Lida Slim GREEN

80.00лв. 45.00лв.


Lida Slim Green

Лида слим са капсули за отслабване, които действат без отказ при всеки. С  лида вие ще отслабнете до 20 % от телесната си маса. Това са много доказани хапчета за отслабване. Lida Green Slim е продукт, с който гарантирано ще отслабнете.

 • загуба на апетит
 • загуба на килограми
 • топи излишни мазнини
 • дава енергия
 • гарантиран ефект

В една опаковка се съдържат 30 капсули за 30 дневен курс.

Как се приема Lida Slim Green оригинална лида:

 • 1 капсула на ден с една чаша вода, нищо повече
 • пийте до 2-2,5 литра вода на ден

Не превишавайте дневната доза на Lida Slim Green  от една капсула на ден!

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Lida Slim green

  Какво може да кажем за този продукт за отслабване и в момента, тази зелена силна лида е нашумяла много. Този продукт се използва за контрол на апетита и контрол на наднорменото тегло.

  lida slim green

  Lida Slim Green ни помага да отлабнем до неузнаваемост, за това е добре да знаем до колко искаме да отслабнем и до колко време да използваме лида грийн силна формула.

  С този продукт за отславане или тези популярни хапчета за отслабване се наблюдава нещо много интересно, а именно:

  • загуба на апетит
  • загупа на мазнини
  • забързване на метаболизма
  • сваляне на килограми (бързо и трайно)
  • повишава енергията
  • подобрява здравословното състояние.

  Но как работи Lida Green Slim?

  Лида работи много просто, но ефикастно. Зелена силна лида първо действа, като изпраща импулси към мозъка, че няма нужда да се храним и трябва да спре апетита ни. След това lida green slim ни помага да забързаме метаболизма си, като ни кара да преработваме хранителните вещества и ненужните да ги изхвърляме, като отпадък. Следователно оргазнизма подава сигнал, че е време да разтопо нашите мазнини и да ги използва, като енергия за тялото ни!

  Този процес започва да действа веднага след прием на първата капсула.

  Какво още за Lida Slim Green!

  Отслабването не е универсален подход. Научете как Lida Slim Green може да ви помогне по време на вашето пътуване за отслабване.

  • Lida Slim Green е продукт за отслабване за хора, които са с наднормено тегло с поне едно сериозно заболяване, включително диабет, високо кръвно налягане и т.н. или тези, които се борят със затлъстяване.
  • Lida Slim е уникален за намаляване на глада и контрол на глада, така че можете да отслабнете и да го задържите, свалените килограми.
  • Лида грийн или Зелена силан лида е №1 за перорално отслабване.**

  **Въз основа на броя попълвания на предписания за хапчеа Лида Слим за отслабване в базата данни, чрез проучвания и изследвания!

  Как точно действа Lida Slim?

  Lida Slim действа и е насочена към 2 области на мозък, който причинява глад и апетит 

  Глад – се случва, когато мозъкът ви каже, че има нужда от хранене и че всяка храна ще задоволи тази нужда.
  Глад се случи, когато мозъкът ви иска определени храни, въпреки че може да не се чувствате гладни.

   Други области на мозъка могат да бъдат включени. Точните неврохимични ефекти на Lida Green Slim, водещи до загуба на тегло, не са напълно изяснени.

  ВАЖНО!!!

  Ние предлагаме единствено силната оригинална лида Green Lida.

  Искаме да Ви уведомим, че на всяка една опаковка от този вид лида е оригинална и действа на всеки. Ние гарантираме за ефекта и действието на LIDA SLIM.

  Lida Green Slim e комбинация от съставки, които заедно намаляват глада и контролират глада, за да ви помогнат да отслабнете и да го задържите:

  • край на излизшните килограми
  • край на вечния апетит
  • край на нощното хранене
  • край на целилита
  • край на мазнините
  • Нашата лида ще ви помогне и то гарантирано!

  Резултати от реалния живот

  „Lida Slim ми помогна да запазя контрол върху апетита и порциите. Успях да запазя теглото си!

  Когато някой ви попита какво всъщност е „затлъстяването“, как го обяснявате?

  Затлъстяването е хронично, многофакторно заболяване, при което увеличената телесна мастна маса (т.е. мастна тъкан) може да доведе до неблагоприятни последици за здравето надолу по веригата. Може да бъде причинено от генетични фактори, неблагоприятни реакции към лекарства, хранителен дисбаланс или неблагоприятна среда.

  Какво е “нормално” тегло и кой го определя?

