Mr Man Хапчета бързо увеличаване на размера на пениса за мъже 49.90 лв.

119.90лв. 49.90лв.


Бързо увеличаване размера на пениса

МR.MAN SIZE уголемява пениса на макс.

Бързо уголемяване на пениса с Мистър Биг.

В една опаковка се съдържат 30 сини капсули. За един месец (30 дни).

Начин на прием: 1 капсула на ден с вода.

Към какво се стреми всеки човек?

• Голям, дебел, твърд пенис
• По-силни сексуални удоволствия
• По-дълга и по-силна ерекция
• Умножени възможности за полов акт за кратък период от време
• Повишена потентност
• Контрол на преждевременната еякулация, удължаване на продължителността на половия акт
• Приток на висока сексуална енергия и еротична жизненост

 

Всичко това ще получите с Mr.Man Size, наистина ефективен начин да имате всичко в едно. Уголеми пениса си сега. Спри да се притесняваш. Напълно дискретна доставка.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Mr. Man бърз уголемяване на пениса

  Само за 30 дни ще имате много по-голям пенис и много по-добра еректилна функция. Този продукт ще ви даде нужните размери, обиколка и супер ерекция. Много бързо дейстие на хапчета за уголемяване на пениса Mr. Man.

  Увеличаване размера на пениса
  Бързо увеличаване на размера на пениса

  Описание на продукта

  Най-накрая мъжка формула за размер и ефективност. Увеличете мъжкия РАЗМЕР, вземете ГОЛЯМ и ВЪРНЕТЕ ОТГОВОР. Увеличете нивата на тестостерон по естествен път и бързо добавете сантиметри. Спрете постоянния спад на възрастта и се върнете към стария себе си!

   Опитайте Mr Man, гарантирано ще работи или парите ви ще бъдат върнати! Хапчетата за уголемяване при мъже увеличават трайно размера по дължина и обиколка Подобрител на мъжката производителност и усилвател на тестостерона

  Относно този артикул

  • Хапчетата за уголемяване при мъже увеличават трайно дължината и обиколката
  • Подобряване на производителността при мъжете и усилвател на тестостерона
  • Отчетени печалби от над 3 сантиметра за по малко от седмица и до 7 сантиметра за 30 дни*
  • Дискретно изпратени
  • Много по-добра ерекция
  • Много по-продължителен полов акт
  • Действа, като лекува преждевременна еякулация
  • Доказан продукт в САЩ

  Мр Мен уголемяване на пениса

  Естествено увеличаване на мъжествеността

  • неинвазивен метод за уголемяване на пениса
  • бърз ефект на сините капсули
  • удебеляване на пениса и удължаването му с до 7 см
  • прави секса по-добър
  • най-високо качество и пълна безопасност

  Мистър Мен е ненадминат! Това е продукт, който дисквалифицира конкуренцията и ви позволява да постигнете шокиращи резултати! Проверете как работи!

  Колко ще се увеличи размерът?

  Ефективни ли са хапчетата за уголемяване?

  (Редовно повишаване на удовлетвореността за 30 дни употреба)

  Ефективно уголемяване на пениса

  (Увеличаване на сексуалното влечение и размера на пениса)

  Mr. Man уголемява пениса от първия ден на употреба. Първите лесни за измерване ефекти се забелязват след три седмици редовна употреба, когато пенисът се удължава средно с 2 см. След още един месец е по-голям с до 7 см, а след три месеца до 9 см.

  Ревюта на Мистър Мен, Mr. Man Size

  Mr. Man Size е уникален продукт, който е 100% базиран на безопасен и органичен състав. За 20 години работа не съм срещал толкова внимателно разработени капсули, които използват екстракти с доказана ефективност.

  Съставките на Mr. Man:

  • подобряват кръвообращението,
  • повишават либидото
  • подобряват мъжките реакции.
  • Ефектът може да бъде невероятен, особено при мъже, които се борят с комплекса на малкия пенис
  Какво е Mr. MAN ?
  Mr. MAN е модерна хранителна добавка, която позволява неинвазивно, комфортно уголемяване на пениса у дома. Гарантира невероятен ефект!
  Какво прави Mr. Man толкова ефективен?
  Хапчета за уголемяване на пениса е препарат с уникален състав. Съдържа активни вещества с доказана ефективност, комбинирани в точната концентрация. Благодарение на това използването на Mr.Man води до системно уголемяване на пениса, докато се постигнат впечатляващи ефекти.
  Как да използвам капсули Мистър мен?
  Използването на Mr. Man е много лесно. Препоръчителната доза за прием е 1 капсулa, за предпочитане, след сън по 1 капсула. Ако ви предстои полов акт, само една капсула около 40-60 минути преди полова активност.
  Приемайте с чаша вода.
  Безопасна ли е употребата на продукта за здравето?
  Да, Мр. Мен е безопасна хранителна добавка със 100% натурален състав

  Полезна информация за клиентите

  Научно доказано е, че всеки мъж има пряко влияние върху това какъв любовник е! Ако мислите, че вашата жена ще ви признае, че нещо се е объркало – грешите! Тя не иска да те нарани! Но за щастие е разработено специализирано лекарство, което да ви помогне да станете идеалният любовник.

  Научно доказано е, че както размерът на пениса, така и продължителността на половия акт могат да се променят трайно. Сега е изключително просто – просто Мр.Биг.

