Super Kamagra Orall Jelly, Супер Камагра желе 7 сашета 24.99 лв.

56.90лв. 24.99лв.


Супер камагра желе 2 в 1

Защо да се спрем на супер камара желе 2 в 1

Много мъже предпочита да използват секс стимуланти на желе, защото действието и усвояването от самия организъм е много по-бързо от обикновенните хапчета за ерекция и задържане.

Вземете едно саше (желе), скъсайте го и го изтискайте директно в устата или продто го изтискайте в чаша вода, сок или друга напитка. Вече сте готов за действие и може да атакувате.

В едно желе супер камага се съдържа:

 • 100 мг силденафил цитрат
 • 60 мг дапоксетин хидрохлорид

Първата съставка силденафил се използва да получим много добра и качествена ерекция, а втората дапоксетин да задържим бързото изпразване.

Начин на прием: Само едно (1) желе директо в устата или разредено в течност за пиене.

Действа след 30-40 минути.

Много добър избор за предстоящия сексуален акт. Мислете позитивно, че вие сте номер едно в леглото, а супер камагра ще ви направи да сте първи.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Super Kamgra 2 in 1 oral Jelly/ Супер камагра желе

  В една опаковка се съдържат седем на брой желета, които са 2 в 1.

  Всяко желе супер камагра съдържа две основни съставки, като едната е силденафил цитрар за мощна ерекция, а другата дапоксетин хидрохлорид за задържане на бързото изпразване.

  super kamagra желе, oral jelly
  Super Kamagra oral jelly

  Супер камагра

  Еректилната дисфункция се превръща в източник на много проблеми в партньорството. От медицинска гледна точка неспособността за постигане или поддържане на ерекция е най-честата причина за мъжко безплодие, тъй като мъжът не е в състояние да завърши зачеването. Липсата на секс е свързана с натрупване на стрес, но също така причинява голямо разочарование и комплекси.

  Човек, който се бори със сексуална импотентност, смята, че е загубил своята мъжественост, което се отразява негативно на цялостното му благосъстояние. Преждевременната еякулация също е проблематична, тъй като пречи на мъжа да задоволи жената си.

  Неуспешният сексуален живот води до кавги между партньорите и може да доведе до раздяла.Важното е, че не трябва да приемате сексуалните си дисфункции, защото на пазара има универсален препарат.

  Super kamagra две в едно

  Super Kamagra 100mg+60mg решава и двата проблема едновременно и по този начин ви позволява да получите висококачествена, продължителна ерекция и помага за контролиране на оргазма.

  Какво представлява Super Kamagra 100mg+60mg?

  Super Kamagra 100mg+60mg е едно от мощните средства, използвани при лечение на комплексни проблеми с мъжката полова функция. Формулата е изготвена от фармацевтичната компания Ajanta Pharma. Съдържа цели две активни вещества, а именно силденафил (под формата на цитрат) и дапоксетин.Силденафил е добре известно и често използвано средство за потентност, което стимулира естествените процеси в мъжкото тяло.

  Това вещество действа ефективно и дълготрайно, като същевременно носи минимални странични ефекти.Супер Камагра 100мг + 60мг е алтернативно предложение за хора, които ценят сензационните ефекти на обикновената Камагра, но искат да започнат да противодействат и на другото си заболяване , тоест преждевременна еякулация. Този разтвор се различава от класическата

  Камагра, базирана само на силденафил, по това, че съдържа и 60 mg дапоксетин. Механизмът на действие на продукта е идентичен с други препарати за потентност, въпреки че химическото съединение дапоксетин допълнително улеснява мъжете да контролират момента на еякулацията.

  Те са по-способни да предвидят и контролират момента на еякулацията, за да могат да удължат целия полов акт и да задоволят партньора си. Ерекцията също е по-дълга и носи повече удовлетворение.

  Супер Камагра 100мг+60мг – състав и действие

  Super Kamagra 100mg + 60mg е продукт, базиран на действието на две изключително ефективни активни съставки. В сравнение с други продукти за потентност, които използват само силденафил, Super Kamagra 100mg + 60mg има много по-добър ефект. Гарантира на мъжа подобрено сексуално изживяване.

