Reductil 49.90 лв.

98.00лв. 49.90лв.


Редуктил

Редуктил или сибутрамин е мощен продукт за сваляне на килограми и загиба на апетит.

В една опаковка се съдържат 30 капсули.

Начин на прием: 1 капсула на 24 часа. Може да се приема от 2 до 2,5 литра вода за по-добър ефект.

 • бързо отслабване
 • загуба на апетит
 • топи мастните депа
 • забързва апетита
 • антицелулитно действие

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  REDUCTIL

  Редуктил и за какво се използва?

  Reductil са хапчета за отслабване с активна съставка субутрамин. Активната му съставка е сибутрамин хидрохлорид и принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на обратното захващане на серотонин и норадреналин. Sibutramine е мощно средство за бързо отслабване и загубана апетит.

  Reductil
  Reductil

  Това е средство Редуктил е за потискане на апетита и се използва, като лечение срещу затлъстяване заедно със здравословна диета и редовни упражнения за клинично затлъстели пациенти (ИТМ над 30). В допълнение към лечението на пациенти със затлъстяване, Reductil се предписва и на пациенти с наднормено тегло, чието тегло е причинило усложнения при лечението им.

  Как работи Reductil sibutramine?

  Reductil sibutramine е подобрител на ситостта или потискащ апетита, така че лекарството работи за контролиране на изяденото количество, като повишава нивата на невротрансмитерите в мозъка и увеличава чувството за ситост.

  Reductil може също да увеличи скоростта на метаболизма на индивида в покой. Когато отслабнете, скоростта на метаболизма ви намалява, тъй като количеството храна, което консумирате, намалява, така че скоростта на изгаряне на храната в тялото ви се забавя, което може да има отрицателни ефекти по време на загуба на тегло, но Reductil предотвратява това да се случи.

  Reductil ви помага да се почувствате сити по-бързо с по-малко храна, което ви помага да постигнете целите си за отслабване, когато се комбинира с нискокалорична диета с ниско съдържание на мазнини и редовни упражнения.

  Хапчетата за отслабване, известни също като Reductil за отслабване или супер мощни хапчета за отслабване sibutramine, са лекарства или добавки, предназначени да помогнат при загуба на тегло.

  За какво се използва Reductil?

  Тези хапчета Редуктил са предназначени да допълнят здравословна диета и режим на упражнения и обикновено се използват от хора, които изпитват затруднения да отслабнат само чрез традиционни методи.

  Хапчетата за отслабване Reductil могат да действат чрез различни механизми, включително:

  1. Потискане на апетита: Някои хапчета за отслабване действат, като намаляват апетита или създават усещане за ситост, като помагат за намаляване на приема на калории.
  2. Повишен метаболизъм: Някои хапчета могат да засилят метаболизма, което води до повишено изгаряне на калории и потенциално подпомагане на загубата на тегло.
  3. Инхибиране на абсорбцията на мазнини: Някои хапчета имат за цел да инхибират абсорбцията на хранителни мазнини, като намаляват общия прием на калории.
  4. Подобряване на енергийния разход: Някои хапчета могат да увеличат енергийния разход, насърчавайки тялото да изгаря повече калории.

  Хапчета за отслабване със сибутрамин

  Важно е да се отбележи, че ефективността и безопасността на хапчетата за отслабване може да варира значително в зависимост от конкретния продукт и неговите съставки. Освен това, тези хапчета обикновено се препоръчват за краткосрочна употреба и не са заместител на дългосрочни промени в начина на живот, като приемане на здравословна диета и увеличаване на физическата активност.

  Преди да обмислите хапчета за отслабване, е изключително важно да се консултирате със здравен специалист или регистриран диетолог. Те могат да предоставят насоки, да оценят вашите специфични нужди и здравословни състояния и да препоръчат подходящи опции. Също така е важно внимателно да прочетете и следвате инструкциите, предоставени с всички хапчета за отслабване, и да сте наясно с потенциалните странични ефекти или взаимодействия с други лекарства, които може да приемате.

  Reductil са хапчета за бързо

  Хапчетата за бързо отслабване Редуктил обикновено се отнасят за продукти със съставка sibutramine. Гарантираме, че осигуряват бързи или бързи резултати при отслабване. Трудно е да отслабенте тъй като постигането на здравословна и устойчива загуба на тегло обикновено изисква време и последователни усилия. Но с Редуктил е лесно, бързо и трайно отслабване.

  Внимание за други хапчета за отслабване

  Много продукти, продавани като хапчета за бързо отслабване, могат да направят преувеличени или подвеждащи твърдения за тяхната ефективност. Тези хапчета често попадат в категорията на хранителните добавки, които не се регулират толкова строго, колкото лекарствата. Това означава, че тяхната безопасност, ефикасност и контрол на качеството може да не бъдат толкова стриктно оценени като лекарствата, отпускани с рецепта.

  Запомнете за хапчета за отслабване!

  Важно е да запомните, че бързата загуба на тегло може да бъде свързана с рискове и потенциални отрицателни последици за здравето. Прекалено бързото отслабване може да доведе до загуба на мускули, недостиг на хранителни вещества, забавен метаболизъм и може да не осигури трайни резултати. Освен това хапчетата за бързо отслабване могат да имат странични ефекти или взаимодействия с други лекарства и тяхната дългосрочна безопасност често е неизвестна.

  За да се постигне здравословна и устойчива загуба на тегло, обикновено се препоръчва да се съсредоточите върху дългосрочни промени в начина на живот, като приемане на балансирана и питателна диета, увеличаване на физическата активност и установяване на здравословни навици. Консултацията със здравен специалист или регистриран диетолог може да осигури персонализирани насоки и подкрепа въз основа на вашите специфични нужди и цели.

  Ако обмисляте да използвате някакви хапчета за отслабване, важно е да се консултирате със здравен специалист, да проучите внимателно продукта и неговите съставки и да вземете информирано решение относно неговите потенциални ползи и рискове.