  Освен това има огромно влияние върху ерекцията, която според респондентите се подобрява след употребата на съставките, съдържащи се в препарата!

  Сега помислете как би реагирала вашата жена, ако след първия прием на капсули Мр Биг я задоволите до максимум.

  Мр. Мен- действие, което още не сте познавали!

  Mr. Man е единственото такова цялостно създадено, което засяга трите най-големи предизвикателства на мъжките сексуални проблеми, които са:

  • размер на пениса
  • преждевременна еякулация
  • непълна ерекция

   

  Mr. Man е уникално лекарство на пазара, няма да намерите друго с толкова богато количество натурални съставки! Като единствен на пазара има два пъти повече натурални съставки. В резултат на няколкогодишни изследвания на учени са избрани съставки, които комбинирани дават удивителни резултати!

  Създаден е по такъв начин, че да работи на всяко от тези нива с повече мощност от специалните хранителни добавки, което прави Penis Complete истински хит сред клиентите! По-долу ще обясним как Mr. Men работи на отделни нива:

  Пълен пенис и уголемяване на пениса

  Penis Complete има огромно влияние върху уголемяването на пениса, благодарение на факта, че екипът от учени се фокусира върху това как да се увеличи размера на члена не само по време на ерекция, но и в покой! Пенисът се състои от corpora cavernosa, през които кръвта се транспортира до главичката на пениса по време на ерекция, в резултат на което те се разширяват и уголемяват

  Завършен пенис и по-силна ерекция

  Когато използвате съставките, съдържащи се в Mr. Men, те са силно свързани с описания по-горе процес, т.е. уголемяване на пениса. Чрез увеличаване на обема и пропускливостта на кавернозното тяло в пениса се увеличава кръвното налягане.

  Това което тече през пениса, което прави самата ерекция много силна поради високото кръвоснабдяване и членът е скован както никога досега! Благодарение на повишения кръвен поток, ерекцията продължава много по-дълго! Благодарение на което ви е гарантирана силна и продължителна ерекция!

  Резултат от над 3 години научни изследвания!

  Мистър Мен  е резултат от много лабораторни тестове за въздействието на напълно естествени съставки, отглеждани в сертифицирани ферми. Екип от над 40 души изследва в продължение на 3 години, за да създаде лекарство, което да разреши трите най-големи сексуални комплекса при мъжете.

  Създаден по такъв начин, че да работи дори по-прецизно от добавките, посветени на всеки от тези проблеми. Учените са подбрали правилните съставки за успех!

  Завършен пенис в услуга на мъжествеността

  Най-новите научни изследвания показват, че дължината на пениса не само се предава по наследство, но и се променя от факторите на околната среда. Фактори, които могат значително да нарушат хормоналния баланс:

  • диета
  • културни условия
  • замърсяване на околната среда
  • излагане на химикали
  • стрес

  Имате ли нисък тестостерон?

  Дефицитът на тестостерон и съпътстващите го нарушения на потентността засягат все повече мъже. Клиничните симптоми, наблюдавани в такива случаи, водят до деформации на гениталните органи, включително проблеми с ерекцията и размера на пениса.

  Доскоро скъпите терапии или хирургически процедури бяха достъпни само за най-богатите. Мъжете, които не са доволни от размера на органите си, трябва да се справят с комплекси, сексуална неудовлетвореност и депресия.

  Непълната мъжественост е източник на дълбоко нещастие. И все пак решението може да се окаже просто, напълно естествено и даващо резултати за кратко време.

  Повишете тостестерина и ерекцията на макс с хапчета за уголемяване на пениса Мр. Мен САЙЗ

  Функционирането на даден член се влияе от много свързани елементи. Ето защо комплексното лечение дава най-добри резултати. Ерекцията започва, когато еректилният център в гръбначния мозък се активира, който изпраща импулс към половите органи.

  Пенисът е изграден от двойка успоредни кавернозни тела, гъбесто тяло, образуващо главичката на пениса, и булбус. Импулсът от гръбначния мозък предизвиква секрецията на азотен оксид от ендотелните клетки и от нервните окончания в кавернозните тела на пениса. Артериите се разширяват.

  Налягането в кавернозното тяло се увеличава под въздействието на изпомпваната в тях кръв, в покой кухините са празни. В същото време, когато кръвното налягане в кавернозното тяло се повишава, венозните съдове постепенно се стягат, което води до намаляване на изтичането на кръв. Резултатът от тези промени е уголемяване и скованост на пениса. Импулсът от гръбначния мозък предизвиква секрецията на азотен оксид от ендотелните клетки и от нервните окончания в кавернозните тела на пениса. Артериите се разширяват.

  Налягането в кавернозното тяло се увеличава под въздействието на изпомпваната в тях кръв, в покой кухините са празни. В същото време, когато кръвното налягане в кавернозното тяло се повишава, венозните съдове постепенно се стягат, което води до намаляване на изтичането на кръв.

  Резултатът от тези промени е уголемяване и скованост на пениса. Импулсът от гръбначния мозък предизвиква секрецията на азотен оксид от ендотелните клетки и от нервните окончания в кавернозните тела на пениса.

  Артериите се разширяват. Налягането в кавернозното тяло се увеличава под въздействието на изпомпваната в тях кръв, в покой кухините са празни.

  В същото време, когато кръвното налягане в кавернозното тяло се повишава, венозните съдове постепенно се стягат, което води до намаляване на изтичането на кръв. Резултатът от тези промени е уголемяване и скованост на пениса.