Sale!
singera, sildeangil, dapoxetine

Sildenafil, Dapoxetine

49.90лв. 24.90лв.

Sildenafil, Dapoxetine е нов и иновативен продукт,  който все повече набира популярност поради качеството си което притежава за подържане на здрав сексуален живот с добра и качествена ерекциям, а и на ниска цена. Много качествен продукт за добра ерекция и продължителен полов акт на страхотна цена. Само сега 4 таблетки синегра (Sildenafil, Dapoxetine) е на цена 24.90 лв. Това е най-използвания секс стимулант в цяла Турция и Азия, Индия, вече и в Сащ, а сега и в Европа.

Супер ерекция, продължителен полов акт. Действа на всеки мъж.

  • Много добра ерекция
  • лекува проблеми с слаба ерекция
  • хапче за потентност, което действа на всеки
  • задържа бързото изпразване, вече без разочарования
  • дава енергия, самочувтвие и тонус
  • като бонус ще уголемите пениса си

Описание на продукта:

Sildenafil, Dapoxetine е Синегра или едно от най-новите и добри продукти на пазара за чудесна и твърда ерекция. Със своите две уникални съставки от Sildenafil, Dapoxetine, Синегра става голям хит на пазара. Само с една таблетка синегра вие ще постигнете твърдост на пениса, уголемяване ( по голям пенис), задържане на изпразването и продължителен сексуален акт. Тази полова активност е желана от всеки мъж.

Какво предтавлява точно Синегра?

Синегра е продукт подобен на виагра, камагра, камагра гел, силденафил циатрат (дженерични форми) и подобни сексуални стимуланти, които съдържат тази съставка, но разликата е че освен тази съставка синегра съдържа и дапоксетин, а дапоксетин е едно от най-попуярните продукти, защото в комбинация със силденафил половата мощ на мъжа става невероятна. Дапокестин или депоксетин засилва многократно действието на силденафил, успокоява нервите и ви кара да се отпуснете, а от там оставете Sildenafil, Dapoxetine да си свършат работата, като ви накарат да имате страхотна твърда ерекция до 12 часа, разбира се само при сексулна възбуда.

Как се приема Sinegra (Sildenafil, Dapoxetine)?

Начин на прием: приема се една таблетка от 160 мг., около 60 минути преди полова активност.

Колко време трае действието на Sildenafil, Dapoxetine?

Действието на секс стимуланти Sildenafil, Dapoxetine продължава от 8 до 24 часа в зависимост от организма.

Какво съдържа сунегра МЕГА?

Мега синегра съдържа както споменахме по горе две компонентни съставки. Еданата е силденафил (sildenafil) 100 mg., другата е dapoxetine (дапоксетин, депоксетин), която е 60 мг. Общите милиграми в една таблетка са 160 мг.

Колко таблетки съдържа Sildenafil, Dapoxetine ( синегра )?

Sinegra съдържа в опаковка 4 таблетки по 160 мг. всяка.

Противопоказания и старнични ефекти?

За странични ефекти не се наблюдават, ако спазвате дозата на прием от една таблетка 160 мг. на 24 часа. В редки случаи ако предозирате може да се наблюдава леко главоболи, зачервяване. А в много редки диярия.

Sinegra е генерически еквивалент на Виагра и Дапоксетин с активно вещество Силденафил и Дапоксетин.

Произвежда се  и нашият сайт гарантира за нейното безотказно действие. Продуктът е с аптечно качество. От директен вносител.

  • Производител: NOBEL Ilac, 
  • Опаковка: 4 таблетки x 160 мг.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate and Dapoxetine (силденафил и депоксетин)

Информация за Sildenafil, Dapoxetine.

Синегра е турска Виагра в опаковка от 4 таблетки с концентрация на 100 мг силденафил плюс 60 мг дапксетин.

Със Синегра овладявате преждевременната еякулация, задържате ерекцията, повишавате сексуалната си мощ и либидото. Нашият сайт гарантира за качеството и действието на продукта.

Действие: Синегра е отлично средство за борба с проблемите с ерекцията и задържането на еякулацията като увеличава притока на кръв към пениса. Не е афродизиак, нито хормон. Синегра е отличен секс стимулант на най-добра цена. Продуктът е на таблетки и работи при всички мъже без изключение. Ефектът му не зависи от степента на еректилната дисфункция или възрастта.

Прием: Приема се около 1 час преди полов акт. Със Синегра ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, или формата за контакти.

Дозировка Информация

За повечето пациенти, препоръчваната доза е 160мг, взети, както е необходимо, приблизително 1 час преди сексуална активност. Въпреки това, SINEGRA (обща VIAGRA) може да се приема навсякъде от 30 минути до 4 часа преди сексуална активност.

Максималната препоръчителна честота на приемане е веднъж дневно.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Sildenafil, Dapoxetine”