  • Силденафил в солидна доза от 100 мг

  Това е добре познато вещество, което се използва от много години в лекарства за потентност. Открит е в първия препарат за ерекция за мъже, т.е. във Виагра. Силденафил принадлежи към инхибиторите на фосфодиестераза тип 5, които блокират функционирането на ензима, отговорен за инхибиране на притока на кръв към пениса.

  Този ензим прави невъзможно мъжът да получи правилна ерекция и да я поддържа за достатъчен период от време. Така силденафилът позволява постигането на ерекция по време на сексуална стимулация, благодарение на което той може да има задоволителен полов акт с партньора си.

  • Дапоксетин в доза от 60 mg

  Това вещество предотвратява бързата еякулация. Дапоксетин в доза от 60 mg е отговорен за регулирането на нивото на серотонин (хормона на щастието). Благодарение на това еякулацията настъпва в точното време за мъжа, а не твърде рано.

  Хормонът на щастието намалява безпокойството, мускулното напрежение и стреса. Следователно, човек може да извлече възможно най-много радост от любовните страсти.Внимателно разработеният състав и наличието на две активни вещества е голямо предимство на този продукт.

  Комбинацията от силденафил и дапоксетин означава, че мъжът може не само да се радва на пълна ерекция, но и да забави момента на еякулацията. Така сексът може да бъде удовлетворяващ и за двамата партньори, а самият полов акт може да продължи дори по-дълго от обикновено.

  Как изглежда оригиналният продукт Super Kamagra 100mg+60mg?Оригинален Super Kamagra 100mg+60mg е продукт, съдържащ 7 сашета или 7 желета запечатана в опаковка. Освен това всяка опаковка има срок на годност, уникален сериен номер и името на производителя (Ajanta Pharma).

  За кого се препоръчва Super Kamagra 100mg + 60mg?

  Тази мярка е създадена предимно за хора, чиито проблеми със сексуалните функции са по-сложни. Поради това продуктът е предназначен за мъже, страдащи от липса на ерекция, неспособност да я поддържат достатъчно дълго време и преждевременна еякулация. Лекарството съдържа силденафил, вещество, което дава отлични резултати при лечението на еректилна дисфункция и дапоксетин, вещество, което лекува преждевременна еякулация.

  Дапоксетин се препоръчва за хора, които искат да се борят с проблема с преждевременната еякулация, както и с проблемната еякулация, настъпваща дори при лека сексуална стимулация.Не трябва да чакате, докато проблемите в сексуалната сфера се засилят и техните последствия значително ще повлияят на качеството на живот на човека.

  Както всички знаят, трудностите в леглото оказват негативно влияние върху връзките, социалните контакти и професионалния живот. Нереализираният стремеж води до влошаване на психическото състояние на мъжа. Такъв човек развива комплекси, понижава самочувствието, липса на самочувствие.

  Ето защо бързото действие е толкова важно. Начинът да спасите сексуалния си живот със сигурност е Super Kamagra 100mg + 60mg. Това иновативно лекарство решава два често срещани мъжки проблема.

  Супер Камагра 100мг + 60мг – предимства

  Super Kamagra 100mg+60mg е лекарство, което помага за възстановяване на здравата ерекция и в същото време забавя еякулацията. Действа като разширява кръвоносните съдове в кавернозните тела на члена и увеличава кръвоснабдяването му.

  Следователно мъжкият орган може да стане твърд и готов за проникване за достатъчно дълго време. Super Kamagra 100mg + 60mg е революционен препарат с висока ефективност, който е начин за решаване на 2 мъжки проблема. Това е лекарство, което се препоръчва на хора, които имат проблеми с потентността, както и с преждевременно прекратен полов акт. Важното е, че Super Kamagra 100mg+60mg подобрява качеството на секса, без да засяга други аспекти на живота (качество на спермата, плодовитост).

