е сексуално стимулиран, Vilitra 60 помага за отпускане на кръвоносните съдове в пениса, което позволява на кръвта да тече по-лесно и води до ерекция. Той действа чрез инхибиране на действието на ензима PDE5, който е отговорен за разграждането на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP), химикал, който насърчава притока на кръв в пениса.

  Vilitra 60 mg Vardenafil Tablet Описание:

  Таблетката Vilitra 60 mg е инхибитор на фосфодиестераза (PDE-5). Той отпуска мускулите в кръвоносните съдове на пениса, за да увеличи притока на кръв към пениса, като по този начин лекува еректилната дисфункция. Помага за получаване на ерекция само ако лицето е сексуално стимулирано.

  Употреба на Levitra / Vilitra 60 mg

  Vilitra 60 mg таблетки се използва за лечение на мъжка еректилна дисфункция. Увеличава притока на кръв към пениса, за да помогне на мъжете да получат ерекция. Неговата роля е да помогне за отпускане на кръвоносните съдове в пениса, позволявайки на кръвта да тече в пениса ви, когато се чувствате сексуално възбудени.

  Много редки странични ефекти:

  • Зачервяване,
  • главоболие,
  • замъглено зрение,
  • лошо храносмилане,
  • замаяност,
  • мускулна болка,
  • стомашно разстройство,
  • кожен обрив,
  • запушен нос

  Как да използвам:

  • Приемайте това лекарство в съответствие с дозировката и продължителността, препоръчани от Вашия лекар.
  • Или по 1 таблетка от 60 мг около 30 до 60 минути преди полов акт.
  • Поглъщайте го цялото.
  • Не го дъвчете, смачквайте или чупете.
  • Таблетката Vilitra 60 mg може да се приема със или без храна, но е най-добре да се приема в определено време.

  Често задавани въпроси за Левитра?

  Ефективна ли е таблетката Vilitra 60 mg?
  Таблетките Vilitra 60 mg са ефективни, ако се използват в дозировката и продължителността, препоръчани от лекаря.

  Таблетката Vilitra 60 mg причинява ли главоболие?
  Да, таблетката Vilitra 60 mg може да причини главоболие при някои хора.

  Мога ли да приемам Vilitra 60 mg таблетки за лечение на преждевременна еякулация?
  Не, таблетката Vilitra 60mg няма благоприятен ефект върху лечението на преждевременната еякулация. Използва се за лечение на еректилна дисфункция. Ако не сте сигурни, моля консултирайте се с Вашия лекар.

  Как се приема Левитра

  Vilitra 60 се предлага под формата на таблетки и обикновено се приема през устата, със или без храна, около 30 минути до един час преди сексуална активност. Ефектите на Vilitra 60 могат да продължат до 4 до 5 часа, през което време мъжът може да постигне и поддържа ерекция, когато е сексуално възбуден.

  Важно е да се отбележи, че Vilitra 60 не осигурява сексуална стимулация сама по себе си и все още е необходима сексуална възбуда, за да действа лекарството ефективно. В допълнение, Vilitra 60 не е лек за еректилна дисфункция, а по-скоро лечение, което помага за временно подобряване на еректилната функция.

  Има ли странични ефекти Левитра?

  Както всяко лекарство, Vilitra 60 може да има странични ефекти. Честите нежелани реакции включват главоболие, замаяност, зачервяване, запушен нос, лошо храносмилане и болки в гърба.

  Редки, но потенциално сериозни нежелани реакции могат да включват приапизъм (продължителна и болезнена ерекция, продължаваща повече от четири часа), внезапна загуба на зрението или загуба на слуха. Ако получите тежки или продължителни нежелани реакции, важно е незабавно да потърсите медицинска помощ.