  Повече от теглото, индексът на телесна маса (ИТМ) обикновено се използва за измерване на затлъстяването. Нормалният ИТМ, както е дефиниран от Световната здравна организация, е 18,5-24,9 kg/m2, с леки вариации за азиатските популации. ИТМ се използва като инструмент за скрининг, тъй като обикновено корелира с метаболитни заболявания, лесен е за използване и ниска цена. Той обаче не отчита мускулната маса, не разграничава рисковете за здравето между мъжете и жените или различните етноси/раси. Алтернативните мерки включват процент телесни мазнини или обиколка на талията.

  На индивидуално ниво няма „нормално“ тегло. Вместо това, фокусът трябва да бъде върху оптимизиране на телесния състав, подобряване на обективни мерки като кръвна захар и холестерол и подобряване на качеството на живот чрез по-добър сън и повишени нива на енергия.

  Как действат Lida Slim Green ?

  Има множество хапчета за отслабване, но Lida Slim Green действа. Лида зелена включват потискане на апетита, регулиране на системата за възнаграждение в мозъка, повишаване на ситостта или забавено изпразване на стомаха.

  Прегледайте най-добрите хапчета за отслабване за 2023 г., за да видите кои са най-високо оценените хранителни добавки за изгаряне на мазнини, които помагат на клиентите да отслабнат бързо по безопасен, естествен и ефективен начин!

  Най добрите хапчета за отслабване

  Добавките за отслабване са естествени хранителни добавки, които могат да ви помогнат да отслабнете и да изгорите упоритите телесни мазнини чрез естествени съставки и компоненти за изгаряне на мазнини са Лида.

  Видове лида:

  • Lada Slim Green
  • Black Lida
  • Gold Lida
  • Red Lida
  • AMERICAN LIDA

  Пазарът обаче е наситен с тези хранителни добавки и намирането на най-добрите хапчета за отслабване може да е трудно за това изберете изпробван и доказан продукт, а именно Лида Силна.

  Поглед към най-добрите хапчета за отслабване

  Lida Slim Green:

  • Когато търсите ефективна добавка за отслабване, при която всяко хапче за отслабване ще атакува основната причина за наддаването на тегло, lida е идеалното решение за изгаряне на мазнини. Като едно от най-популярните хапчета за отслабване в списъка, лида работи чудесно за изгаряне на мазнини и свиване на съществуващите мастни клетки.

  Черна лида : е много мощен продукт за отслабване. Всяко хапче за отслабване на черна лида се доставя с естествени изгарящи мазнини, които ефективно увеличават изгарянето на мазнини и намаляват натрупаните мазнини. Тази добавка за отслабване работи много добре и гарантирано.

  Lida GOLD или Златна лида:

  Ефективно хапче за отслабване за тези, които искат да подобрят чревния си микробиом заедно с изгарянето на натрупаните мазнини. Лида голд е най-доброто хапче за отслабване за потискане на апетита сред жените.

  СИНЯ ЛИДА  :

  е най-мощната и най-добрата добавка за отслабване на мазнина в тялото. Известно е, че синя лида помага в процеса на загуба на мазнини, като изгаря до 300 пъти повече калории от другите лиди.

  Лида американ:

  Тя има 40 капсули и е от най-мощните естествени добавки за отслабване за изгаряне на упорити коремни мазнини и наблюдаване на значителна загуба на тегло за 1-2месеца. Това е една от най-добрите добавки за отслабване, която ви помага да отслабнете без никакви странични ефекти.

  LIDA GREEN SLIM

  Това може би е най-ефективната добавка за отслабване за жени. Всяко хапче за отслабване на lida slim съдържа мощна доза основни витамини и средства за изгаряне на мазнини. И така, докато фетбърнърите подобряват процеса на изгаряне на мазнини и ви помагат да отслабнете, витамините детоксикират и енергизират тялото ви. Това прави Lida green една от най-добрите естествени добавки за отслабване.

  Дози в опаковка: 30 капсули, само лида американ е 40 капсули

  Lida Slim Green ще ви помогне да отслабнете и да задържите свалените килограми. Доверете се на доказиния продукт Lida Slim Green!

  Наука за Lida Slim Green!

  Има научна причина, поради която се борите да отслабнете и да го поддържате

  Чрез науката можем да разберем по-добре това предизвикателство, защото се оказва, че мозъкът ви може да работи срещу вас, като изпраща сигнали за глад или предизвиква глад, дори когато не сте гладни, a lida действа, като ви помага да се преборите с вълчия апетит и излишните килограми.

  Нашите мозъци играят роля в борбата за отслабване:

  Центърът за глад (хипоталамус) може да засили глада , като ви казва да ядете отново или да ядете повече

  Мезолимбичната верига или системата за възнаграждение може да създаде глад, който изглежда неконтролируем дори когато не сте гладни