  Внимание за секс стимуланти super kamagra oral jelly

  Приемът на лекарството не засяга по никакъв начин способността на мъжа да зачене дете или способността на жената да забременее. Super Kamagra 100mg+60mg след прием на дозата ви позволява да премахнете проблема със слабата ерекция и нейното лошо качество. В допълнение:

  • Осигурява ерекция, която продължава около 4-5 часа по време на сексуална възбуда,
  • Предотвратява преждевременната еякулация, увеличава продължителността и качеството на половия акт,
  • Дава резултати още 30 минути след приема на доза от лекарството,
  • Има ограничен брой противопоказания и странични ефекти,
  • Може да се приема дори продължително време, тъй като не засяга работата на други органи и системи,
  • Не предизвиква пристрастяване, дори и при продължителен прием.

  Приемайки този продукт според указанията на производителя, (20 седмици) мъжката сексуална функция ще се подобри видимо.

  Супер Камагра 100мг + 60мг – начин на дозиране

  Super Kamagra 100mg+60mg е препарат, който трябва да се приема около 30 минути преди планирания полов акт. Препоръчва се еднократна консумация на Super Kamagra 100mg + 60mg. През тези 30 минути таблетката ще има достатъчно време активните й вещества да се усвоят от организма от храносмилателния тракт. За да осигурите оптимално време за усвояване, не приемайте продукта с мазна храна. Мазната храна води до по-бавно храносмилане на таблетката, така че нейните ефекти могат да бъдат отслабени или да се проявят по-късно.

  Алкохолът действа по същия начин, така че не можете да го приемате с фосфодиестеразните инхибитори, които приемате. Лекарството трябва да се измие с вода, никога сок от грейпфрут, който също има отрицателен ефект върху него. След прием на една таблетка Super Kamagra 100mg + 60mg мъжът може да очаква пълна ерекция и нейното продължително поддържане, като същевременно забави еякулацията.

  Колко време траят ефектите от Super Kamagra 100mg+60mg?

  Този препарат действа около 4 часа, но точното време е индивидуален въпрос. Така че зависи от тялото на човека и скоростта на неговия метаболизъм. Препарати като Super Kamagra 100mg+60mg действат мигновено, защото след около 30 минути след приема на хапчето мъжът е напълно готов за креватни игри. Не трябва да се страхувате от неконтролирана ерекция, тъй като лекарството действа само по време на сексуална стимулация.

  Super Kamagra 100mg+60mg е по-евтина алтернатива на популярната синя таблетка. Важното е, че се характеризира не само с по-атрактивна цена, но и с цялостно действие върху мъжките проблеми.

  Мъжете могат да повторят приема на лекарството в зависимост от нуждите си. В някои случаи ще е необходимо хапчето да се приема всеки път преди полов акт, а в други случаи хапчето ще се използва само от време на време. Понякога се случва, че след използване на няколко дози от агента, сексуалната активност се възстановява завинаги.

  Супер Камагра 100мг+60мг и други лекарства

  Преди да започнете лечението със Супер Камагра 100мг + 60мг, информирайте Вашия лекар или фармацевт за всички лекарства, които приемате. Този препарат показва някои взаимодействия с някои лекарства, особено тези, които се приемат за лечение на болка в гърдите. Не трябва да приемате това лекарство заедно с други лекарства без предварително одобрение от Вашия лекар.

  Не можете да приемате Super Kamagra, ако мъжът приема нитратни лекарства, тъй като едновременната им употреба може да причини опасно понижаване на кръвното налягане. Уведомете Вашия лекар, ако приемате нитрати за лечение на ангина.

  Не трябва да приемате Super Kamagra 100 mg + 60 mg, когато използвате донори на азотен оксид, като амил нитрат.Тази комбинация може да причини опасен спад на кръвното налягане. В случай на прием на препарати от групата на протеазните инхибитори, използвани при лечението на ХИВ инфекция, се препоръчва терапията да започне с най-ниската доза, т.е.25 mg от лекарството.

  Някои мъже, приемащи алфа-блокери за високо кръвно налягане или простата уголемяването може да развие замаяност или замаяност, които може да са симптоми на ортостатична хипотония, която се основава на спадане на кръвното налягане при бързо изправяне или сядане. Тези симптоми се появяват при хора, приемащи Super Kamagra и алфа-блокери едновременно. Рискът от развитие на тези симптоми е най-висок в рамките на 4 часа след приема на доза Super Kamagra.

