Червена череша за жени 39.90 лв

75.90лв. 39.90лв.


Червена Череша за жени ще възбуди всяка жена на мига. Ако искате да впечатлите и възбудите някоя жена на мига изсипете съдържанието на една капсула червена череша в някаква напитка и разбъркайте. Няма да има нито цвят, нито мириз нито вкус, а нежната половинка ще се възбуди на мига и ще е ваша.

Съдържание.: Fibensarin, фибенсарин

В една опаковка: 6 капсули ( съдържанието на една капсула на 24 часа)

Други продукти: испанска муха за жени, камагра гел за жени.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Червена череша за жени е най попилярния афродизиак за възбуда на жени.  След прием от жена тя веднага се възбужа и бързо може да получи оргазъм.

  ред чери за жени
  red cherry

  Ако искате да впечатлите някоя жена, просто изсипете съдържанието на една капсула Червена Череша за жени във вода, сок, алкохол или някаква напитка и след 10- 15 минути жената започва да се възбужда и да има привличане от мъжа до нея. Може да се възползвате и да станете нейния интимен партньор.

  Червена череша, специално разработена за да възбужда жените. Ако искате една жена да е ваша, просто сипете една капсула в питието и и тя ще се възбуди и ще ви поиска веднага.

   

  Червена Череша за жени –  орален прием Red Cherry (Червена череша) са най-съвременното средство за сексуална стимулация при жени.

  Red cherry  продукт е развит на базата на най-новите научни изследвания в областта от американски учени и са гарантирано изключително ефикасни. Жените усещат желание за секс 10 до 15 минути след приема им, така  се увеличава притока на кръв към гениталиите и чувствителността във вагиналната област. Това от своя страна води до повишаване на степента на удоволствие по време на сексуалната активност и стимулация. Препаратът елиминира така наречената  сексуална “студенина” и симптомите на “суха вагина”.  По време на половия акт предизвиква дори интензивност, стигаща до бурна страст. Многократно увеличава чувствителността на интимните зони и гърдите, отделянето на течности и сексуалната възбуда, което води до неконтролируемо желание и много силни и множествени оргазми при жената.red cherry за жени

  Червена Череша за жени, след проведените клинични изпитания, не са установени странични ефекти. Капсулите са създадени, за да осигурят сексуална задоволеност на жени търсещи максимално удоволствие. Удължават и усилват оргазмите. Ако искате да да си върнете удоволствието от секса и да изпитате разтърсващ оргазъм и то не един, използвайте този специален продукт и всичко ще бъде повече от добре.

  Разтваря се във вода, сок, кафе, алкохол или други напитки, като се отвори капсулата и се изсипе в питието веднага изчезва без вкус и мирис

  Продуктът red cherry за жени се предлага в елегантна кутия, съдържаща 6 броя капсули по без вкус и мирис.Препоръчва се непосредствено преди половия акт ампулите да бъдат разтворени в 100 мл. течност – плодов сок, вода или напитка по Ваш избор.

  Ефектът на red cherry за жени настъпва почти веднага.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “Червена череша за жени 39.90 лв”