  За да се намали вероятността от тези симптоми, мъжът трябва редовно да използва стабилна доза от своя алфа-блокер, преди да започне лечение със Super Kamagra. След това лекарят може да препоръча започване на лечението с началната доза от 25 mg Super Kamagra.

  Super Kamagra 100mg+60mg и използвайте с храни и напитки

  Супер Камагра 100мг + 60мг може да се използва едновременно с хранене или независимо от него. Ястието обаче трябва да е леко и не тежко. Използването на препарата заедно с мазни ястия може да удължи продължителността на действието му. 

  Продуктът също не трябва да се използва след прием на значително количество алкохол. Поради алкохола лекарството може да не действа по желания начин, а понякога може да се окаже неефективно. Големите количества алкохол не са благоприятни за мъжката потентност. Допуска се само малко количество от него.

  Супер Камагра 100мг+60мг – странични ефекти

  Употребата на това лекарство може да бъде свързана с някои странични ефекти.

  1. Чести нежелани реакции: зачервяване на лицето, запушен нос, горещи вълни, мускулни болки, главоболие, болки в краката и рак.

  2. Редки нежелани реакции: кървене от носа или пениса, повръщане, гадене, болка в гърдите, обрив, краткосрочна загуба на паметта.

  Super Kamagra 100mg+60mg е лекарство, считано за изключително безопасно. Въпреки това трябва да се използва според указанията на Вашия лекар. Не определяйте сами дозите си. Струва си да запомните, че максимално допустимата доза Super Kamagra 100mg+60mg е една таблетка на ден. Като приемате лекарството правилно, можете да сведете до минимум риска от странични ефекти. Те често се появяват в резултат на употребата на твърде високи дози от лекарството.

  Това модерно средство за потентност е не само безопасно, но и ефективно. Затова много мъже от цял ​​свят му се довериха. Господата подчертават, че страничните ефекти, които възникват при употребата му, обикновено са леки и временни. Така че те са малка цена за значително подобряване на качеството на сексуалния живот.

  Супер Камагра 100мг+60мг – противопоказанияНе всеки мъж, който се бори с еректилна дисфункция, може да избере това лекарство. Противопоказанията включват:

  • Заболяване на коронарната артерия,
  • атеросклероза,
  • наследствени очни заболявания,
  • Скорошен инсулт или инфаркт,
  • Бъбречни и чернодробни заболявания,
  • Дегенеративни промени на ретината,
  • Алергия към компонент на лекарството (дапоксетин, силденафил или помощно вещество).

  Защо си струва да изберете Super Kamagra 100mg + 60mg?

  Когато нещо започне да се обърка в сексуалния живот на мъжа, тогава можете да сте сигурни, че неразрешеният проблем в крайна сметка ще има отрицателно въздействие върху връзката. Дългосрочната неудовлетвореност в тази сфера на живота ще накара мъжа да почувства видимо влошено настроение, липса на самочувствие, депресия и нервност.

  Лошото му психическо състояние ще се отрази не само на контактите с половинката и цялото семейство, но и на професионалните отношения. Ако борбата със сексуалните дисфункции не се предприеме навреме, тогава можете да сте сигурни, че и връзката, и целият живот ще загубят цвета си. Не подценявайте проблема, тъй като той може да се разрасне с времето.

  Решението също не е да избягвате секса.За да можете да се справите с неприятните си неразположения, първо трябва да отидете на лекар.Това е професионален и ефективен продукт, който е в състояние да реши проблемите на повечето мъже. Super Kamagra 100mg + 60mg съдържа вещество, което присъства и в популярната и ценена от мъжете Виагра. В допълнение, формулата на това лекарство е обогатена с вещество, чиято цел е да се бори с преждевременната еякулация.

  Този препарат възстановява високото качество на секса и осигурява максимални усещания, като удължава времето на половия акт. Това е идеално решение за всички възрастни мъже, които искат да се насладят на удоволствията на любовта дълго време.

  Super Kamagra 100mg+60mg връща на мъжа удовлетворението от секса, като в същото време позволява и на партньорката му да бъде удовлетворена.


  Подкрепете похотта си и изберете Super Kamagra 100mg + 60mg. Таблетките за потентност 2в1 имат две активни вещества. Добре дошли в покупката!